אלהההה מחר טיסה

אלהההה מחר טיסה

אז ככה שלום לכולם..בעודי אורז וסופר את הכסף שאני הולך לבזבז, חשבתי על משהו שהטריד אותי, גניבות נגיד בים או בפארק מים שכולם הולכים לשחות, ומשאירים את כל הציוד בודד, זה בטוח אנשים? ואיך בכלל הסתדרתם עם העניין ? שמעתי שהקפריסאים גנבבים לא קטנים

1אניטוש

New member
דבר ראשון! שתהיה נסיעה טובה!

ותהנה המון המון..דבר שני בקשר לגניבות..אנחנו השארנו את הדברים שלנו ככה והלכנו לים בפטרק מים לא גנבו כלום..ואני שומעת שהרבה ילדים גם השאירו דברים ולא גנבו כלום..מה שבטוח תסגור תיקים תכסה עם משו ככה תשים בערימה עם כל החברים שלך את התיקים. בניסי ביץ תמיד מישהי נשארה בחוף ולא נכנסנו כולם..(ככה יצא) אבל לדעתי גם שם זה בסדר..כל עוד הישראלים לא יגנבו..הקפריסאים בסדר. בכל מקרה אל תישאר עם יותר מידי כסף בתיק שעלייך תמיד תיקח כמות שתספיק לך לאותו מקום ומקסימום אחרי זה תחזור למלון ותיקח עוד כסף..ובקשר למצלמות אי אפשר בלי!! חובה לקחת!

בפארק מים...

יש אפשרות להשכיר תאים כאלה ולאכסן בהם את התיקים ומביאים לך צמיד כזה שנצמד ליד או לרגל יחד עם המפתח וזה לא נאבד כשאתה במים. בים תארגנו בינכם כל פעם מישו שיהיה בחוץ וישמור על התיקים, זה הכי בטוח. אבל גם אל תביאו איתכם את כל הכסף שיש לכם, רק כמה שאתם צריכים למונית, לאוכל וכ"ו... בהצלחהה!!! וטיול מהנה!!!

גניבות

קודם כל אל תיקח את כל הציוד היקר והרבה כסף לפארק המים ולחוף עדיף תשאיר במלון.תיקח איתך קצת כסף לים ולפארק המים. אנחנו השארנו את התיקים חופשי בפארק המים ולא לקחו כלום אבל גם לא היה בו שום דבר מיוחד..... :) חוץ מזה בפארק המים יש שמירת חפצים :)

למעלה