אלה מכם שחיים בגוש דן איפה שתיתם קפה הבקר כשנשמעה האזעקה? אני בחדר מדרגות בבנין בבת ים.
ב בנדק חביב1 New member 10/7/14 #1 אלה מכם שחיים בגוש דן איפה שתיתם קפה הבקר כשנשמעה האזעקה? אני בחדר מדרגות בבנין בבת ים.
E ebi83 New member 10/7/14 #2 האמת שהייתי כבר אחרי הקפה בעבודה... ברמת החייל. ובסופ"ש הקרוב הולך לתפוס קצת שקט בדרום, ככה זה שבישוב של ההורים היו פחות אזעקות מפה
האמת שהייתי כבר אחרי הקפה בעבודה... ברמת החייל. ובסופ"ש הקרוב הולך לתפוס קצת שקט בדרום, ככה זה שבישוב של ההורים היו פחות אזעקות מפה
N niva99 New member 11/7/14 #3 בינתיים הבוקר עובר בשלום מנסה ליצור סוג של שירשור תגובות רציף- בניגוד למפוזר...תגובה פה תגובה שם...מקווה שנצליח.
בינתיים הבוקר עובר בשלום מנסה ליצור סוג של שירשור תגובות רציף- בניגוד למפוזר...תגובה פה תגובה שם...מקווה שנצליח.
E ebi83 New member 13/7/14 #4 אפשר להצליח אני האמת בדרום, רק המקום שיותר שקט מהמרכז אז פה שקט ונעים. עד החזרה למרכז מחר..
E ebi83 New member 13/7/14 #6 אתמול היו נפילות שכאלו נקווה לטוב ולאי פגיעות בנפש משני הצדדים (שלדעתי מחבל לא נחשב נפש אז זה מתקזז טוב)
אתמול היו נפילות שכאלו נקווה לטוב ולאי פגיעות בנפש משני הצדדים (שלדעתי מחבל לא נחשב נפש אז זה מתקזז טוב)