אלבום: "סימנים מהשואה"

אלבום: "סימנים מהשואה"

שלחו לי היום שלוש תמונות שהעלתי לאלבום: "סימנים מהשואה". אני מאד מבקשת ממי שיש לו תמונות בנושא להעלות לאלבום. תודה מראש

masorti

New member
והנה לך גם בולים מגטו לודז'...

מצורף לינק לאתר עם בולים ושאר חומר בולאי מגטו לודז'. מתוכו להלן כמה תמונות: בול מספר 1 בול מספר 2 (בולים 3-5 - למטה) ויש שם עוד דוגמאות.

תודה לך masorti

כידוע לך אני מחפשת תמונות מקוריות, ולא מהאינטרנט, כדי לא לעבור על חוק "זכויות יוצרים". באלבומים של הפורום, מוצגות תמונות מקוריות של אנשים פרטיים, ולכן היה קשה כל כך למצוא טלאי צהוב, שטרות ומטבעות מגטאות. תודה לך שוב, ותודה לכל מי שיוסיף חומר בעתיד לאלבומים!

masorti

New member
זה לא "כידוע לך"...

אני הנחתי שאת בונה אלבום תמונות מכל הבא ליד. לי בכל מקרה אין תמונות מקוריות מגטו לודז' (של שטרות או כל דבר אחר). SORRY.

הענאלע

New member
ענת, יש לי תמונה של אחות סבתי וילדיה עם טלאי

צהוב, האם אפשר להעביר לכאן או לאלבומים, אם אצליח?

אם את לא מצליחה

שלחי לי אותו למייל, ואני אעלה אותו עם "זכויות היוצרים" שלך. גרמת לי צמרמורת. תודה רבה לך יקרה!

הענאלע

New member
ענת, שאלתי כי בפעם הקודמת הצלחתי דרך Word

לא יודעת למה לא מצליחה ישירות לאלבום. אשלח לך במייל. תודה!

סליחה!

משהו מוזר נראה לי בגישה הזאת: של מי זכויות היוצרים של הבולים הללו??? של היוצרים המנוחים מגטו לודז' או של אספן כלשהו שבמקרה או שלא, הבולים נמצאים אצלו. אני סבורה שזכויות היוצרים של הילך חוקי (כסף בשפה משפטית) הינם של כל המשתמשים בו. של כולם. ולא של אדם ספציפי שמחזיק בשטר. אמנם הערך הכלכלי הינו שלו, אבל לא זכויות היוצרים. זכות יוצרים של ציור כלשהו שייך למצייר אותו. זכות היוצרים של שטר או בול, נראה לי שלא ייתכן שיהייה פרטי. לאיזו מטרה מעלים אנשים פרטיים תמונות לגלריית הפורום, האם לא לשם הנצחה ותעוד והפצת האינפורמציה לכולי עלמא??? רק שצריך להוסיף בשוליים, שהצילום נעשה על ידי אדם X ולמהדרין, להפנות בלינק לגלריה בה פורסמה התמונה. וכך גם בהבאת צילומים מהאינטרנט, יש לציין את מקור התמונה. אני סבורה שכדאי לשאול את היועץ המשפטי של תפוז באשר לסוגיה זאת. מיכל.

זכויות היוצרים של התמונה עצמה

ולא של החפץ המצולם. אני מאד מקפידה, אבל אם זה מותר לפי החוק - אז בבקשה!

בקשי חוות דעת של הנהלת תפוז לנושא הזה

בדקויות של הפורום הזה. מעניין מה יגידו.

לענת אדרת

את התמונה הזאת את יכולה לעלות לאלבום "סימנים מהשואה" היא שלי ושל אבא שלי בלבד.לזכר המשפחה שלנו שנרצחה בשואה. בכבוד רב .

תודה רבה סקיטו

אתה בן אדם עם לב ונשמה הלואי ירבו כמוך בישראל. באידיש אומרים: "המענטש"

אני מאד מודה לך

ברשותך, אודה לך אם תכתוב שנה, מקום, ונא כתוב שוב את תאור התמונה (אני מצרפת לכל תמונה פרטים מדוייקים), והאם לרשום שהתמונה היא שלך לפי הכינוי שלך, עניין "זכויות היוצרים" והדיוק, חשוב לי עד מאד. אני מודה לך מאד.

לענת אדרת שלום.בענין המסר ששלחת לי....

כן כמו שכתוב ההסבר שם בדיוק, התמונה מוקדשת , לזכר אמא שלי ניצולת אושוויץ, נפטרה ב1993 עקב מחלות רבות שקננו בה מזמן המחנות. ולזכר הסבתות והסבים הדודים ובני הדודים שלי שנרצחו בשואה. ולזכר ששת המליונים הנשמות התמימות ,הקדושות, והטהורות,אלוקים ינקום דמם!

למעלה