"אלבמה" – מקום נהדר לקרניבורים בנתניה

bob68

New member
"אלבמה" – מקום נהדר לקרניבורים בנתניה

היינו שלושה וניתן לקרוא את התרשמותנו בשני פוסטים בפורום השכן ("ביקורת מסעדות" ב-
). כמו שכתבתי שם, המקום מדבר קרניבורית שוטפת ללא מבטא זר. ניתן לאכול בו מגוון גדול מאד של סוגי בשר שונים שנעשים במעשנה מיוחדת במקום. רמות המחיר שונות בהתאם לסוגי הבשר. אני מצרף למי שיעדיף להתרשם פה ולא להקליק את התמונות הרלבנטיות הקשורות בבשר. בסה"כ מקום שנותן כבוד לבשר ומתייחס אליו ברצינות. * מאחר ואינני מהכותבים הקבועים של פורום זה (אני אוהב בשר אבל לא רק ...
) ובכדי למנוע אי הבנות חשוב לי להדגיש שזה היה ביקורי הראשון במסעדה ואין לי כל קשר עסקי או אחר אליהם.

bob68

New member
המעשנה

לא כל כך מקבלים את הפרופורציה אבל תנור הברזל הזה הוא ג-ד-ו-ל

Master Stav

New member
בוב יקר

ביקורות על מסעדות לטובולרע מאד מקובלות פה אל תרגיש צורך בהבהרה שאינך קשור גם כאשר קשורים זה בסדר כל עוד לא משתמשים בפורום כפלטפורמה לקידום אלא תורמים באמת לפורום ראה לדוגמא את גיתי זמיר .... תודה על אחלה ביקורת ....ומאחר ואני מצורן ....אני אבדוק ממש בקרוב

אם הזכרת את נתניה בשילוב בשר, מישהו ניסה את

"עב בשר" הם יושבים באיזור התעשיה החדש בנתניה ואני כל הזמן עוברת ליד המסעדה וחושבת אולי כדאי לקפוץ אז טעים?

bob68

New member
זה די מעניין

במרכז יכין באזור התעשייה פולג יש גם את מסעדת הקצבים רובינשטיין. לא הייתי עדיין אבל קראתי דברים די טובים עליה מאנשים שאני מעריך.

בתקופה שעבדתי קרוב...

אכלתי לא פעם ולא פעמיים ברובינשטיין. מומלצץ אבל לא הכי בחום. ההתייחסות שם לבשר אינה, בוא נגיד, מלאה. לבקש מהם המבורגר מדיום-וול ולקבל גוש בשר חרוך ומפוייח זה לא תענוג גדול במיוחד. אבל חוץ מזה לא היו לי מקרים רעים איתם. אלי.

כן, שווה בהחלט

בעל הבית מבין ואוהב בשר וזה בהחלט ניכר... מנת הדגל - אנטריקוט - מומלץ בחום

אני לא התלהבתי מרובינשטיין המסעדה...

אבל, באותו מתחם, הזדמן לי בשבוע שעבר, לאכול במסעדת BLACK. המבורגרים תוצרת הבית מחלקי פרה שונים ואנטריקוט טעים להפליא. העסקיות שלהם שוות את המחיר (גם לא העיסקיות, אבל העיסקיות במיוחד), מוגשות בצהרים ומעשר בלילה. אין ספק שעוד אחזור לשם. חגי

עדיין לא הייתי ב BLACK

כולנו נהננו מאוד מרובינשטיין. גם להם יש עכשיו עסקיות שוות. פטה כבד עם ריבה היה טעים מאוד בייבי ספייר ריבס - טעים טעים סטייק אנטריקות רך ומדמם - מעולה אוסובוקו - מעולה קרם ברולה- מצויין

למעלה