אלבומים של יהודית רביץ

Obi Dan Kenobi

New member
אלבומים של יהודית רביץ

שלום לכולם אנו משפחה ישראלית שעברה להתגורר בקנדה לפני כשנה. בתור מעריץ של יהודית רביץ למעלה מעשרים שנים, היתה לי הזכות לראותה בהופעה חיה באוניברסיטת תל אביב בקיץ שעבר, לפני שנסענו.יש לי זכרונות טובים מאוד ממהופעה. במידה מסוימת, השירים שלה משקפים עבורי את ארץ ישראל הישנה והטובה שלדעתי, כבר לא קיימת... שאלתי - אלו אלבומים של יהודית רביץ כדאי לי לבקש מקרובי משפחה בישראל שירכשו עבורי, כך שיהיה בידי את מיטב השירים שלה? האם יש גם אלבום שהוקלט בהופעה חיה? האם יש דיוידי מצולמים מהופעות שלה? באיזו חנות בתל אביב אפשר להשיג את האלבומים המצויינים? בברכה ותודה על כל מידע שאקבל שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם משה

שלום../images/Emo9.gif

אז ככה, האלבומים שלה מדהימים אחד אחד. אבל אני הייתי ממליצה על "ומאוד לא פשוט לחכות" ואת "געגוע" ואם אין יכולת לקנות מספר אלבומים אז ואלי כהתחלה את "המיטב". מבחינת הופעה חיה יש דיסק שלפי דעתי הוא חובה וזה הדיסק של הופעה עם הפילהרמונית! מ-דה-י-ם-! שנה טובה:)

ההמלצות שלי...

אז ככה, בשביל רכישות בחו"ל יש אתרים מסויימים (עם מספר דיסקים מאוד מצומצם שלה), לכן אני ממליצה בחום רב על אחת החנויות הטובות ביותר בארץ לרכישת דיסקים במחירים נוחים מאוד. היא נקראת מוזיקה נטו, והיא ממוקמת במיקום מאוד נוח בת"א, שזה בלונדון מיניסטורס באבן גבירול (מספר 30). על ידי לחיצה כאן תוכל להיכנס לחנות. מוזיקה נטו והדיסקים שאני ממליצה עליהם, הם "ומאוד לא פשוט לחכות", "באופן קבוע וחד פעמי" (אוסף משובח מהופעה עם יוני רכטר בשנת 79'), "דרך המשי" (אם אתה דוגל במוזיקת האייטיז, אז כמובן גם את "באה מאהבה") ומעל לכל - "געגוע" שהוא דיסק מצויין, ועד כמה שהוא תפנית כביכול בקריירה של רביץ, כי הוא שונה ומיינסטרימי, הוא מעולה. אבל בעיקרון, כשמדובר ביהודית רביץ, אי אפשר פשוט לקנות דיסק אחד ולגמור עם העסק, כיוון שכל הדיסקים שלה הם מצויינים ועונים על הציפייה של להיזכר ב"ארץ ישראל הישנה והטובה". אז כמו שכבר אמרו, יש את "מיטב השירים" ו"מיטב השירים 2", אבל אני באמת ממליצה לרכוש כמה שיותר. גם "איזו מין ילדה" ו"גלוי ונעלם" הם נהדרים. וכמובן "מילה טובה ואוסף שירים" לפי דעתי יענה על בקשתך. שיהיה בהצלחה!

YA2007

New member
בקשר ל-DVD

יצאו שניים, אחד מהם הוא תיעוד של מופע מוסיקלי-תיאטרלי שיהודית מעלה בשנים האחרונות ונקרא "ילדות". זה מופע שמשלב שירי ילדים קלאסיים מתקופות שונות, חלקם שירים של יהודית, וביניהם סיפורים קצרים, משלים ואנקדוטות. המופע צולם בשנת 2004 בתיאטרון "תמונע" בתל אביב, ועל ה-DVD ישנה בנוסף למופע עצמו גם תוכנית של יואב קוטנר מערוץ מוסיקה 24 , בה הוא לוקח את יהודית למסע בין מקומות שונים בקריירה שלה לקראת היציאה למופע זה. נחמד מאד גם כן...

למעלה