אלבום על הכוונת!!!

nuna19

New member
אלבום על הכוונת!!!../images/Emo220.gif

והפעם המשך הפינה עם אלבומו הרביעי של דודו:"בדיוק בזמן"! האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: האם יש לך את הדיסק בבית: אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר) : הערות לסיום: ות-ע-נו!!!

nuna19

New member
עונה:

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:ברור האם יש לך את הדיסק בבית:כן. אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק:שכחתי לאהוב וזוזי. שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:אני גיטרה (ולא בגלל שהוא לא יפהפה! הוא קופץ לי בדיסק!) השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה:שכחתי לאהוב ואת פוג אל נאחל. (ואם דודו קורא:הופעות! נו!) למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:לאט מעט האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:בוודאי! למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר) : העעעעעעשששר!

RTur

New member
יאללה:

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: אכן אכן האם יש לך את הדיסק בבית: כמובן! אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: נסיכים וסוסים, ימים צבעוניים, פוג אל נאחל, לחיות באגדות ואבוא אלייך שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: לאט מעט השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: נסיכים וסוסים!!!!!! למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: נסיכים וסוסים.. האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: מאוד למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר) : 96165434 הערות לסיום: דודו, אתה מוכן להחזיר כבר את נסיכים וסוסים להופעות אינעל המחשו?!

nuna19

New member
ועוד הערה:

דודו! אתה מוכן להחזיר את נסיכים וסוסים להופעות ושארתור יעלה לשיר את זה איתך?!

למעלה