אלה, לא - רותי - שאלת סקר מוזמנת:

zimes

New member
אלה, לא - רותי - שאלת סקר מוזמנת:

בעקבות דיון בפורום הנקה של ואללה!, עלתה שאלה - לגבי תינוקות שניזונים מפורמולה - עד איזה גיל הצשיכו לקבל בקבוק (אפילו אחד ליום)?

יובל בן שנה ותשעה חודשים

ועדיין מקבל 2-3 בקבוקי פורמולה ביום, מאחר והוא לא אוכל כמו שצריך, הפורמולה מספקת לו את מה שהוא צריך.

anat30g

New member
שנתיים וחודשיים עדין עם בקבוק

של מטרנה - בדרך כלל אחד ליום - בערב - זה סוג של פינוק. התאומים שלי מעדיפים את הטעם של המטרנה על זה של החלב הרגיל - ניסיתי להציע להם חלב על הבוקר, שוקו - כלום - המטרנה עדיפה עליהם, אז אנחנו ממשיכים עם המטרנה. אגב, הגדולה שלי שינקה עד שנה וחצי - עברה מיד אחרי הציצי ישר לשוקו. ענת

רותי&ע

New member
כמו שאת רואה זו שאלה בעייתית..

כי אצל רובנו הם עדיין עם בקבוק. (גם עידן עדיין עם 2-3 בקבוקים ליום בגיל שנתיים ורבע).

anat30g

New member
ומה קורה בארה"ב

יש לי אחות בארה"ב - שם מקובל להעביר ילד מבקבוק לכוס בערך בגיל שנה... ז"א את הפורמולה הוא יקבל מכוס (של פלייטקס למשל מהסוג שלא נשפך) - אבל מים הוא יוכל להמשיך לשתות מבקבוק...

רותי&ע

New member
ואצלי זה בדיוק ההפך..

מים רק מכוס וחלב מבקבוק. החלב הוא בשביל הפינוק יותר מאשר בשביל התזונה.

יערה+

New member
אצלינו

ירין בן שנה וארבעה חודשים עם בקבוק אחד לפני השינה, וגם זה במגמת הורדה.

מגיל שנה ומשהו (אני כבר לא זוכרת)

נגמר השימוש בתחליפי חלב, עברנו לתה (קמומיל) וגם זה נפסק אחרי כמה זמן.

יטבת

New member
הזנה בפורמולה

עדן בת שנה וחודשיים ואוכלת עוד 3 בקבוקים של פורמולה כל יום. אני הבנתי מהרופא שהפורמולה טובה מאד מבחינה תזונתית ומספקת לילד את כל המרכיבים התזונתיים שהוא צריך אז מה הבעיה להמשיך עם הפורמולה כל עוד הילד רוצה? למה צריך "לגמול" אותם מפורמולה? זה לא אוכל רע... לדעתי חלב פרה ושוקו הרבה פחות בריאים מהפורמולה למשל

יערה+

New member
אצלינו אני לא גומלת אותו,

זה הוא שמוריד את הבקבוקים לאט לאט, ככה היה עם הבקבוק של הבוקר, ואח"כ של הצהריים, ועכשיו של הערב, שלא תמיד הוא מסיים את כל הכמות. בעבר הוא היה גומע אותו בשניה, עכשיו הוא כנראה לא צריך והוא יודע את זה איכשהו והוא פשוט מתחיל לגמול את עצמו מזה.

אצלנו...

אחרי ההנקה, הם לא הסכימו לטעום שום תחליף, וגם לא חלב ניגר. מדי פעם הם שותים שוקו. פעם הייתי מודאגת מזה אבל היום אני יודעת שהם אוכלים מספיק מוצרי חלב.

למעלה