אלבום מעוצב

אלבום מעוצב

התבקשנו לבחור 200 תמונות שיכנסו לאלבום מעוצב, האם לאלבום הזה לוקחים תמונות רק שלנו , או גם תמונות עם ההורים, אחים , חברים??

הילית*

New member
זה תלוי במה שאתם רוצים

אנחנו רוצים שיכנסו תמונות שלנו ושל הקרובים לנו ביותר- הורים, אחים, אחיין...

תמרה*

New member
נתחיל בזה שאין כללים

האלבום המעוצב הוא האלבום שבד"כ תראו לאחרים ותסתכלו עליו בעצמכם כשתרצו להיזכר בחתונה כל אחד מעדיף משהו אחר יש לי חברה שאם היו לה מליון תמונות שלה מיום החתונה היא היתה שמה אותם באלבום המעוצב, עד כדי כך התלהבה מעצמה לעומת זאת חברים אחרים שלי מילאו את האלבום בתמונות של המשפחה ואנחנו, כמו בד"כ איפה שהוא באמצע: יש באלבום תמונות שלנו שהצטלמנו בקיסריה, תמונות מהחופה ותמונות ריקודים (היה לירון ולי מאוד חשוב שהאלבום ישקף את אוירת השמחה שהיתה בחתונה ולכן בערך חצי אלבום הינו תמונות ספונטניות שצולמו על רחבת הריקודים) בקיצור, העצה שלי, תבחרו מה שמתאים לכם

אלונהב

New member
אלבום מעוצב- התייעצות

כבר הרבה זמן שאני חושבת האם כדאי אלבום מעוצב או שלא- והכל בגלל כמה אנשים שאמרו לי שבעוד 10-15 שנה אלבום מעוצב לא יהיה "IN" ואז מה אעשה? ובאמת מה אתן חושבות על כך? מה כדאי לעשות? נראה לי שזה פשוט MUST היום!! HELP ME!!!!!

J-סיקה

New member
אלונה אנחנו חיים בעולם מטורף

ואולי בעוד 20 שנה לא יהיה אופנתי להתחתן בכלל
אז אנחנו "מהדור הישן" נוכיח להם שיש משו אחר אופנה זה דבר נזיל ותמיד תוכלי לחדש אלבום חתונה אחרי כמה שנים עכשיו לדעתי את צריכה לעשות את מה שמתאים לך ... את גם קונה בגדים אופנתיים ולא מסתובבת ערומה (או שכן????)

אלונהב

New member
בטח ערומה... ../images/Emo59.gif

אני לובשת מה שבא לי וכך בדר"כ בכל דבר אחר..,בקיצור לא בלחץ על האופנתיות ,ובנוגע לאלבום- יש בדברייך משהו.... גדול

סטארי1

New member
מה זה קשור לאופנה?

אלבום אומנותי הוא פשוט דבר יפה (אם אתם בקטע). אז תזמינו, ומקסימום בעוד 20 שנה תהנו ממנו לבד

J-סיקה

New member
אנחנו שמנו תמונות שלנו

איזה נרקסיסטים שאנחנו אבל .... ככה רצינו בסוף האלבום שהיה מסודר כרונולוגית לפי הערב (צילומים בחוץ, צילומים בגן , בחופה, בריקודים ) ובסוף תמונות השתוללות מהאסיד שהיה בסוף שם כולם שתויים לחלוטין!!!!

אלבום מעוצב כן או לא...???

רק לידיעתכן/ם אלבום מעוצב הוא המצאה של הצלמים של ימינו שקיבלו פתאום דרישה לדברים קצרים ועיניניים, דרישה שהגיעה מהזוגות. המשקל של האלבום בתיעוד החתונה הוא שווה ערך למשקל עריכת תקציר מקצועי (ואני מדגיש עריכת הסרט ולא סרט מקוצר אם מישהו מתעניין בהבדל שישאל...) הוא בא לגרום לתמצית העניין, באלבום הזה לא יכנסו למשל: התמונות הקבוצתיות עם החברים של ההורים, ולא יכנסו התמונת שאתם לא אוהבים, ולכן אני בעד אלבום תמציתי. אבל אותם צלמים ממציאים, החליטו משום מה (וזה לא לטעמי) להעביר את האלבום לגרפיקאית שכביכול תעצב את האלבום, ויש מליון סוגי עיצוב: מציור ושירטוט של המשך התמונה וכך התמונה נבלעת בתוך הגרפיקה, דרך יצירת תוספות שונות ומשונות לתמונה ובהמשך קריעת התמונה ועיצובה (דבר שמעצבן לכשלעצמו) וממשיכים בכל מיני שיגעונות של הגרפיקאיות וניסיונות של חומרים שונים ע"ח התמונות שלכם שצולמו ע"י צלם מיקצועי, וכך תופסת לעצמה הגרפיקה במה נרחבת ע"ח האומנות של הצלם. מה רע בלקחת אלבום מהודר, ופשוט להדביק את התמונות המובחרות שיהיו "ספינת הדגל" של האירוע שלכם וכך אנשים יתלהבו ממכם ומהתמונות ולא מהגרפיקה, ולכן עצתי היא אלבום מקוצר כן שיהיה תמציתי., אבל לצערי אני לא בעד האלבומים המעוצבים למיניהם ואמרתי לצערי כי זה באמת הטריינד החדש שהולך מאוד היום בקרב הזוגות. ודרך אגב בקשר לשאר התמונות יש לכם גם אפשרות לרכוש אותם שיהיו אצלכם תוכלו לסדר אותם התוך אלבומי כיסים רגילים. בכל מקרה בהצלחה אייל...

*שיר

New member
צודק 100%. אנחנו ממש לא אהבנו את

עניין קריעת התמונות וחיתוכן. זה קצת הזכיר לנו מעשה אומנות של ילדים בכיתה א´ (וסליחה עם אוהבי הז´אנר)... או כמו שהצלמת שלנו אמרה:" אני לא מוכנה לחתוך ולהרוס את העבודה שלי, תמונה שצילמתי במו ידיי"

אתי@

New member
מה שאהבתי באלבום המעוצב של סיגל

שגב, זה שהוא מעוצב מאוד יפה אבל סולידי. אין כל מיני שטויות וקישקושים (וכנ"ל תמונות קרועות)...

הילית*

New member
זה בדיוק מה שאני אהבתי גם..

ראיתי אצל צלמים אחרים עיצובים כאלו קיטשיים שממש ברחתי משם ואצלה זה היה מאוד סולידי (טוב, טוב, עוד לא ראינו עדיין את שלנו...)

sagivkr

New member
כולם, כולם

סביר להניח שברוב ההזדמנויות שתרצו להראות את תמונות החתונה, או להראות לאחרים, האלבום המעוצב יהיה זה שתשלפו ראשון, ואת אלבומי הכיסים תנערו מהאבק פעם באף פעם. אז אם אתם רוצים להיזכר באירוע שהיה ובאנשים שחשובים לכם (הורים חברים וכו´) אז כדאי שגם פרצופיהם ייראו. אחד את השני יש לכם תמיד ואת עצמכם אתם יכולים לראות במראה. את המינון תחליטו לבד, אבל תנו גם כמה תמונות של החבר´ה.

למעלה