אלבום תמונות ואנטי וירוס

העדשים

New member
אלבום תמונות ואנטי וירוס

אנטי וירוס - אשמח להארות. האם צריך? יש וירוסים כמו במחשב? מה מומלץ? איך מתעדכן? .... תמונות - העתקתי תמונות מהמחשב. התמונות היו מסודרות בתיקיות כך שכל תיקיה היתה אלבום באייפוד. כעת כל התמונות בעירבויה. האם ניתן לסדר? האם יש דרך לעשות את זה במחשב ואח"כ להעתיק לטלפון - מניחה שיותר נוח כך. תודה מראש

metrocard

New member
לגבי אנטיוירוס - אפשר , לא ממש חובה

אין הרבה וירוסים לאנדרואיד וכל עוד מורידים אפליקציות בצורה אחראית לא אמורה להיות בעיה. (בצורה אחראית - הכוונה לאפליקציות עם מספר הורדות גבוה ודירוג גבוה במרקט - ככה אפשר לדעת שהאפליקציה הותקנה על מכשירים רבים וללא בעיות) לגבי הגלריה , על איזה מכשיר מדובר?

העדשים

New member
שאלה על לאונצ'ר וכללי

(לא רוצה להתפיח את שרשור סדר פסח) לאונצ'ר - אפשר לומר שהוא כמו הגדרת desktop? האם אפשר להשתמש בו כך שיהיו יותר מ-6 דפי TOP? שאלה על לאונצ'ר ובכלל - איך בוחרים? שמתי לב שיש להרבה נושאים כמה אפשרויות הורדה. חוץ מלראות למה יש הכי הרבה הורדות ומדורג הכי גבוה - איך יודעים מה מתאים? מה ההבדלים?

פגית

New member
מנסים

זה לפחות מה שאני עושה בחודש האחרון, מצמצמת את האפשרויות נניח ל4 עם הדירוג הכי גבוהה ומנסה, לא נוח לי-מסירה.. לכן טרם מצאתי לאנצ'ר שהשאיר את המונה ישומים שעוזר לי ואני לא מוכנה לוותר עליו..

העדשים

New member
תודה. מה זה מונה ישומים? ועוד שאלת תם - אין

פנקציה של "סגור"? לסגור משהו ולצאת - כמו ה-X בחלונות.

פגית

New member
ללרנצ'ר של סמסונג-הטאצ'וויז

יש פונקציה מאוד נוחה של ווידג'ט שפשוט סופר כמה ישומים פתוחים רצים. הקשה עליו פותחת את מנהל היישומים ומאפשרת לראות מה פתוח כמה ואיך.. אני בעלת מכשיר סמסונג גאלקסי, אם אני זוכרת לך יש לג'נד נכון? חפשי בוודג'טס אם יש לך אחד של מנהל היישומים.. חיפשתי מקודם במרקט ולא נתקלתי במקביל לזה שיש בלאנצ'ר של סמסונג.. לכשאבין איך מצלמים את המסך, אצלם ואעלה לכאן.. אני לא מכירה אפשרות סגירה כמו בחלונות, פרט במנהל יישומים..

העדשים

New member
תודה רבה. יש לי שאלת dialer one:

התקנתי והגדרתי חיוגים מהירים - כולל כאלה מ-10 עד 99 (9 לא מספיקים לי). יש כמה שלא הוגדרו (אף על פי שנדמה לי שכן) ואני לא מצליחה להכנס להגדיר אותם ולמען האמת זה די מטריף אותי כי כבר הצלחתי להגדיר חלק. שני הדברים היחידים שהגעתי אליהם הם רשימת החיוגים המהירים שהיא של ה-dialer (אני רואה שיש יותר מ-9) או דרך עריכת אנשי הקשר אבל שם זה כן מוגדר אבל רק מתוך ה-9 של שמכשיר. יש לך מושג? אני צריכה הסבר צעד אחרי צעד.

פגית

New member
צר לי, לא משתמשת בדילר..

אבל למה לא למשוך מלא אנשי קשר לדפי הפתיחה? נניח דף אחד לאפליקציות ושטויות וכל ה5-6 הנותרים לאנשי קשר ואז את מי שמתוך המאה חיוגים מהירים את מדברת הכי הרבה יהיו על הדפים כתמונה ואין צורך לזכור מספר.. וכל הנותרים בחיוג מהיר? בשביל "למשוך" איש קשר לדף פתיחה: לחיצה ארוכה על המסך-> קיצורי דרך-> אנשי קשר-> את מנותבת לספר טלפונים ולוחצת על האיש קשר-> הוא יופיע בעמוד הרצוי.

העדשים

New member
תודה. אני זוכרת טוב את המספרים ויותר נוח

לי לחייג חיוג מקוצר כי אני מסדרת את זה בצורה נוחה. למשל: 3 ו-33 (כשה-3 השני הוא לחיצה ארוכה) הם הניידים של אישי. כנ"ל 4 ו-44 שייכים לאותו אדם או נושא.

פגית

New member
מה שנוח לך../images/Emo140.gif

מקווה שמישהו ידע לענות לך, מכירה את התחושה המחרפנת של לא להצליח..

voguemaster

New member
זה רק ענייני נוחות

אצלי לדוגמא - מרבית האנשים שאני מדבר איתם ? יש לי אותם ב-LOG של אפליקצית הטלפון. ואם יש מישהו שאין שם והוא נמצא לי באנשי הקשר ? אפילו לא צריך לפתוח את אפליקצית אנשי הקשר אלא פשוט להתחיל להקליד את השם שלו (אנגלית או עברית, לא חשוב) בחייגן והוא מבצע השלמה אוטומטית. פשוט ונוח ועובד אפילו טוב יותר מטלפונים "פשוטים".

פגית

New member
נכון../images/Emo45.gif

באמת זה מה שאני עושה, למרות שמשכתי את בני המשפחה, אני באמת מעדיפה להתחיל להקיש את השם/מספר...

למעלה