אלה מה שלומך לא שומעים ממך????
D dafgol New member 26/9/06 #4 אני קצת יותר טוב תודה תכף הולכת להביא את רזי מהמעון, בנתיים מקשקשת עם ברי עליו. מה אצלך ?
L LANIT1 New member 26/9/06 #5 אצלי טוב התגעגעתי אז באתי../images/Emo23.gif אני הולכת גם להביא את הקטנה מהמעון... ב3.5 דברי איתי אולי בצאט בערב.... בכל מקרה המסנגר פתוח תרגישי טוב ...
אצלי טוב התגעגעתי אז באתי../images/Emo23.gif אני הולכת גם להביא את הקטנה מהמעון... ב3.5 דברי איתי אולי בצאט בערב.... בכל מקרה המסנגר פתוח תרגישי טוב ...
א אלה ושירז New member 26/9/06 #7 הנני כאן ../images/Emo24.gif חזרנו לא מזמן. היה מה זה כייף. במיוחד שירזי נהנתה מהבית מעץ של זהבה ושלושת הדובים. ככה בעלי אמר לה על הצימר שהיינו בו. חגגנו יום נישואים במקום יפה מאוד ברמות. איך את אניטה? דפנה? שרית?ושאר החברים של הפורום?
הנני כאן ../images/Emo24.gif חזרנו לא מזמן. היה מה זה כייף. במיוחד שירזי נהנתה מהבית מעץ של זהבה ושלושת הדובים. ככה בעלי אמר לה על הצימר שהיינו בו. חגגנו יום נישואים במקום יפה מאוד ברמות. איך את אניטה? דפנה? שרית?ושאר החברים של הפורום?
L LANIT1 New member 26/9/06 #8 הי הי אלה מה נשמע שמחתי לשמוע ממך יופי שהכל בסדר וחגגתם בבית של זהבה איפה זה היה? תכתבי לי במסנגר .