מוזר, בעיניי דווקא הקטע הזה
על האמנים שמהם הוא הושפע הוא אחד הקטעים המאוד מעניינים. לי אישית יצא להתוודע למוסיקה שלהם לפני שצפיתי בסרט, אבל היה מעניין לראות סופסוף קטעי וידיאו שלהם. אני לא יודע איך זה יכול להיות משעמם כשרואים את האמנים האלה ושמים לב להשפעה של כל אחד מהם על דילן. אני אהבתי במיוחד את הקטע של אודטה. זמרת שדילן גדל על המוסיקה שלה ומאוחר יותר היא הקדישה יצירה שלמה לשיריו. אלו מכם שאהבו את הקטע הזה בסרט יוכלו למצוא המשך לכך בתוכניות הרדיו שדילן משדר בתקופה הזו. אני לא יודע מה איתכם, אבל אני מקשיב לה דיי בקביעות. כרגע בדיוק סיימתי לשמוע את התוכנית השישית שהוקדשה לשירי כלא. אותי באופן אישי התוכנית הזו מאוד מרגשת, כמי שאוהב את המוסיקה הישנה שהוא משמיע ואני חש כאילו הוא יושב בספרית הדיסקים שלי ומשדר ממנה. אני מכיר את רוב האמנים שהוא משמיע משיריהם ובתוכנית הספציפית הזו חשבתי על Stringbean, כמה חבל שהוא לא חשב להשמיע משהו שלו. לטובת אלו מכם שאולי לא יודעים מי זה, אספר בקיצור שזה היה אמן שהופיע ב"גרנד הול אופריי" (מתישהו בתחילת שנות ה-50') ולהבדיל מג'וני קש שתמיד לבש שחור הוא לבש בגדים עם פסים שהזכירו לרוב בגדי אסירים.