אלבז יזכה מקום ראשון שה רוקנרול בהתגלמותו

אם הצדק ינצח/tapuzforum/images/Emo36.gif

אם העם יבחר ממקום מקצועי אז בני צריך לזכות אבל אנלא סומכת על העם לצערי כי הוא לא חטא אין ספור פעמים בתכניות ריאליטי אחרות.דוגמא בולטת לזה היא רוני דלומי שלא היה מגיע לה לזכות.גם שם העם הצביע דווקא לשופטים. כולי תקווה שרוחמה לא תהיה הזוכה. גם ככה היא הגיעה לשלב שלא מגיע לה בכלל

זה שאלה של יכולות קוליות ומוזיקליות

ואין ספק שהיחידים שיש להם את זה הם אילנה שהודחה ובני.היתר הם כמה רמות מתחת

האמת כואבת וקשה להודות בה

אין לי בעיה שאותם אנשים מחפשים להתחבר לזמר מסוים ולא בהכרח כי הוא טוב, אבל להגיד שאותו אדם הוא הביצועיסט הכי טוב זה כבר עצימת עיניים לשמה. אהבה לחוד ומציאות לחוד

עמירו, את לא חשבת שגם במוזיקה כמו

בהמון תחומים אחרים יש העדפות אישיות, " על טעם ועל ריח אין מה להתווכח". יש אנשים שאוהבים אופרות ויש כאלה שאוהבים מוזיקה מזרחית, בכוונה הלכתי להקצנה. אבל עדיין אין מה נכון יותר, מזרחית או אופרה, כל אחד וטעמו שלו, זה בסדר לאהוב אופרות וזה בסדר לאהוב מזרחי.

מיק101

New member
לא לעצבן את עמירו - זה מה שתקבלי ממנה

את ממש לא מדייקת.

ואולי גם 1
. אז מה אם את פוחדת בלילה,צריך להיות מדייקת
(זה רק ממני;)

תברחי מכאן מהר../images/Emo9.gif

לפי מה שהספקתי להזכיר את סגנונה של יוליה ומבלי שאהיה על תקן הסניגורית,נראה לי שהיא תסכים אתך שבאפשרות הקהל לבחור לאיזה ז'אנר של מוזיקה הוא מתחבר יותר. מה שאני הבנתי שהיא טוענת שאין אפשרות לקחת מזמר טוב את כשרונו. כלומר,גם אם לא תאהבי את אישיותו של זמרX או לחילופין לא תאהבי את סגנון המוזיקה שלו..עדיין לא תוכלי לחלוק על כשרונו(אם הוא אכן זמר טוב וכמובן שכנ"ל לגבי זמרת).

כדאי לברוח אילנה ../images/Emo8.gif תראי אילנה, יש בהיכל

התהילה זמרים טובים בסגנונות שונים. עכשיו לכל אחד יש הטעם שלו. אני באופן אישי חושבת שבני הוא אחד הזמרים הטובים. אבל בכל זאת ההעדפה שלי היא אחרת.

מיק101

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באבי אני מתה

אם את רוצה לישון הלילה - תברחי האייקונים שלה מפחידיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה