אלבומי חברים

Santino Marella

New member
אלבומי חברים

שאלה - היום נכנסתי לפייסבוק (לראשונה מאתמול בערב, שאז לא היתה לי את הבעיה) ונכנסתי לאפליקציה של התמונות כדי לראות אם משהו חדש באלבומי חברים וכאלה, ולתדהמתי גיליתי מסך חדש.. שמלמד אותי איך ליצור אלבום, ולמטה כתוב לי : Your friends have not created any photo albums yet. שזה שקר , בגלל שכשאני נכנס אחד אחד מכמה חברים אני מגלה שיש להם אלבומים, אפילו שאני נמצא בהם ... מישהו יודע מה הבעיה ? תודה!!

meital always

New member
../images/Emo126.gif צפיה באלבומים

בדוק אם ביצעת לאחרונה שינויים בהגדרות Privacy שלך או בהגדרות הפנימיות של האפליקציה Photos . אם לא- נסה להיכנס שוב עוד כמה שעות או אפילו מחר, יתכן שמדובר בתקלה זמנית. כמו כן אני מקווה שאתה לא גולש בגרסה העברית של פייסבוק שכרגע גורמת למספר תקלות בשימוש באתר. אם כל הנ"ל לא עוזר תחזור לכאן וננסה להמשיך לבדוק מה אפשר לעשות...

Santino Marella

New member
כנראה תקלה זמנית

כי נכנסתי וזה היה ואז שוב נכנסתי וזה לא היה... לגבי הפייסבוק בעברית לא ידעתי שיש דבר כזה וטוב שכך... הכוונה למקושרים?

meital always

New member
פייסבוק בעברית

לפני מספר חודשים יצאה גרסה חדשה של פייסבוק בשפה העברית (הכוונה איננה לאתר מקושרים שזו רשת אחת לגמרי). מסתבר שהגרסה העברית כוללת בעיות ובאגים רבים ואף גורמת לנפילות, וכרגע עובדים על שיפור ותיקון הליקויים. עד שיתוקנו- מומלץ לא להשתמש בה אלא להישאר עם האנגלית...

למעלה