אלדד, הנה קישור לאתר האקדמיה

Eldad S

New member
שלום לך, שחר חביבה:

כתובת האתר של האקדמיה (ואפילו בדיוק אותו ה-URL שציינת) מופיעה כבר אצלנו בקישורים. את מוזמנת להקליק על "קישורים" בראש מסך הפורום, ולבדוק גם את שאר הקישורים: אתרי מילונים, אתר(י) מתרגמים וכו'. אני מודה על הרעיון, ואשמח על קישורים נוספים. אשתדל ממש בימים אלה (אולי אפילו מחר, אם יסתייע) לעדכן את קישורי הפורום תוך הוספת כל ההפניות שהובאו על ידי החברים בימים האחרונים. גמר חתימה טובה!

ailag

New member
נצל"ש - קישור

אלדד, פתחתי כתבה כאן, שהובילה לכתבה אחרת, שהובילה ל .. בסוף, אחרי לינקים הגעתי לאתר הזה, אין לי מושג איך הגעתי לשם אבל זה התחיל פה :) תהנה. אגב, אני חושבת שצריכים לקבוע שם לפעולה של הגעה מאתר אחד לשני תוך כדי מעבר בין אתרים אחרים באמצע. לו זה היה שיעור במתמטיקה בדידה הייתי אומרת שהאתרים רכיבים של אותו רכיב קשירות, ושפשוט הלכתי על מסלול אפשרי ביניהם.. אולי גישה אסוציאטיבית? (עד כמה שאסוציאטיבית היא מילה עברית :) )

טרודי

New member
גלישה ברשת

פעם, לפני הפורטלים ומנועי החיפוש, כל התנועה ברשת היתה מהסוג הזה: התחלת מדף שאיכשהו שמעת את כתובתו, והתקדמת באמצעות לינקים שמשכו את תשומת ליבך. המונח web surfing (גלישה ברשת) הומצא כדי לתאר את השיטה הזו של ניווט ברשת. אז לא צריך להמציא מונח חדש. לדעתי.

Eldad S

New member
לגיטימי :)

גם אני לפעמים נחפז לענות, לפני שבדקתי. אני מעדיף שכן תיתני קישור, אפילו אם הוא כבר מופיע, מאשר שלא תיתני בכלל :) ומעבר לכך, אין לי בעיה אם לפעמים אנו חוזרים על אינפורמציה שכבר הופיעה. לפעמים יש צורך בחזרה הזאת, כדי להזכיר לנו (באקראי) דברים אחרים (ששכחנו).

למעלה