אלבום מרשים

AS2000

New member
אלבום מרשים

דבר ראשון אני רוצה לומר שהאלבום החדש מרשים מאוד מבחנית האיכות של השירים ומבחינת מכירות הבנתי שאלבום מוכר לא רע , אחרי הכל 3 מליון ב-4 ימים בלבד זה כמות יפה מאוד אתם לא חושבים כך? נכון זה לא ימכור 51 מליון כמו מותחן אבל אני לא חושב שאלה הציפיות של מייקל בכל מקרה אם נגיד האלבום ימכור 15 מליון כמו HISTORY זה יהיה יפה מאוד . תמיד עניין אותי לדעת למה קראו ל HISTORY ( למרות המכירות היפות ) אלבום כושל ? נכון שזה לא 51 מליון עותקים אבל אומן לא יכול לשחזר הצלחה כזאת גדולה ועוד מדובר פה ב-51 מליון עותקים , מייקל אולי זמר גדול אבל הוא לא אלוהים לא כל אלבום שהוא יוציא ימכר לפי הכמויות שמותחן נמכר וחבל שאנשים עושים תמיד השוואות . אחרי הכל מייקל לא הצליח להגיע להישג של מותחן שוב אבל שאר האלבומים שלו נמכרו בעשרות מליון עותקים והצליחו בצורה יוצאת מן הכלל . אם 15 מליון עותקים נחשבים לאכזבה אז מצבו של מייקל מבחינת מכירות הוא מעולה (סתם לשם השוואה האלבום הכי נמכר של מדונה "מלכת הפופ" מכר 15 מליון עותקים ) .

goop

New member
את ממש צודקת

אבל זכרי זה אכן כישלון במושגים של מייקל, אבל מה שמעניין האלבום הזה באמת יחשב ככישלון למרות שהוא נמכר במיליונים ואפילו יותר מהאלבום הכי נמכר של מדונה, אבל למרבה האירונה האלבום שלה נחשב להצלחה ושלו ככישלון זה אותו דבר שאת אומרת למישהו את השם מייקל גקסון הדבר הראשון שעולה לו בראש זה - בחור לבן מתריד מינית ולצערי מכאן מתחילה הבעיה

תיקון טעות

אני מעריץ של מלכת הפופ, מדונה והאלבום הכי נמכר שלה, דהיינו: THE IMMACULATE COLLECTION מכר למעלה מ24 מיליון עותקים, טוב נכון שזה לא ברמה של מייקל אשר זה עדיין אחד האוספים הכי נמכרים בכל הזמנים. כמו כן האלבום TRUE BLUE מכר 22 מיליון. שאר האלבומים שלה מכרו בין 10-20 מיליון חוץ מארוטיקה הכושל 6 מיליון. בכל מקרה מייקל גקסון ומדונה המלכים של המוזיקה בכל הזמנים.

mjjman

New member
לא מבין...

תהרוג אותי אם אני מבין מה מחזיקים ממדונה בתור מלכה של משהו. היא לא פרפורמרית או וירטואוזית מכל סוג שהוא, ואת המוסיקה שלה היא לא כותבת. מה כל כך מיוחד בה?

רמה=מכירות

התכוונתי שנכון שזה לא מכר כמו מייקל (שתיהם אומנים מצוינים) אבל עדיין זה מכר טוב, חוץ מזה עד היום נדיר שאומן מוכר יותר 24 מיליון עותקים.

ועוד דבר לתשומת לבכם

לפי ספר השיאים של גינס, מדונה היא הזמרת שמכרה הכי הרבה תקליטים בכל הזמנים, כ150 מיליון במספר... לא כולל סינגלים

goop

New member
כמה "קרן אור" ו " מיוזיק" מכרו?

תן פרטים מעודכנים ולצערך תן לי לתקן אותך הזמרת שמכרה הכי הרבה מיליונים של עותקים זו מאריה קארי לגבי הזמן זה מייקל גקסון אני לא יודע מה כתוב בספר גינס אבל כנראה הוא לא מעודכן כיוון ששנה שעברה אלו הם הזמרים שלקחו את פרס זמרי המילניות בטקס ב"מונקו" מדונה לא הוזכרה שם... ותאמת הופתעתי הייתי בטוח שהיא תקח את הפרס

mjjman

New member
יפה אמרת!

יפה אמרת! כאן באמת מתחילה הבעיה. נוצרה לו סטיגמה כל כך שלילית, שכל דבר שהוא עושה \ אומר מתקבל בצורה נגטיבית. זה ממש מרתיח! אהההההההההההההההההההההההההההה!!!! אאאההההההההה - - המממ. לא, סתם. האמת היא שהתרגלתי לזה.

אז בוא אני אעדכן אותך

לפי ספר השיאים של גינס 2002 מדונה היא הזמרת שמכרה הכי הרבה תקליטים ריי אוף לייט מכר 15 מיליון מיוזיק 15מיליון אולי יותר אני יודע שלפני מיוזיק המכירות שלה עמדו על 130 מיליון נוסיף את מיוזיק זה 135 ונוסיף את האוסף שמכר בנתיים אולי 5 מיליון זה 140, למרות שוורנר אומרים שזה 150.

אופס תיקון טעות

לפני מיוזיק זה היה 130 אחריו 145 ועוד 5 מיליון בערך מכר האוסף אז זה 150 וורנר כן צדקו,

למעלה