אלבום
השבוע 157

קזאר

New member
אלבום ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif השבוע 157 ../images/Emo107.gif

סופ"ש שלום, מה שמעתם השבוע? משהו חדש שלא הכרתם או אולי משהו ישן שגיליתם מחדש? (עדיף חדש) אני עייף, באמת שאני עייף. מישהו בפורום מוצא את עצמו מוריד אלבומים שאחרים המליצו עליהם בפינה הזו? מעניין לדעת. באמת שיהיה סופ"ש טוב לכולם, בברכת "תקשיבו לParanthetical girls", קזאר.

ArsaWhat

New member
האמת? אני לא מוריד

כי אני בבית פעם בשבועיים, ומוריד בעיקר ריליסים של דראם אנד בייס. אולי כשיהיה לי אינטרנט קבוע.

The Miller

New member
apep

Peter Bjorn and John - Writer's Block Andrew Bird - Armchair Apocrypha Nick Drake - Pink Moon

המ

אני את חג הפסח שלי בליתי באבטש בגוש עציון. שמעתי בעיקר טום וויטס (המשלוש החדש) ובוב דילן (מביא את הכל בחזרה הביתה, הזמנים הם משתנים). וגם קצת את החדש של האלסידי סאונדסיסטם. שיחקתי הרבה מונופול וקראתי את "הספרון של השכל הבריא והשכל החולה" של פרנץ רוזנצוויג ואת הביוגרפיה של יגאל אלון "אביב חלדו" שכתבה ההיזטוריות אניטה שפירא. האחרון יותר מומלץ. אתמול הייתי בצליל רמת אביב וקניתי את the fall - the nat-ion's saving grace funkadelic -self titled the roots - phrenology לא הקשבתי להם בעיון מספק בכדי להגיד עליהם משהו בנתיים. ונסיים באמרת כנף משל נתן אלתרמן: "יש חיי שעה למחסה אך אין רגע שאינו שופט" שבוע טוב.

hcsneB

New member
Sublime - Sublime

בלנד מושלם של גנגסטא ראפ, רגאיי ופאנק, וזה הרבה יותר קוהרנטי ומרגש ממה שזה נשמע...

חולוני

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אחד האלבומים הכי אהובים עליי בהיסטוריה. וחוץ מ-Robbin' The Hood (אלבום לו-פיי עם מלא סקיטים בין השירים הטובים, אני אישית פחות מתחבר אליו) תבדוק גם את האלבום הבכורה הקלאסי 40 Oz. to Freedom מ-92 שכולל את סינגל הפריצה שלהם Date Rape

intheflesh

New member
איזה מצחיק

אם יש הופעה של סבליים בסבליים ושומעים את השיר סבליים מצחיק רצח !!! .

retard boi

New member
crime&punishment in suburbia OST

פסקול מצויין עם הרבה פיקסיז. השירים של modest mouse ו guided by voices מאוד מומלצים.

biffy clyro

אמנם לא שמעתי אותו עדיין, וזה כי עוד לא השגתי (זה המקום ליידע אותי אם למישהו כבר יש), אבל גיליתי שביפי קליירו מוציאים במאי אלבום חדש! קוראים לו living is a problem because everything dies ונכון, זה השם הכי אימו (
) שהם יכלו לחשוב עליו... אבל בכל זאת. ויש כבר סינגל נחמד שמנגנים לפעמים בM2.

Get Out

New member
אני

מוריד בעיקר את ההמלצות של ArsaWhat כי הם אחלה וקולעות בול לטעם שלי.. וחוצ מזה הקשבתי השבוע להרבה soul ו funk ... Mark Ronson Sly & The Family Stone Black Strobe K's Choice The Rolling Stones Meredith Monk Boy In Static Sol Seppy London Elektricity וכו'

למעלה