אלבום על הכוונת!!!!

nuna19

New member
אלבום על הכוונת!!!! ../images/Emo220.gif../images/Emo168.gif

אני לא מוותרת! וגם אתם לא צריכים. ועם איזה אלבום ממשיכים הפעם? כמובן!-מעליות! האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: האם יש לך את הדיסק בבית: אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר) : הערות לסיום: יאללה! להתגייס!!!

RTur

New member
נועה.. אין לדודו אלבום שקוראים לו מעליות..

בטח התכוונת ללולה.. האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: ברור האם יש לך את הדיסק בבית: ברור אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: הממ.. מעליות, קחי אותי לטייל, נעים שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: חשבתי. למרות שאני אוהב אותו. אבל פחות מכל השאר השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: נעים למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: נעים, קחי אותי לטייל האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ברור למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר) : 79
הערות לסיום: איך לעזאזל הגעת לזה שלדיסק קוראים "מעליות" נועה?!

nuna19

New member
יו! איזה פדיחה!!!!

עכשיו אני מבינה איך ולמה לא זכיתי בסינגל... סליחה דודו!

nuna19

New member
מזעור נזקים...

עונה! האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:בוודאי האם יש לך את הדיסק בבית:כן אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק:דבר פתוח וכי ככה זה שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:נעים השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה:דבר פתוח למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:הימים האבודים ונעים האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:בהחלט למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר) :2006!!!! הערות לסיום: יותר לא יקרה כדבר הזה...

עונה

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:ברור האם יש לך את הדיסק בבית:כן אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק:מעליות שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:אמממ לא דעת אני אוהבת את כולם השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה:מעליות למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:נעים,קחי אותי לטייל האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:כן מאוד למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר) :80 הערות לסיום:

למעלה