אלבום סיני מתמתם!!!

tatia

New member
אלבום סיני מתמתם!!!

ככה כותבים את זה?:)) לא זוכרת מי ממכן ביקש דגמים מחוברת הזו, מצאו לי אותה בנות מהפורום שלי, תודה להן.. באלבום הענק הזה יש הרבה חוברות

לא ממש - מטמטם

אבל זה יופי שאת שואלת, כי כך לומדים. וגם לישי שאלה, מה זה הפורום שלך? ואתר האלבומים הזה הוא פנטסטי, יש לי כבר כמה אלבומים ממנו, ועכשיו עוד אחד.

tatia

New member
תתקנו אותי

כי בעבודה וביום יום שלי ,אני כמאת ולא כותבת רק מדברת וקוראת ,:) למרות שמתפיסה בשיטה עיוורת( פעם למדתי מזכירות :) הפורום הוא באתר www.7ya.ru ברוסית, אבל הבנות מכל העולם, סרגניות משוגעות כמוני:)) חלק מהם גם מתעסק בחרוזים , מפיות , תפירה וריקמה. האתר הזה הוא סיני. הוא רק שמירת תמונות, יש הרבה בנות סיניות שמחזיקות שם חוברות בכל מיני סוגים של אומנות.. חלק גדול מהם סגור לסיסמאות(רואים מנעול)

ווי, ווי, את משתתפת

בפורום באתר הכי מפורסם בפורום הזה. אז אולי תסבירי לנו איך משוטטים בו?

tatia

New member
הוא פופלי לא רק כאן :))

תסתקלי אפילו באלבומים של סינים יש מלה חוברות ברוסית , זה משם:)) קשה להסביר איך לשוטט שם.. כל בחורה שנרשמת שם יכולה לפתוח אלבום תמונות ולסים שם משהיא רוצה. יש שם המון פורומים בכל מיני נושאים. השם של האתר מתורגם כי "משפחה" 7 - ברוסית זה "סם" + תופסת ya זה יוצא "סמיה"(משפחה).

ofelya

New member
תגידי.... מרפי שלח אותך?

כבר שבוע אני מחפשת מה לעשות לבת הטרייה של בעלת הבית שלי. שבוע! ואני לא מצאתי שום דבר שהוא בדיוק "זה". היום בבוקר החלטתי שצריך להתפשר והתחלתי סוודר שהוא רק "בערך" חמוד. ועכשיו את באה עם המתוקים האלה??? אין לי מזל. אבל את מקסימה. ותודה.

tatia

New member
אז יהיה לפרויקט הבא!

כשאני מסתקלת לדוגמאות האלו , אני מקנא במי שיש לה בת...כאלו דברים יפים..ואצלי רק בן...

ofelya

New member
בדיוק מה שאני חושבת!

הילד הבא שלי יהיה "סרוג" תוצרת בית מהנעלים ועד לכובע (דרך הצעצועים והשמיכה...).

רוהאנדה

New member
אז אולי

את מכירה מאגר לשמיכות ריבועים? או כיסויי מיטה מריבועים בנתיים אני עושה ריבוע גראני אבל לא מתה על זה

ofelya

New member
זה דווקא פשוט

את בטח מכירה את האתר הזה. יש בו מבחר ריבועים לפי גודל - מ-6 עד 12 אינץ. רק לבחור.

tatia

New member
תבדקי כאן

זה חוברת מאלבות של בקישור ראשון, שם חוברת שלםה , 3 עמודים

tatia

New member
אוד

4 עמודים מכל מיני חוברות מודלים לילדים,,,גם ברוסית

tatia

New member
איזה צחוק:)

מצאתי שם בין כל מיני ראיונות תמונה שאני צילמתי:)) תמונה שפעם רקמתי,,,איזה עולם קטן..צילום גרוע, עם מצלמה רגילה , לפני כמה שנים.היא היתה אצלי באלבום בפורום:))

Ginger10

New member
../images/Emo41.gifטטיה!! אפשר להתחנף?? חחח

איזה כייפ לך שאת יודעת רוסית... חחח מצב כמעט אולטימטיבי!! שאני אקנא?? חחחח וראיתי שאת גרה בצפון!! איפה?? למה לא באת אתמול לסבתא אירית??

tatia

New member
../images/Emo13.gif:)

לא צריך לקנאות!! ובקשר לפגישות אולי גם אני פעם אצתרף ,,,למה לא:))

למעלה