אלבום שלישי?

אלבום שלישי?

אני מרגיש שאני ממש לא בקטע של עוד אלבום...טוב לי עם ה-2 הנוכחים, עם ההופעות עם השירים הישנים האלבום השלישי לפי מה שאני שומע פשוט יהרגו את הלהקה עוד יותר ממשקאות בזמנו ומוריד את השייגעצ משייגעצ...אם תקשיבו טוב זה לא ממש הלהקה מדברת בשירים, לא יודע לא בקטע של אלבום שלישי מה דעתכם בנושא? בקשר לשירים החדשים שהושמעו בהופעות וכו'?

AvtipuS

New member
בנצי בנצי בנצי

אתה חושב שאנחנו יכולים להחליט עכשיו? בגלל כמה שירים ששמענו? שמע, פקיד אפרורי זה שיר גאוני, באמת. התחרות האולימפית זה שיר מצחיק שיש בו מסר. (ואין בזה רע, מזמרה.) נשאר לנו רק לחכות ולשמוע את השירים ולקרוא את המילים בחוברת ולראות למה אהבנו את הלהקה בדיסקים הקודמים, ואם הם השתנו, לטובה או לרעה? אנחנו צריכים לחכות. נמנמ.

Elfangor

New member
אולי גם הם מתבגרים?

בלע, עדיף את היהודים שממחזרים את אותו חומר כל פעם? לא נראה לי =X וואלה התחרות האולימית שיר משעשע, פקיד אפרורי זה דווקא שיר ממש טוב, ממש ממש טוב, אז יאר, הם משנים טיפה את המוזיקה אבל לדעתי הזרם שלהם ממשיך באותו כיוון פחות או יותר, חכה שתכיר את השירים בהופעות ואז יחזור להיות לך כיף :)

AvtipuS

New member
ממחזרים. אכן.

תאמין לי חזי שאני מאוד מאוד אוהב אותם, ואני נהנה בהופעות שלהם כל פעם מחדש וכל פעם מתחבר מחדש לשירים, אבל עדיין, מיחזור מיחזור מיחזור. וכאילו,כבר ביצעתם 5 מהשירים מהאלבום החדש ובטוח יש לכם עוד שלא חשפתם, תוציאו אותו כבר דאמט %&#%!& שירים ששמעתי שביצעו בהופעות מהדיסק החדש: אם כבר כאילו דונט לייק לרנינג חופשי שבוצע באופן חד פעמי (כ"כ נוסטלגיה, זוכרת הדר? פורים שנה שעברה) יסלחו לי שאר היהודים אם שכחתי עוד. אבל ראבק תומאס,טיטיטיטי שחררו תדיסק, מה אתם מחכים לילד?! (אאוווץ'.) מחכים שמוצארט ודבש (נמנמ, הכלבים שלהם) יוציאו תאלבום!? כאילו מה...

AvtipuS

New member
*שירים ששמעתי שביצעו=

שירים שביצעו מהאלבום החדש בהופעות, אבל התכוונתי גם שיצא לי לשמוע את כל אלה בהופעות...

חצילע

New member
../images/Emo45.gif.

וכל פעם הם יעני מנסים לשנותץ "מופע אקוסטי" אבל נו. כמה אפשר?

AvtipuS

New member
נמנמ היה מופע אקוסטי אחד

ומופע עשור מיוחד שיזכר לטובה בגלל העיבודים החדשים למספר שירים, אבל המפ...

חצילע

New member
וואלה? למה אני זוכרת יותר?

היו 2,לא? בכל מקרה, הכוונה היא שהם חורשים, ומנסים לגוון, אבל הופעה אקוסטית זה לא מה שיעזור לגיוון ממש. נו. ניסחתי את עצמי בצורה עילגת. X: אבל בכל מקרה, הם באמת חרשו.

AvtipuS

New member
אולי כי ערוץ 24 חרשו על ההופעה הזאת

אבל בכל זאת, עם החרישה והכל, הם יצאו לכמה הופעות בארה"ב, שזה באמת הישג מרשים... אבל זה לא קשור נומהלעשות, צריך דיסק חדש. מהר >.<

invAsion

New member
אבל מהההההההה ../images/Emo103.gif

היהודים לא ממחזרים חומרים, ואפשר לראות התבגרות ושינוי עצומים בין דיסק לדיסק. פחד מוות הוא ללא ספק אחד מהדיסקים הישראלים הטובים ביותר שקיימים, ואפשר לראות שהם ממשיכים להתפתח לכיוונים שונים גם באלבום הבא שלהם - תשמע למשל את Don't Like ותגיד לי אם לדעתך הם ממחזרים חומרים.

Hezi The One

New member
לא חושב שאתה צודק...

כאילו אתה ידוע כשונא של משקאות חריפים ובעצם כרוצה את שייגעצ תמיד כילדים קטנים שמלכלכים על כל העולם. גם אני אהבתי אחרת לא הייתי שומע שייגעצ בכלל...אבל כל להקה מתבגרת...אני לא אומר ששייגעצ מתבגרים אבל כאילו הם פשוט הפסיקו ללכלך על כל העולם. משקאות חריפים אחלה אלבום,אני מאוד אהבתי. די קופצני כזה והכל היה מאוד יפה האלבום השלישי,כל מי שאומר פקיד אפרורי והתחרות האולימפית סתם מבלבל את השכל ורואים שלא הולך להופעות. אני שלא הייתי בפטיפון ששם הלהקה השמיעה את השירים האלה עדיין שמעתי מספיק שירים של שייגעצ מהאלבום החדש בשביל לתת עליהם דעה. אני פשוט לא זוכר שמות...אני זוכר משו "לא בא לה" נכון היה משו כזה? בכל מקרה הדעה שלי לא השתנתה,אני תמיד אמרתי לבנצי ששייגעצ יביאו אלבום טוב. יותר טוב מהאחרים חפרתי><

AvtipuS

New member
הפהפהפהפ

הייתי בלפחות 3 אם לא 4 הופעות שניגנו שירים החדשים (כן חזי, חוץ מאת פקיד והתחרות) ודווקא אותם אני זוכר לטובה. ונדמה לי יש גם את "הפוך מהתחת" ועוד כמה...

../images/Emo204.gifבהופעה בטכניון..

הם שרו כמעט רק שירים חדשים..איזה 5-6-7 שירים כאלה.. [יש גם אחד ששיקו שר
] ואנלא בדיוק זוכרת איך הם נשמעים אבל אני זוכרת שאהבתי

a d i 8

New member
../images/Emo125.gifלדעתי זה אחלה אלבום...../images/Emo13.gif

כאילו נכון שזה נשמע טיפה שונה אבל ככה זה צריך להיות...אם הם ישמעו כל הזמן אותו דבר זה יימאס.... טוב שהם מתחדשים וטוב שהם עדיין ממשיכים לכתוב יצירתי כי ככה הם ישארו עוד הרבה זמן...אבל צריך לחכות לאלבום שיצא כדי לשפוט סופית...

פרקשון

New member
השלישי יוצא במאי 2006!!!

רק שהחודש הזה חלף.... ככה שכבר לא ברור מתי הוא יצא יש לשייגעצ הופעה בעיר האדומה באילת ב25.7 בערך או 20.7 תבדקי באתר שלהם

למעלה