אלה בקשר לMP3

i love usa

New member
אלה בקשר לMP3

איך נגנים של חברת RONLIGHT אני רוצה לקנות לאחותי ליומולדת מתנה MP3 התקצב לא גדול. היא צריכה לא משהו מקצועי משהו שיתאים אבל גם לריצות ושהאיכות שמיעה בו תיהיה טובה. וראיתי את הנגן הזה במבצע של 99 שקל במקום 299 (הנפח הוא 512 מגה) זה MP3 עם רדיו טייפ מנהלים ,זיכרון נייד ,וספר טלפון, למרות שבטח היא לא תשתמש כול כך בשאר הדברים .בכול מקרה האם הוא טוב ?

יאיר B

New member
512MB ב-99 ש"ח ?!

"אני בהלם, אני בשוק אני ה מ ו מ ה " כמו ש"לימור" הייתה אומרת... תגיד, איפה קונים דבר כזה? גם אני רוצה (אני צריך DOK חדש לשנה החדשה, וזה אגב, כל מה שלדעתי אפשר לעשות עם נגן כזה). ובנימה רצינית יותר: קרא שורה אדומה בראש הפורום ועשה חיפוש במאמרים ובשאלות הנפוצות על נגנים ג'נריים / נגני מדבקה.

shay0600

New member
חחח.. המחיר ירד פלאים

בא לי לזרוק את הנן שלי לפח קניתי אותו לפני 2.5 חודשים ב 300 המחיר רק מראה את האיכות שהנגן הזה מסוגל לתת חקה עוד חודש יש מבצע "2 ב10 והשלישי חינם" כדאי לחקות

i love usa

New member
זה משהו מבצע כזה של לשוטרים

ואני יקרא את מה שאמרת אני בת אגב

i love usa

New member
אתם יכולים להמליץ על משהו טוב

עד 250 שקל בערך? מה עם נגנים של סמסונג? או Creative (משהו כזה)

TheRealDeal

New member
נסי סאנדיסק אולי..

256 מגה ב350 ש"ח פחות או יותר.. אם את לא יכולה להוסיף את ה100 ש"ח האלה אז הנגן הזה שמוכרים דרך המשטרה הוא האפשרות הסבירה ביותר... ג'יגה של אותו נגן עם אותו קופון עולה 200 ש"ח, אז אולי הוא עדיף כבר...

shay0600

New member
לפי דעתי

אאל"ט לנגן הזה http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=36546 של באן דיסק אפשר לחבר כל dok והוא עולה 300

למעלה