אלבומי תמונות , איך זה אצלכם ?

אלבומי תמונות , איך זה אצלכם ? ../images/Emo63.gif

מה אתם עושים עם התמונות? האם יש לתאומים אלבום משותף? או שלכל אחד בנפרד. אני החלטתי לעשות לכל אחד מהם אלבום משלו (חוץ מהאלבום המשפחתי) קצת יותר עבודה אבל נראה לי שהם יגדלו מעט הם ישמחו לראות את עצמם קטנים כל אחד באלבום משלו. מה דעתכם?

טל של 4

New member
רונית כל הכבוד על האנרגיות..

אין ספק שאלבום לכל אחד זה ניפלא, אבל למי יש זמן וכוח. לבנות יהיה מזל אם בכלל נכניס לאלבום, אצלינו רוב התמונות עוד בתפזורת. עם 4 ילדים שישכחו מאלבומים אישיים.....

קרנושה

New member
לי יש כבר 1000 תמונות מהשנה ......

מסודרים ב-4 אלבומים שונים....(לא להיתפלא אבא שלהם עובד בחנות צילום)... אלבום אחד הוא מהמסיבה לכבודם....והשאר אלבומים משותפים המתעדים כל שלב בחייהם מהיוולדם 800-900 גרם ועד היום.... מעניין שלא רק אני חשבתי על ההפרדה....זה עלה בראשי לאחרונה....שקלתי זאת....שאלה נפלאה!! אני מתכוננת להפריד גם...אעשה 3 אלבומים לכל אחד ואלבום משותף אחד שלהם ביחד...איתנו או בלעדינו... חלק מהתמונות אני ביימתי (שמתי אותם במזוודה וכל מיני שטויות חמודים) והרוב ספונטניות....מצורף קובץ תמונה מבויימת במזוודה.

יום.

New member
אלבומים נפרדים!!!

לי ולמיכל יש אלבומים נפרדים וזה כייף יש לנו תמונות מהפגיה ועד גיל שנה נפרדים יחד עם כל מיני "הגיגים" של אמא שלנו מאוד נחמד <אהמ> חוצמזה שאנחנו במילא תמיד ביחד אז לפחות באלבומים שיהיה נפרד יום

טל+

New member
כוונות לחוד ומציאות לחוד ../images/Emo8.gif

כרגע נטע ועדי בנות שלוש ויש להן קרוב לשמונה אלבומים (ואבא שלהן לא עובד בחנות צילום
ולפעמים הוא ככועס על אמא שלהן ואומר שהיא חושבת שכן
) זה אלבומי כיסים כי אמרתי שפעם, כשאסדר יפה באלבומי הדבקה, אפריד לאלבום לכל ילדה. ממש עוד לא מצאתי זמן...

keren1

New member
בוקר טוב ושבוע טוב...אני באמצע מבצע

הכנת אלבומי תמונות. עם הגדולה לא היתה בעיה. יש תמונות מכניסים (אנחנו משתמשים באלבומי עמוד שמדביקים את התמונות ואפשר להוסיף עוד דברים ליד). עם התאומים זה התחיל להיות מבצע שלם. ולאחרונה החלטתי לעשות לכל אחד אלבום משלו ואלבום אחד שלנו שישאר אחרי שכל אחד יקח את האלבום שלו לביתו שלו.

anat30g

New member
מצחיק שאת שואלת

לבכור יש 50 אלבומים. לבאה בתור רק שלושה. לתאומים התחלתי להכין אלבומים אישיים... בנתיים בגיל שנתיים אין להם אפילו אלבום אחד מלא... זה לא שאין תמונות - רק שבאורח פלא הן נעלמות כשבאים קרובי משפחה לבקר. ענת

rotrot

New member
קצת באיחור - אבל אצלנו אלבומים

משותפים עד גיל 10, 11 בערך ואח"כ אלבומים נפרדים לכל אחת מהתאומות (שכמובן גם בהן התאומה השניה מככבת)...

בר2

New member
גם אצלי האלבומים הם אישיים

הרי הם ילדים נפרדים לא? לכל אחד מגיע לפחות אלבום אישי משלו. גם אני עכשיו בפרוייקט סידור אלבומים ושכפול קלטות וידאו , עד עכשיו (והם בני שנה ועשרה חודשים) לא היה לי טיפת זמן לסדר אך לאט לאט ...... עד שיהיו בני 18 הכל בשאיפה יהיה מסודר........

יוטל

New member
בעיניין האלבומים. תאוריה לחוד

ומציאות לחוד. עד 7-8 חודשים עשיתי אלבום משותף והכוונה הייתה להפריד ולעשות אלבומים נפרדים בהמשך. במציאות, מגיל 8 חודשים יש תמונות בתפזורת, בשקיות הצילום המרופטות, ומה שלא רשמתי בגב התמונה מי זו מי, גורנישט אני לא מבדילה
. אני, שבעלי כול הזמן התלהב איך אני היחידה שמבדילה ביניהן. אז גילאים יותר מאוחרים אני מבדילה בתמונות אבל יש המון תמונות שאין לי מושג. אז זה היה לי ברור אז לא רשמתי. בד"כ שצלמתי רשמתי את התאריך והבגד שכול אחת לבשה כדי שיגיעו התמונות אדע בודאות וארשום . אז פרוייקט האלבומים נדחה ונדחה.... אבל טוב שאתם מעלים את הנושא, אולי יזוז משהו

למעלה