אלה, תקשיבי לאורטל עכשיו, בשיחה עם אתי-ותביני

האספנית

New member
|חדשבואו נסכם -כל הפינוקים שסיפקה ההפקה לקרן-

ההפקה ממש עובדת קשה כדי לפנק את קרן ולעזור לה לזכות. זה קורה ע"י עריכה מתוחכמת של התוכניות המשודרות בערוץ 10 שהן רק מחמיאות ומראות כל זמן השידור את קרן ! תוך שהם מסתירים את הרוע שלה ומציירים אותה כמו פיה טובה. ואלה פינוקי קרן- אז קרן יצאה לדייט עם איתן בשבוע השני של המשחק. קרן היתה עם ליהי ועם כל הבנים בארוחת גורמה מיוחדת. קרן היתה ביממת פינוקים עם איתן שכללה ארוחות גורמה ומסאז'ים. קרן זכתה להפגש עם אמא שלה. קרן יצאה עם גב לתל אביב ופגשה את החבר של גב והכלבה שלו. קרן קיבלה טיסה עם גב ליוון. נו, מה דעתכם? אין ספק שהבוס מלמעלה דואג לה. וזה ממש ברור שהיא גם תזכה במיליון. (וזה בכלל לא מגיע לה !)

כל מילה בסלע והנה מכתב שמצאתי בפורום

וואלה שמישהי שלחה להפקה. אני כפי שידוע לכם בעד דניאל. מבחינתי היא כבר זכתה. לא ממש אכפת לי מי תיקח את המיליון רק לא קרן. דניאל זכתה באיתן למרות כל המכשולים שהוערמו בפניה על ידי ההפקה לטובת קרן ובנות אחרות במיוחד החדשות לא היה להם סיכוי מלכתחילה עם גב כי ההפקה הכניסה אותו לשבוע רק עם קרן כדי שתוכל להתלבש עליו וזה מה שעשתה באותו הלילה בו איתן נפרד ממנה. לא מעניינת אותי המוסריות שלה. מעניינת אותיות מוסריות ההפקה שמרמה ועושה הכל כדי שאדם אחד יזכה - קרן שחם. אז זה מה ששלחתי, בתקווה שיתייחס לזה איכשהו והבוקר אשלח למערכת חדשות ערוץ 2 לדסק תרבות, לרייטינג ופנאי פלוס. אתם מוזמנים לעשות כך גם אתם. וראיתי שאני לא היחידה כאן בפורום. לא יודעת מי זכה בטיסה ליוון כי הפסקתי לצפות מרוב כעס. לדעתי ליהי ובן או איתן ודניאל היו הטובים ביותר. מי שזכו לדעתי היו קרן וגב. כאמור, המשחק אינו הוגן מתחילתו ועד סופו, מרגע שברור היה שאיתן בחר ולא בקרן שחם. הנה המייל ששלחתי לגיא פינס : שלום לכם, כשבועיים וחצי לאחר תחילת התכנית הדור הבא התחלתי לעקוב אחרי הנעשה בה ואני נדהמת בכל פעם מחדש ולמרות שאתם עובדים כעת בערוץ 10, מאוד מקווה שתוכלו להעיר ולהאיר כיון שהתנהלות הדברים שם מזעזעת. התנהלות ההפקה. ראשית, באתר רשמי של התכנית ,בפורום, אין כל פיקוח והוא מלא בדברים שאינני מבינה איך לא מתביישים בערוץ שמכבד את עצמו. ילדים מגיבים כך או לא ילדים - אתר רשמי צריך שיהיה לו סינון. לא יכול להיות שכל בר בי רב יוכל לרשום קללות, נאצות ולהוציא דיבה על מי שלא אהוד עליו. קראתם את זה פעם?! מתארת לעצמי שאתם רגילים לקבל מכתבים מסוג זה מכל מיני ילדים אך אני מבקשת את סבלנותכם כי איני ילדה. אני אשה שכבר מלאו 45 שנים וכיון שעובדת בבית באמנות אני עם טלויזיה פתוחה. התחברתי לראשונה לתכנית ריאליטי