אלבומי השנה שלכם

אלבומי השנה שלכם

מלבד In Rainbows ... אז ככה : Interpol - Out love to admire The Good, the Bad and the Queen klaxons - myths of the near future

Knives Out

New member
הופה

Arcade Fire - Neon Bible Interpol - Our Love To Admire Radiohead - In Rainbows LCD Soundsystem - Sound of Silver Andrew Bird - Armchair Apocrypha Eatliz - Violently Delicate Iron & Wine - The Shepherd's Dog The National - Boxer The Shins - Wincing the night away Justice - Cross Nine Inch Nails - Year Zero Battles - Mirrored

Pygmy puff

New member
שלי ../images/Emo13.gif

Blonde Redhead - 23 UNKLE - War Stories The Twilight Sad - Fourteen Autumns & Fifteen Winters The National - Boxer ,שגיליתי באיחור ומאז אני לא מפסיקה להקשיב לו. Bright Eyes - Cassadaga Björk - Volta Arcade Fire - Neon Bible, אפילו שהוא מאוד מאכזב בחלקו. וכמובן Interpol - Our Love to Admire הפשוט מעולה!

dresner

New member
בחירות טובות...

הייתי רק מוסיף את: Devendra Banhart - Smokey Rolls Down Thunder Canyon M.I.A. - Kala PJ Harvey - White Chalk

ענברי9

New member
mine

bjork - volta NIN - year zero yeah yeah yeahs - IsIs EP UNKLE - war stories and of course RADIOHEAD - IN FUCKIN RAINBOWS

kittycatbone

New member
הממהממ

יש המונים!!! ורובם כמובן לא אלבומים חדשים מהשנה, כי אני יותר מגלה דברים ישנים כשאני שומעת מוזיקה מאשר חדשים ועדכניים. (אבל אנלא מתלוננת!) קיצר, אנסה רשימה חלקית- UNKLE - psyence fiction bjork - volta bang gang - something wrong (שהוא אומנם לא כזה חדש בכלל! אבל קניתי אותו לפני איזה חודשיים והוא כל כך טוב!
) radiohead - In Rainbows כמובןןן, למרות שאמרת מלבד D: אע, ולא יודעת עוד מה להגיד ... פשוט כל כך הרבה דברים לא חדשים או קרובים להיות חדשים שלא נעים לי אפילו לציין D: אבל בהחלט עשו לי את השנה בכל זאת!

V e g

New member
אלבום השנה הוא ללא ספק 23 של Blonde Redhead

השלישיה הזאת פשוט כובשת אותי, לפני ואחרי ההופעה בקיץ - יש במלודיות שלהם משהו שפשוט אין בשום הרכב אחר. שירים כמו Dr. Strangelove, Heroine, Top Ranking - ובעצם כל השירים באלבום אם לומר בפירוט מקוצר... האלבום הזה הצליח לחלחל מעבר לסטנדרטים הגבוהים של האלבום הקודם שלהם - הצליל (הקיצבי) שלו שונה ויש מי שהתאכזבו, אבל במחשבה מעמיקה הוא פשוט נהדר ולא פחות טוב מקודמיו. אהבתי גם את האלבומים של LCD Soundsystem, Yeah Yeah Yeah's ונועם רותם עם ה"עזרה בדרך" שציינתם פה. האלבום של Interpol לצערי ראוי לפחות תשבוחות ממה שיחסנו לו, אין מה לעשות לא קל לשחזר מה שעשה לי הראשון שלהם.

למעלה