אלהן חבר'ה

אלהן חבר'ה

מה שלומכם? בטוח שטוב! יש לי שאלק האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג את השיר "בני מרום" שכתב נתן זך על אסון המסוקים? אני צריך להשיג את השיר לא את המילים ככה שאם מישהו יוכל לעזור לי אני הודה לכם. אני אחראי על טקס על אסון המטוסים שאנחנו עושים בטיול שנתי כי אנחנו הולכים לבקר באנדרטה בקיבוץ דפנה ואני רוצה לנגן שם את השיר או משהו בסגנון. מקווה שתוכלו לעזור ותודה דור אפללו

glitter8

New member
אהלן, איש, מה קורה??

יש לי את השיר הזה במחשב, (שיר מקסים!!!) אני אנסה לשלוח לך אותו, תשלח לי במסר את המייל שלך. וסחטיין על התפקיד של אחראי הטקס, כבוד... מה איתך חוצמיזה? מה חדש? לא שמענו ממך הרבה זמן!

handlessman

New member
מה קורה אחי...

גם לי יש, אז אם ענבל תיתקל בקשיים לשלוח לך (רוב הסיכויים שכן), אז תפנה אלי... אבל למה לשים דברים מבאסים בטיול שנתי... אמור להיות כיף!!! אז... באיזה תאריכים?

שלומי אחלה!

אנחנו הולכים לאנדרטה בשאר יישוב והיועצת שיכבה ביקשה ממני והיא באמת אחת המורות שלה אני לא יכול לסרב(אני חייב לה כל כך הרבה). וכרגע אני מתעסק עם העבודת גמר שלי במדעי החברה ועם הסרט גמר בולנוע אז אני עושה חיים. יש איזה מפגש פורום מתוכנן בקרוב?

glitter8

New member
בינתיים הקושי היחידי שנתקלתי בו

הוא שלא שלחת לי את המייל שלך. אבל עמרי, אתה בהחלט מוזמן לעשות את זה במקומי גם בלי לקפוץ על ההזדמנות לרדת על כישורי הטכנולוגיים קבל עם ועדה.

handlessman

New member
מתבדח...! אבל אם את רוצה אין לי בעיה...

לחסוך לך את הטירחה. אז דור אם אני לא טועה יש לי את המסן שלך אז רק תתחבר.

glitter8

New member
אחלה בדיחה!

אלא שנושא הבדיחות הללו כבר דובר פה, ויעידו כמה בנות שכבר לא כותבות פה כי לא באותו ראש עם סוג הבדיחות הזה.. ודי לחכימא ברמיזא
לחשוב פעמיים לפני שלוחצים על "שלח.."

למעלה