אלה התמונות שבחרתם

L oo Li

New member
אלה התמונות שבחרתם

ללוח שנה ומכיוון שהרבה אמרו שחבל שלא נכנסו לתחרות עוד תמונות בחרתי רק את השש שלהן הצביעו הכי הרבה ואלו התמונות

L oo Li

New member
כמו שאתם רואים

רוב התמונות הן מהזמן האחרון לכן חשבתי ששאר התמונות יהיו משנים מוקדמות יותר מה דעתכם? למי שיש פרטים לגבי בית דפוס שיעדכן אותנו...

omer wild

New member
אוקיי....יש לי שני דברים להגיד !

1. אבל צריך יותר תמונות לפחות 12 לפי החודשים ! ופה יש רק 6 ! 2. למי שלא ראה נועה הגאונית הציעה עוד רעיון ממש טוב שאולי נכתוב את תאריכי הלידה של הילדים שעזרו להכין את הלוח ונכתוב אותם בחודשי לידתם ! ואם אנחנו רוצים לממש את הרעיון אז כל אחד צריך לכתוב את תאריך הלידה שלו ! אבל שלא כל אחד פתאום ישלח לפה ,כי צריך עוד להחליט !!

motib4

New member
אממ...

אוקיי קודם כל התמונות יפות חוץ ממספר 4 (עם הקוצים), שלא אהבתי. בקשר לרעיון- אני חושב שזה יכול להיות רעיון טוב אבל לא הייתי רוצה לוח שנה שמקושקשים עליהם דברים ישר מההדפסה. אני חושב שכל אחד צריך לכתוב ביד היד שלו. הרי לוח שנה אמור להיות דבר נקי לדעתי. ותמונה של כל אחד לא תכנס לתוך ריבוע אחד. אלא אם כן אתם רוצים לעשות ממש אלבום תמונות. בעיקרון אין לי בעיה שתדפיסו על זה את תאריכי הלידה שלנו. בכל מקרה: 29/4/89

motib4

New member
ועוד משהו...

אני חושב שזה ממש יפה כל לוחות השנה המוכנים שיש מתוכנה זו או אחרת אבל הם באנגלית. אני חושב שמן הראוי שלוח שנה שמתפרסם לילדים בישראל יהיה בעברית...

Mery Kate

New member
לכולם

יש לי תוכנה שמאפשרת לכתוב בעיברית אבל אני חייבת לשים תמונות כי זה לא נותן לי לקחת את לוח השנה בלי תמונות אני חייבת לשים עם תמונות

L oo Li

New member
כתבתי קודם שיש 6 תמונות כי

הרבה אמרו שיש עוד מלא תמונות יפות שלא נכנסו בכלל לתחרות אז אנשים שרשרו לכאן את כל אותן התמונות היפות שדיברתם עליהן רק חשוב: 1. התמונה חייבת להיות באיכות טובה 2. תשדלו שהתמונה תהיה דיי גדולה 3. רוב התמונות שכן נבחרו הן תמונות מהשנה האחרונה אז נסו לשים תמונות משנים קודמות בקשר לרעין של נועה - אפשר רק כמו שמוטי אמר אם נשים תמונות זה יפוצץ את הלוח ויכול להיות שיעלה את המחיר לכן רק שם ותאריך מספיקים לדעתי

L oo Li

New member
התמונות יפות אבל אנשים הסיבה

שבחרתי רק שש תמונות היא כי אתם אמרתם שאתם רוצים להוסיף משלכם אז קדימה ואני חוזר תמונות באיכות טובה ויחסית גדולות.

למעלה