אלהן..כמה שאלות אשמח אם תענו לי..

אלהן..כמה שאלות אשמח אם תענו לי..

אז ככה כמה דברים: כמה זמן צריך להזמין טיסה מראש לארגנטינה? האם צריך לעשות איזה שהם חיסונים לארגנטינה וברזיל? השבוע יצא לי להיות במטייל והם מוכרים שם ספר ממש עבה על דרום אמריקה הבעיה היא שזה עולה איזה 200 שקל וזה קצת יקר.. מישהו פה מכיר אולי ספר יותר זול שמציג מחירים,מקומות לינה,הסעות,טיסות וכו'.. תודה..:)

כרוני

New member
תשובות

כרטיס - תלוי מתיי טסים. אם זה בחודשיים לפני הקרנבל לדוגמא, כדאי להזמין כמה חודשים מראש. חיסונים - כן. הכי קל לפנות דרך קופת חולים. כך גם תקבלי החזרים. הספר לונלי פלנט - נחשב לתנ"ך של המטיילים. אני אישית שונא את הספר הזה, אבל זה אני. אם כסף זו הבעייה, אל תקני ! 4 מתוך 5 ישראלים מסתובבים עם הספר כך שאני לא חושב שתהיה לך בעייה למצוא משהו ולבקש לעיין. תעשי חיים

כרוני

New member
היום נהוג "לדחוף מחטים לתחת"

חוץ מזה, היא גם כתבה ברזיל אז בכלל "ידחפו לה מחטים לתחת"......

gallardo

New member
סיבה טובה

למען האמת, אחרי שחזרתי עשו לי בדיקת איידס

גרי רשף

New member
עוד כמה תשובות

לארגנטינה אין צורך בחיסונים מיוחדים. לגבי מדינות אחרות אינני יודע. אינני יודע עד כמה הספר מעודכן, אפשר למצוא המון חומר באינטרנט, ובארגנטינה יש אינטרנט במחירים אפסיים בכל פינה.

osita

New member
כנסי

תלוי מתי את מתכננת לטוס... אני למשל לא ידעתי שעכשיו זאת תקופה לחוצה וחשבתי שמעכשיו ליולי זה מספיק זמן להזמין כרטיס ומסתבר שממש לא...אין כמעט מקומות ליולי ואם יש זה במחירים בשמיים :(

yoelmati

New member
כשרוצים אז הכל אפשרי אוסיטה

תחשבי על המטרה בראש, וכסף יהיה רק פרט שולי...

osita

New member
אכן קופיף

מה עושים בשביל לראות אותך חחחח וכמו שאמרת נחייה בצניעות או שנכיר כמה עשירים או שכבר הכרתי יהיה טוב..... חחחחחח

yaelgro

New member
אתה לא מגיע לקפיטל מתישהו?

נלך להוריד איזה סטייק טוב ב-LA CABRERA

yoelmati

New member
שנים שלא הייתי שם...

אני מתחיל כבר לתכנן את הנסיעה אם ככה!

למעלה