שתעזור לי להעביר את הזמן ובמשך חודשיים ןיותר אני נדהמת ממה שאני רואה. ההפקה באופן ברור ביותר מקדמת אנשים מסויימים בתכנית, יותר נכון אחת את קרן שחם. אין לי מושג מדוע. אל תקחו את המילה שלי. שימו את הערוץ למשך 24 שעות ל פ נ י שתדברו עם ההפקה (אם בכלל) ותראו מהבוקר עד השעות הקטנות של הלילה את קרן ישנה, קרן מתעוררת, קרן מצחצחת שיניים, קרן מדברת, קרן פה קרן שם. כשהיו התרחשויות מאוד מעניינות בבית לא הראו כי היו עסוקים בלהראות את קרן. והגרוע ביותר - הפרקים המשודרים בערוץ 10 מלבינים ומכשירים את השרץ באמצעות עריכה מאוד מגמתית.בונים סנאריו שונה ממה שמתרחש במציאות. והכל להוציא את קרן טובה, נעימה, מסכנה, סובלת. כדי הקהל יתחבר אליה. קצת מתמצאת אז יודעת איך פועלים הדברים. רק שלי - בניגוד אליכם - אין שיניים. מקווה שתוכיחו שלכם יש. הדברים הגיעו לשיא במשימת הכלבים כאשר דניאל ואורטל הובילו בענק ושעות ספורות לפני סגירת ההצבעהחלה עליה מדהימה וזינוק לא הגיוניבהצבעות לטובת קרן והיה ברור שמדובר בזיופים. יש בפורום מספר אנשים (חנה לוי, אילן ב ועוד) שהגישו תלונ ה לגיורא רוזן ולרשות השניה אבל עד שיטפלו בזה התכנית תיגמר. ולא נתערב שקרן וגב יזכו כי זה מה שיקרה. מאז משימת הכלבים, כשמישהו הבין איך ניתן לזייף - קרן לא מפסידה. אפילו לא היום, כשהיא וגב לא עמדו במשימת הזקנים אלא עשו מה שבראש שלהם, דיברו על סקס ואיך הם אוהבים את זה וכשאמרו להם לצאת ולפנות לבאים אחריהם סירבו. ככה זה כשנותנים למישהו כל מה שהוא רוצה כי הפריץ - מישהו בהפקה רוצה ביקרו. וחבל מאוד. זו היתה התכנית הראשונה והאחרונה שאצפה בה אבל ככה לטלויזיה יש ייעוד. וחבל שמלמדים שם שמי שמרמה, משקר ומזייף הוא שיזכה בסוף. עדיין לא הודיעו מי זוכה בנסיעה ליוון. מגיע לליהי ובן או לדניאל ואיתן. מי שיסע הם קרן וגב. מכור הכל מראש. לאחרונה הפחיתו מעט את זמן החשיפה של קרן שחם אבל עדיין זה בצורה משוועת לרעת האחרים.מקווה יש לכם מספיק אומץ לטפל בזה. קחו מספר ימים ועקבו במהלך היום אחר השידורים בערוץ, ואחר כך בפרקים בערוץ 10. ושימו לב כמה זמן חשיפה מקבלת קרן שחם וכמה השאר. תודה

דידי 9

New member
אלה, תקשיבי לאורטל עכשיו, בשיחה עם אתי-ותביני

למה הבחורה ענקית! טוב הלב שלה, למרות הכל-מורה לה את הדרך. ככל שחולף הזמן, אני מאמינה לה יותר, וחושבת שמגיע לה יותר לזכות! אורטל-אף אחד לא יכעס עלייך על הצילום בחוץ:) כמו שלא כועסים על רפאלי! לא עשית כלום-את נפלאה! אדם מדהים!

24שעות1

New member
דידי -שאלוהים ישמור לנו על קרן מהעין של דניאל

חן ואתי דניאל ממש עדינה ולא רכלנית כמה צירוף רוע בה ובחן דניאל לא מפסיקה להשמיע נאום למצלמה להשחיר את קרן לבדוק ולהעלות חשדות לעבר .

