אלהים אדירים

Neomi Dyllen

New member
אלהים אדירים ../images/Emo7.gif

בעצת פסיכולוג מלומד אחד החלטתי להניח לקשר להתגלגל ואתמול למדתי משהו חדש,את הבחורה הזאת שהוא הציג כידידה של ידידה שהוא פגש בשדה התעופה הוא כלל לא הכיר קודם והם בילו יחדיו שעות ספורות,הוא שאל אותה אם היא רוצה להיפגש איתו בפראג כנראה כי אין לו כסף לטוס שוב לניו יורק. ואני שואלת את עצמי מה עשיתי רע,למה הוא לא טורח לגמור איתי קודם? למה האיש הזה שהייה איתי שנה וחצי שבה כמעט ולא יצאנו מהבית ולפני שבועיים כששאלתי אותו למה הוא זעם ואמר לי שהוא שונא אנשים אבל למען האשה הזרה הזאת הוא מוכן לטוס לפראג? אין גבול לחוצפה וגם לכאב,עם החבר הקודם שלי הייתי חצי שנה ולקח לי שלש שנים להתגבר על הפחד מקשר חדש,אני חושבת שהפעם זה חיסל לחלוטין את הרצון שלי להיות בקשר זוגי. למה זה צריך לכאוב כל כך?אני מרגישה כאילו מישהו מנסה לקרוע לי את הלב מהחזה.

morrrr

New member
כמה שאני מבינה אותך ../images/Emo14.gif

אני מבינה את הכאב שלך ואני יודעת עד כמה שזה קשה ועוד בגלל מישהי אחרת אבל מה לעשות אנו נתגבר אני בתקופה קשה גם בגלל שברון לב אבל מה לעשות לרקוד טנגו צריך שניים מקווה שנמצא משהו טוב יותר אבל לעולם לא לוותר גם היות קצת לבד זה טוב בעצם הם ימצאו אותנו צום קל מור

Neomi Dyllen

New member
תודה לך ../images/Emo5.gif

אני כבר מכירה את עצמי,קשה לי מאד לעבור לסדר היום,אחי אמר לי לחייך,מסתבר שחיוך גם אם הוא כפוי משחרר חומרים מסויימים לגוף שגורמים לנו לחוש טוב יותר,אז אני יושבת כמו סתומה ליד המחשב ומחייכת לאחר לילה חסר שינה ודיבור עם חברים שלי ואחי מארה"ב,כמה כסף זה יעלה לי...חבל"ז. וכל זה עדיין לא עוזר.ד"א משום שאני די חדשה וטריה בכל עסק הפורומים בת כמה את מור?היית נשואה?אני כל כך זקוקה למישהו לשוחח איתו......

neomi dyllen

הי נעמי ליד המחשב שלי מתנגן עכשיו קוסבי סטילס נאש & יאנג אבל בראש מתנגן שיר של דילן, שאומר how does it feels/ to be on your oun/like arollin´ stone האם ככה את מרגישה עכשיו נעמי? like arollin´ stone?

Neomi Dyllen

New member
לא בדיוק

יותר כמו בלון שהוציאו ממנו את כל האוויר וקפצו עלי וקצת או כמו שאמר חזרזיר אחרי שנפל על הבלון האדום והיפה שרצה להביא ליום הולדתו של איה :היכן הבלון שלי ומה עושה כאן הסמרטוט הרטוב והאדום הזה?
וד"א יש לך טעם טוב במוסיקה!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
נעמי יקרה

יש לך את עצמך, לסמוך עליך כדי לחלץ את עצמך מהמצב הזה. לא כל זוגיות היא כזאת נעמי, יכול להיות שיש הרבה גברים שפגשת כבר שלא התייחסו אליך בצורה הוגנת, אבל יש אחרים. עם כל התנסות כזאת, הופכים להיות יותר זהירים וחשדניים כמובן, אבל אל תוותרי. זה עוד יכול לקרות לך, את עוד יכולה לפגוש אדם שיהיה חבר אמיתי, כזה שלא יפגע בך בצורה כזאת.

morrr

New member
אני מוכנה לדבר איתך תמיד ../images/Emo24.gif

חביבה אני בפורום כבר חודש בערך ומאד עזרו לי פה גם בצט האישי וגם החברים פה ממש תומכים וזה עוזר מאד אני משערת שאני גדולה ממך וכן היתיי נשואה המון שניים ויש לי ילדים אבל חמודה באהבה כשהיא מסתימת זה כואב כל פרידה היא כואבת מאד. אומרים שיש לי נפש של נערה שקשה לי להתמודד אם פרידות מן הסתם בכל גיל זה כל כך קשה שהלב ממש נשבר אבל ממשיכים הלאה איין ברירה אני לאט לאט יוצאת מזה יש לי ימים קשים מאד אבל משתדלת להיות מאד עסוקה . אתמול היה לי יום קשה הלכתי לישון התעוררתי והפכתי את הארון כמו בונבונירה עשייתי את אהרון שלי דיברתי אם חברות ועבר לי גם היום כךל היום מחוץ לבית. קניות חברות ובסוף צוחקים וגם עייפים והנה עוד יום עברר עד שהכאב יעבור ואני לא מזלזלת בכאב הזה כי אצלי הוא ישנו אבל הפתרון לא לבד להיות כל הזמן אם אנשים וחברה ואז זה עובר וגם לדבר על זה זה עוזר מאד מור

למעלה