כל מילה בסלע והנה מכתב שמצאתי בפורום
וואלה שמישהי שלחה להפקה. אני כפי שידוע לכם בעד דניאל. מבחינתי היא כבר זכתה. לא ממש אכפת לי מי תיקח את המיליון רק לא קרן. דניאל זכתה באיתן למרות כל המכשולים שהוערמו בפניה על ידי ההפקה לטובת קרן ובנות אחרות במיוחד החדשות לא היה להם סיכוי מלכתחילה עם גב כי ההפקה הכניסה אותו לשבוע רק עם קרן כדי שתוכל להתלבש עליו וזה מה שעשתה באותו הלילה בו איתן נפרד ממנה. לא מעניינת אותי המוסריות שלה. מעניינת אותיות מוסריות ההפקה שמרמה ועושה הכל כדי שאדם אחד יזכה - קרן שחם. אז זה מה ששלחתי, בתקווה שיתייחס לזה איכשהו והבוקר אשלח למערכת חדשות ערוץ 2 לדסק תרבות, לרייטינג ופנאי פלוס. אתם מוזמנים לעשות כך גם אתם. וראיתי שאני לא היחידה כאן בפורום. לא יודעת מי זכה בטיסה ליוון כי הפסקתי לצפות מרוב כעס. לדעתי ליהי ובן או איתן ודניאל היו הטובים ביותר. מי שזכו לדעתי היו קרן וגב. כאמור, המשחק אינו הוגן מתחילתו ועד סופו, מרגע שברור היה שאיתן בחר ולא בקרן שחם. הנה המייל ששלחתי לגיא פינס : שלום לכם, כשבועיים וחצי לאחר תחילת התכנית הדור הבא התחלתי לעקוב אחרי הנעשה בה ואני נדהמת בכל פעם מחדש ולמרות שאתם עובדים כעת בערוץ 10, מאוד מקווה שתוכלו להעיר ולהאיר כיון שהתנהלות הדברים שם מזעזעת. התנהלות ההפקה. ראשית, באתר רשמי של התכנית ,בפורום, אין כל פיקוח והוא מלא בדברים שאינני מבינה איך לא מתביישים בערוץ שמכבד את עצמו. ילדים מגיבים כך או לא ילדים - אתר רשמי צריך שיהיה לו סינון. לא יכול להיות שכל בר בי רב יוכל לרשום קללות, נאצות ולהוציא דיבה על מי שלא אהוד עליו. קראתם את זה פעם?! מתארת לעצמי שאתם רגילים לקבל מכתבים מסוג זה מכל מיני ילדים אך אני מבקשת את סבלנותכם כי איני ילדה. אני אשה שכבר מלאו 45 שנים וכיון שעובדת בבית באמנות אני עם טלויזיה פתוחה. התחברתי לראשונה לתכנית ריאליטי שתעזור לי להעביר את הזמן ובמשך חודשיים ןיותר אני נדהמת ממה שאני רואה. ההפקה באופן ברור ביותר מקדמת אנשים מסויימים בתכנית, יותר נכון אחת את קרן שחם. אין לי מושג מדוע. אל תקחו את המילה שלי. שימו את הערוץ למשך 24 שעות ל פ נ י שתדברו עם ההפקה (אם בכלל) ותראו מהבוקר עד השעות הקטנות של הלילה את קרן ישנה, קרן מתעוררת, קרן מצחצחת שיניים, קרן מדברת, קרן פה קרן שם. כשהיו התרחשויות מאוד מעניינות בבית לא הראו כי היו עסוקים בלהראות את קרן. והגרוע ביותר - הפרקים המשודרים בערוץ 10 מלבינים ומכשירים את השרץ באמצעות עריכה מאוד מגמתית.בונים סנאריו שונה ממה שמתרחש במציאות. והכל להוציא את קרן טובה, נעימה, מסכנה, סובלת. כדי הקהל יתחבר אליה. קצת מתמצאת אז יודעת איך פועלים הדברים. רק שלי - בניגוד אליכם - אין שיניים. מקווה שתוכיחו שלכם יש. הדברים הגיעו לשיא במשימת הכלבים כאשר דניאל ואורטל הובילו בענק ושעות ספורות לפני סגירת ההצבעהחלה עליה מדהימה וזינוק לא הגיוניבהצבעות לטובת קרן והיה ברור שמדובר בזיופים. יש בפורום מספר אנשים (חנה לוי, אילן ב ועוד) שהגישו תלונ ה לגיורא רוזן ולרשות השניה אבל עד שיטפלו בזה התכנית תיגמר. ולא נתערב שקרן וגב יזכו כי זה מה שיקרה. מאז משימת הכלבים, כשמישהו הבין איך ניתן לזייף - קרן לא מפסידה. אפילו לא היום, כשהיא וגב לא עמדו במשימת הזקנים אלא עשו מה שבראש שלהם, דיברו על סקס ואיך הם אוהבים את זה וכשאמרו להם לצאת ולפנות לבאים אחריהם סירבו. ככה זה כשנותנים למישהו כל מה שהוא רוצה כי הפריץ - מישהו בהפקה רוצה ביקרו. וחבל מאוד. זו היתה התכנית הראשונה והאחרונה שאצפה בה אבל ככה לטלויזיה יש ייעוד. וחבל שמלמדים שם שמי שמרמה, משקר ומזייף הוא שיזכה בסוף. עדיין לא הודיעו מי זוכה בנסיעה ליוון. מגיע לליהי ובן או לדניאל ואיתן. מי שיסע הם קרן וגב. מכור הכל מראש. לאחרונה הפחיתו מעט את זמן החשיפה של קרן שחם אבל עדיין זה בצורה משוועת לרעת האחרים.מקווה יש לכם מספיק אומץ לטפל בזה. קחו מספר ימים ועקבו במהלך היום אחר השידורים בערוץ, ואחר כך בפרקים בערוץ 10. ושימו לב כמה זמן חשיפה מקבלת קרן שחם וכמה השאר. תודה