אלגרו ! מתי תעשיר את ידיעותינו על הפיקולו אני מחכה בקוצר רוח !!! מה שלום הרגל ?
פ פיקולנית New member 18/8/02 #1 אלגרו ! מתי תעשיר את ידיעותינו על הפיקולו אני מחכה בקוצר רוח !!! מה שלום הרגל ?
A allegro New member 19/8/02 #2 הפרק על הפיקולו יעלה מחר בערב(אני מקווה) הרגל בסדר תודה. כנראה שהשבוע אני אהיה בספרייה בת"א. את עדיין צריכה משהו?
הפרק על הפיקולו יעלה מחר בערב(אני מקווה) הרגל בסדר תודה. כנראה שהשבוע אני אהיה בספרייה בת"א. את עדיין צריכה משהו?
פ פיקולנית New member 19/8/02 #3 כן ....אם אפשר את סטרס אנד סטריפס וקונצ´רטו לפיקולו ב-c של ויואלדי ... ואם אפשר בקשה אחרונה וזהו ...קונצ´רטינו לחליל ופסנתר של צ´אמיניד -ככה כותבים ?
כן ....אם אפשר את סטרס אנד סטריפס וקונצ´רטו לפיקולו ב-c של ויואלדי ... ואם אפשר בקשה אחרונה וזהו ...קונצ´רטינו לחליל ופסנתר של צ´אמיניד -ככה כותבים ?
H H M G New member 22/8/02 #6 פיקולנית הקונצ´רטו לפיקולו של וויולדי הוא לחלילית פיקולו ולא לחליל-צד-פיקולו
פ פיקולנית New member 22/8/02 #7 עד כמה שידוע לי ....לא אני שמעתי על כמה נגנים שניגנו את הקונצ´רטו בפיקולו ועוד תיקון קל חלילית פיקולו -אני לא חושבת שקיים דבר כזה אם כבר חלילית סופרן או סופרנינו .... חוצמזה גם אם זה נכון תמיד קיימת האופציה לעשות טרנספוזיציה לפיקולו ...
עד כמה שידוע לי ....לא אני שמעתי על כמה נגנים שניגנו את הקונצ´רטו בפיקולו ועוד תיקון קל חלילית פיקולו -אני לא חושבת שקיים דבר כזה אם כבר חלילית סופרן או סופרנינו .... חוצמזה גם אם זה נכון תמיד קיימת האופציה לעשות טרנספוזיציה לפיקולו ...
פ פיקולנית New member 24/8/02 #9 אוקיי צדקת אני שמעתי עיבוד לפיקולו חליל צד ...ולא את האמיתי לפיקולו חלילית (למרות שאניעדיין חושבת שלא ככה קוראים לה )
אוקיי צדקת אני שמעתי עיבוד לפיקולו חליל צד ...ולא את האמיתי לפיקולו חלילית (למרות שאניעדיין חושבת שלא ככה קוראים לה )
פ פיקולנית New member 19/8/02 #4 כן...... כן קונצרטו לפיקולו ב c של ויוואלדי ... סטרס אנד סטריפס כמובן ואם אפשר אז את הקונצרטינו לחליל ופסתנר של צ´אמיניאד
כן...... כן קונצרטו לפיקולו ב c של ויוואלדי ... סטרס אנד סטריפס כמובן ואם אפשר אז את הקונצרטינו לחליל ופסתנר של צ´אמיניאד