אלדד שלחתי לך מסר - ממתין לתגובה יש קצת שעת רצון בהנהלת תפוז. שבוע טוב.
ש שא12 New member 29/10/17 #1 אלדד שלחתי לך מסר - ממתין לתגובה יש קצת שעת רצון בהנהלת תפוז. שבוע טוב.
E Eldad S New member 29/10/17 #2 תודה על ההודעה בפורום, שאול. ראיתי עכשיו את המסר שלך. התמונה של זמ. יפה ומתאימה. אז אני בעד.
ש שא12 New member 29/10/17 #3 שלום, נשמח שתצרף שנית התמונה שברצונכם שנשים ברקע הפורום. אם יש לך תמונה טובה יותר תוכל להעביר לי. וכן תקבע את המיקום שלה בדף הפורום.
שלום, נשמח שתצרף שנית התמונה שברצונכם שנשים ברקע הפורום. אם יש לך תמונה טובה יותר תוכל להעביר לי. וכן תקבע את המיקום שלה בדף הפורום.
E Eldad S New member 29/10/17 #4 אם כך, נפתח את זה עבור באי הפורום: אם תוכלו להציע תמונה של זמנהוף, שנוכל לשלב בראש הפורום, בעזרת הנהלת הפורומים. שאול, תוכל להעלות את התמונה ששלחת לי, ואם היא תמצא חן בעיני כולנו, תוכל להמליץ להנהלת הפורומים לבחור בה כדי לשלב אותה במראה הפורום.
אם כך, נפתח את זה עבור באי הפורום: אם תוכלו להציע תמונה של זמנהוף, שנוכל לשלב בראש הפורום, בעזרת הנהלת הפורומים. שאול, תוכל להעלות את התמונה ששלחת לי, ואם היא תמצא חן בעיני כולנו, תוכל להמליץ להנהלת הפורומים לבחור בה כדי לשלב אותה במראה הפורום.
E Eldad S New member 29/10/17 #7 התמונה הזאת מצוינת, לטעמי. תוכל להציע אותה להנהלת הפורומים לשילוב במראהו הנוכחי של הפורום.
מיכי 10 Member 29/10/17 #11 יפה מאד. כל הכבוד כשפותחים את מה שכתוב שם, רואים את התמונה השלמה = עם סמל ה- .
ש שא12 New member 29/10/17 #12 נכון - דוקא הלך טוב רציתי אייקון של התמונה והם הציעו לי את זה כתחליף. חיפשתי צבעונית ולא מצאתי.
D DoronModan New member 30/10/17 #13 יש כמה תמונות צבעוניות של זמנהוף הן ציורים. ראה כאן אבל לא הבנתי בעצם מה מטרת התמונות ועל מה מדובר?
מיכי 10 Member 30/10/17 #14 זה כבר לא משנה. זה כבר בוצע. כנראה ששאול יזם הכנסת תמונה של זמנהוף לחלק העליון בדף הפורום. וכשלוחצים שם על "המשך", רואים את התמונה שלמה יותר.
זה כבר לא משנה. זה כבר בוצע. כנראה ששאול יזם הכנסת תמונה של זמנהוף לחלק העליון בדף הפורום. וכשלוחצים שם על "המשך", רואים את התמונה שלמה יותר.