בדיוק כתבתי את אותה התרשמות שלי על טוב ליבה

וזה שעודדה אותה. אגב, היא לא דיברה על רפאלי היא דיברה על סיוון אברהמי מהאח הגדול,שהשמיצו אותה בגלל שהיא היתה שקטה.

דידי 9

New member
גם על רפאלי-בהמשך:)הבחורה חפה מאינטריגות!בניג

בניגוד לדניאל, שתראי את הפרצוף שלה כבר כמה ימים! היא ואורבך היסטריים!! כי הם לא רואים דבר מלבד עצמם שני המתנשאים האלו!

efrat800010

New member
../images/Emo45.gifאכן כך ולדעתי הצילומים בעיקר

בקליפ של אייל גולן מאוד יקדמו אותה דווקא בפייסבוק כבר מראים את הקליפ ומציינים שהיא מופיעה שם והצפיות בקליפ עלו הרבה מאז אתמול אין ספק שכשתצא היא תקבל הצעות כאלה ואחרות יש לה את כל הנתונים ואני מאחלת לה שתצליח- מגיע לה

דידי 9

New member
טרקאי, שעת המבחן שלך כעת-נכשלה בענק:)לא

תוכלי לשנות את זה, אחרי חשיבה. תגובתך כרגע, בחוסר הפירגול לקרן, לאורטל לאנשים שחיים איתך-מראה בדיוק מי את! שמעתם? היא רוצה ללכת! פתאום לא אכפת לה מכלום, חוץ מ"חוסר הפירגון" של הקהל לאיתן! למה היא מדברת על חוסר פירגון?! פירגנו לה כל העונה! היא טענה שלא אכפת לה מהכסף ומכלום-העיקר שמצאה אהבה! על מי את עובדת דניאל טרקאי- מלבד על עצמך?! קחי קורס לאנושיות, מוסר-מאורטל סולימן, ותתביישי בעצמך!!! איפה איתן הבוקר? אתם לא היסטריים אחד לשני פתאום?! בקיצור-כל מה שתנסו שניכם למכור לנו-לא יעבוד יותר! אני עצובה כשאני רואה אנשים כמותכם! נקווה שהצדק ינצח בענק!!

היא דווקא אמרה - בכל זאת יש כאן פרס.

היא לא בחורה טיפשה. בצדק, היא לא מבינה למה הקהל לא מפרגן לה, היא לא יודעת שהזוגיות שלה ושל איתן לא משודרת. כשתצא היא תבין. ואת קחי פרמין, יעזור לך לבחילה שאת חשה.

יעלה20051

New member
הם לא באמת מאוהבים הם נראים כמו זוג אינטרסנטי

וגם איתן הצנון המיובש ונפש זקנה מאוד אינטרסטני

דידי 9

New member
הנה דניאל מלכלכת על קרן:)בושה!!פשוט...בושה!שי

שימו לב-מבחן האמת-היא מלכלכת, מרכלת-הבחורה תחמנית אנשים! כל עוד הקופה אצלה-הכל טוב. מהשניה שהקופה מתרחקת-היא מלכלכת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קרן פירגנה לה ולאיתן, התעלתה על עצמה, אוח כמה רואים את האמת בסוף!:)

efrat800010

New member
ברור יותר מהשמש כבר מההתחלה ולא ציינת

את כל הפרקים שערוכים לטובתה ושדוחפים לנו אותה כל פרק בעריכה מעוותת לחלוטין

דידי 9

New member
איזו חוצפה יש לטרקאי!!!תקשיבו לה!!הקהל לא נות

נותן לה את המיליון-אז הוא לא מפרגן לזוגיות שלה? יו זה משגע אותי!!! קחי את הזוגיות שלך-וצאי כבר צאי!! זה מה שטענת. טרקאי-השקר שלך שקוף כרגע, ומבחיל במיוחד!

למעלה