אלבומי תמונת מגיל ינקות

happy00

New member
אלבומי תמונת מגיל ינקות

יש לי שאלה, במיוחד לאלו שהם לא בכורים: בדר"כ לילד ראשון יש אלבומי תמונות רק שלו מהגיל שהוא היה תינוק, ולילדים הבאים כבר אין אלבומים משלהם, כי קשה להפריד, וכבר עושים אלבום משפחתי עם כל הילדים. האם הפריע לכם שלאח/ות הבכור יש אלבומים כאלו ולכם לא? או שיש לו יותר תמנות מלכם? אם כן, עד כמה זה הפריע? אני זוכרת שלי זה הפריע שלאחותי הגדולה יש אלבום שהוא רק שלה, ולי אין כבר אלבום כזה. אבל עכשיו אני מבינה את הצד של ההורים. טכנית זה כבר יוצא מסורבל מידי, ואין לי סבלנות להתעסק עם זה.

הממ... שאלה טובה ../images/Emo39.gif

האמת שאצלנו הפרידו בין האלבומים ורק שכשהיינו מבוגרים יותר התחילו באלבומים משותפים. לדעתי זה מאוד חשוב שיהיה לכל ילד את האלבום שלו עם הזכרונות שלו, כי זה נותן הרגשה לילד שהשקיעו בו. למשל כשעשיתי את הפרוייקט שורשים בכיתה ו' הסתכלתי המון באלבום תמונות שלי וזה נתן לי הרגשה ממש טובה שלפחות בזה באמת היה שיוויון מבחינת ההורים שלי.

happy00

New member
תעריכי את ההורים שלך שעשו את זה

אחותי למשל היא כזו שאוהבת להתעסק עם הדברים האלו, אבל יש כאלו שצרכים להתאמץ בשביל לעשות את זה.

אלבומים../images/Emo99.gif

תמונות זה אחד הדברים היותר חשובים לי בחיים
זה המזכרת הכי טובה שיש
כשהיינו קטנים ההורים שלי הכינו לכל ילד אלבום ילדות בנפרד [אני קיבלתי את האלבום עם התמונה של החתול
] באיזשהו שלב כשהיינו מצטלמים בטיולים משפחתיים ההורים שילבו את התמונות של כולם יחד כי לא היה טעם להפריד.. אני מאמינה שגם אני אשקיע לכל ילד [בע"ה] אלבום משלו כי אני כלכך אוהבת לצלם תמונות, לעצב אלבומים וכאלה אז..
צריך לחשוב על גילאים יותר גדולים של הילדים, לא תרצי שלכל אחד יהיה אלבום משלו שיוכל להתגאות בו

maiky17

New member
../images/Emo182.gifלא מכירה את זה.

בגלל שיש לי אח בכור שגדול ממני ב-10 דקות, זה לא חוכמה - אבל גם לי וגם לשני האחים שלי, יש לכל אחד מאיתנו אלבום משלו. שבעה, אם לדייק (לכל אחד)

happy00

New member
איזה הורים משקיענים

איך היה להם זמן להכין אלבומים בנפרד לכל אחד? מה זה, רק אני עצלנית? נראה לי שאני אהיה חייבת להתאמץ ולהשקיע, כדי שהילדים שלי לא ירגישו מקופחים ויכעסו עלי כשיגדלו.

maiky17

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo9.gif

לא משקיענים, פשוט כולנו נחשבים הבכורים שלהם. אני ממש אוהבת את הדברים האלה, אני אעשה את העבודה בשבילך

למעלה