אלבום מעוצב כן או לא...???
רק לידיעתכן/ם אלבום מעוצב הוא המצאה של הצלמים של ימינו שקיבלו פתאום דרישה לדברים קצרים ועיניניים, דרישה שהגיעה מהזוגות. המשקל של האלבום בתיעוד החתונה הוא שווה ערך למשקל עריכת תקציר מקצועי (ואני מדגיש עריכת הסרט ולא סרט מקוצר אם מישהו מתעניין בהבדל שישאל...) הוא בא לגרום לתמצית העניין, באלבום הזה לא יכנסו למשל: התמונות הקבוצתיות עם החברים של ההורים, ולא יכנסו התמונת שאתם לא אוהבים, ולכן אני בעד אלבום תמציתי. אבל אותם צלמים ממציאים, החליטו משום מה (וזה לא לטעמי) להעביר את האלבום לגרפיקאית שכביכול תעצב את האלבום, ויש מליון סוגי עיצוב: מציור ושירטוט של המשך התמונה וכך התמונה נבלעת בתוך הגרפיקה, דרך יצירת תוספות שונות ומשונות לתמונה ובהמשך קריעת התמונה ועיצובה (דבר שמעצבן לכשלעצמו) וממשיכים בכל מיני שיגעונות של הגרפיקאיות וניסיונות של חומרים שונים ע"ח התמונות שלכם שצולמו ע"י צלם מיקצועי, וכך תופסת לעצמה הגרפיקה במה נרחבת ע"ח האומנות של הצלם. מה רע בלקחת אלבום מהודר, ופשוט להדביק את התמונות המובחרות שיהיו "ספינת הדגל" של האירוע שלכם וכך אנשים יתלהבו ממכם ומהתמונות ולא מהגרפיקה, ולכן עצתי היא אלבום מקוצר כן שיהיה תמציתי., אבל לצערי אני לא בעד האלבומים המעוצבים למיניהם ואמרתי לצערי כי זה באמת הטריינד החדש שהולך מאוד היום בקרב הזוגות. ודרך אגב בקשר לשאר התמונות יש לכם גם אפשרות לרכוש אותם שיהיו אצלכם תוכלו לסדר אותם התוך אלבומי כיסים רגילים. בכל מקרה בהצלחה אייל...