אלבז מקום ראשון ויקח את הגביע הוא המלך ולא כמו הזקנים הצרודים האלה שעבר עליהם הקלח
1 1 חד וחלק New member 28/6/11 #1 אלבז מקום ראשון ויקח את הגביע הוא המלך ולא כמו הזקנים הצרודים האלה שעבר עליהם הקלח
מ מיק101 New member 28/6/11 #3 ../images/Emo88.gifחד וחלק../images/Emo5.gif../images/Emo192.gif../images/Emo194.gif../images/Emo191.gif../images/Emo163.gif
../images/Emo88.gifחד וחלק../images/Emo5.gif../images/Emo192.gif../images/Emo194.gif../images/Emo191.gif../images/Emo163.gif
מ מיק101 New member 28/6/11 #6 ../images/Emo68.gifאבד גם אבד - חד וחלק../images/Emo88.gif אני ברוחמה ואבי ונהנית... ותיכף אני עפה וכנראה אפסיד גם את השירים
../images/Emo68.gifאבד גם אבד - חד וחלק../images/Emo88.gif אני ברוחמה ואבי ונהנית... ותיכף אני עפה וכנראה אפסיד גם את השירים
J juspan New member 28/6/11 #8 מאוד התפלאתי שרוחמה לא בחרה בחופים אתמול זה די תפור עליה, לא? (בהנחה שמשהו עדיין תפור עליה בימינו). היא כבר שרה היום או עוד לא? הספקתי לשכוח מה בחרה, אבל זוכרת שזה משהו שפחות מתאים לה תיאורטית.
מאוד התפלאתי שרוחמה לא בחרה בחופים אתמול זה די תפור עליה, לא? (בהנחה שמשהו עדיין תפור עליה בימינו). היא כבר שרה היום או עוד לא? הספקתי לשכוח מה בחרה, אבל זוכרת שזה משהו שפחות מתאים לה תיאורטית.
ב בוףברכה New member 28/6/11 #9 היום טולדנו...יצא ..מבסוט על השופטים.. .....מרוצה..אששש...היתענג עליהם...
ע עמירו ויוליה New member 28/6/11 #10 מה קשור עכשיו גיל?/tapuzforum/images/Emo2.gif התגובה הזאת שלך מזכירה לי את ביטר.