אלה שצעקו לבן שיזהר מליהי

נעמה8080

New member
אלה שצעקו לבן שיזהר מליהי

מה עשיתם לליהי, היא כנראה פחדה שהוא יעלה עליה אז ניגשה מיד ונישקה אותו. ונהיה לה עוד גועל
אם היא היתה שלמה במה שהיא עושה היא לא היתה צריכה להצדיק את זה בנשיקה! אבל כולנו יודעים את האמת, שליהי נגעלת מבן ושהיא איתו רק בשביל המשחק. ברגע שהיא תגלה שאין לו כל כך השפעה היא לדעתי תעיף אותו! כל הכבוד לאלה שצעקו היום ושזרקו את הפתקים, תמשיכו כך! מתאים שביום האהבה תצעקו לבן: ליהי אמרה שאתה מגעיל אותה. אז נראה צדק ביום האהבה איך הוא מעיף אותה ושבוע הבא אותה ואולי גם קרן, מועמדות להדחה. בן כל כך בעד קרן וליהי שהוא מתנהג כמו עיוור, תפקחו לו את העיניים של הרעות: קרן וליהי. איתן כבר מתחיל לפקוח אותן.

ELA86

New member
אני מסכימה איתך../images/Emo140.gif

שאלה שצועקים ימשיכו ויראו לבנים מי הרעות בוילה. לא ראיתי רוע כזה בריאליטי מאז נופר מור (שזה היה לא מזמן
) ענבר התנהגה כמו אחת שהשתן עלה לה לראש כי חשבה שהיא אהובת הקהל ואהובת הבית. לפתע היא מרגישה סמרטוט רצפה. מה שענבר עשתה לאיילת זה בלתי נסלח. אפילו אתי לא העמידה את קרן וליהי להדחה, שפה עוד היה ריב! אני לא אתפלא אם לקרן היה יד בדבר בהעמדה להדחה של איילת.

יפעת 2784

New member
מקווה שזה ייצא מחר לפועל

הגיע הזמן שבן יפקח את העיניים. מצד אחד הוא מעצבן שהוא אומר לליהי אמן על הכל ומצד שני כמה אפשר לראות גבר סובל ושעובדים עליו בעיניים? ומצד שלישי מגעיל אותי לראות אותם ביחד. די, הגיע הזמן לעשות "לקשר" הזה סוף.

נעמה8080

New member
שימו לב לכמה דברים:

כנראה שיש שם דבר כזה קללת המודחת חחחחחחחחחחחחחחח ברגע שמישהי עוזבת זאת שפגעה בה היא הבאה בתור לשלם. לירון-----ליז----איילת----ענבר. ענבר ממש בוכה, בתחילת העונה היינו בעדה כשבכתה, היום כמה שתבכה אני לא אהיה בעדה! מה שהיא עשתה, אני לא חושבת שמגיע שיסלחו לה על זה, כי איילת היתה החברה הכי טובה שלה, והיא בגדה בה! זה הדבר הכי נורא שחברה יכולה לעשות, לבגוד! ככה זה כשמקשיבים לקרו הרעה ולליהי החיילת שלה.

ELA86

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אני אמרתי בהתחלה איזה חמודה ענבר מה רוצים ממנה? היום הבנתי שהיא מרשעת כמו קרן וליהי. גם ענת מאכזבת מאודדדדדדדדדדד

יפעת 2784

New member
באמת יכול להיות שמישהו יסמס לענבר

או ענת? אני בספק. אורטל היא הטובה בסיפור ביחד עם דניאל. אתי עברה לטובות והיא הצילה את עצמה. אורטל דבקה באמת, כל מה ששמעתי שאורטל אמרה היה אמת. אז מה אם היא דואגת שאיתן יידע? הצנון הזה אפילו שזורקים לו פתקים הוא לא קורא, די כברררררררררררררררר נמאס! איזה רווק הביאו? משעמם, הולך לישון מוקדם. גורם לי לפהק. הוא גם יכול לגרום שיאהבו אותו אם יכנס בקרן וליהי.

במשדר יראו את ענבר בוכה - בטוח יסמסו לה

איך קרן אמרה? צריך להראות רגשות. מי שמראה רגשות הקהל מתחבר אליו ואם קרן אומרת... היא כנראה יודעת..

נעמה8080

New member
ועוד איך יודעת

קרן כל לילה כמעט עושה משחק למצלמה, מדברת לעצמה, מדברת עם ליהי שמשתפת פעולה, בוכה, והכל נראה כל כך משחק ומשחק גרוע. ראיתם איך היא רצה לבנים כשאתי יצאה עליה, ומה כבר אתי אמרה לה?! לא משהו מיוחד והייתי בהלם איך קרן עשתה מזה קטע של פחד! עד היום שאתי התנהגה יותר גרוע לבנות האחרות היא תמכה בה, אמרה לה שהיא צודקת, וזה לא היה מפחיד?! הרבה יותר מפחיד. קרן היא רעה וליהי החיילת שלה גם רעה. וכמובן ענבר וענת התגלו כרעות גם. איך זה שאנחנו חושבים על מישהי משהו בהתחלה והכל מתהפך 180 מעלות.

נעמה8080

New member
זה לא אומר שהיא תעוף מיד

אבל לפי מה שהיה עד עכשיו אולי לא יהיה לה טוב בבית כמו שהיה לה.

לפי התיאוריה הזו, אתי כבר הייתה צריכה להיות

בחוץ.
יש לי תיאוריה אחרת - כל מי שמתחברת ומתקרבת לדניאל, עפה.

נעמה8080

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה רווק מצאו לנו. נראה איזה רווק מצאו לנו עכשיו. אתם חושבים שלמדו את הלקח?

אני מקווה. יהיה נורא מצחיק, זה בטוח.

נתחיל לראות קרבות קרניים של הזכרים בעדר.

נעמה8080

New member
אבל לא נראה לי שזה יעניין את איתן במיוחד

ככה ייקח לעצמו את דניאל ושההוא יתחיל מחדש. העיקר שאיתן יילך לישון מוקדם כל יום ואולי הפעם באמת אף אחד לא ישים לב. וראיתם איזה תפקיד גב קיבל היום? חחחחחחחחחחחחחחחח

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo106.gif יפה מאוד

אך במקום "קללת המודחת" לדעתי יותר יפה לראות את זה כשרשרת קארמה... כל פעם מישהי שילמה את המחיר על הנזק והפגיעה שגרמה למישהי אחרת... היחידות שלא משתלבות בשרשרת הן עדי ולינוי

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifוהלוואי שהבאה בתור תהייה ענבר

למעלה