אלוהה - וכמה שאלות.

dafnaleh

New member
אלוהה - וכמה שאלות.

לפני זמן מה ניסיתי לפתוח כאן פורום רד הוט צ'ילי פפרס, אבל בגלל חוסר זמן להגיע לרמת גן לראיון, זה לא הלך. התאהבתי בלהקה המדהימה הזאת לפני חמש שנים. מאז קניתי את כל האלבומים, האוספים והדיוידיים שהם הוציאו. בהילל התחלתי להתעניין בשנתיים האחרונות, וניסיתי לחפש את מקום מגוריו ללא תוצאה. בינתיים. הכי רחוק שהגעתי היה לדבר עם אחיו של הילל, ג'יימס, שגם לא ידע את כתובת מגוריהם בשנות השישים. השיר האהוב עלי הוא deep kick, והאלבום האהוב הוא "mother's milk". לפני שביטלו את ההופעה בארץ, נאלצתי לצאת במסע שיכנועים למפקדים הקשוחים עד מאוד שלי בקורס הצבאי. לבסוף, הצלחתי להשיג אישור- דבר שהפתיע אותי מאוד, מאחר ואפילו לחתונות של בני קירבה שניה לא שיחררו בקורס הזה. לשירים שבשני האלבומים האחרונים של הלהקה, לא הצלחתי להתחבר. אהבתי את הפאנק שהיה להם עם הילל, ועם ג'ון בימיו הראשונים בלהקה. בשנה שעברה התחלתי להשתתף בפורום שבאתר הרשמי של הלהקה, והכרתי אנשים שבשבילם להיות בהופעה של רהצפ זה דבר שכמעט בשיגרה. זאת נראית לי חוויה מדהימה. כמה שאלות- אילו אלבומים יש לכל אחד של הלהקה? די וי די? מהו השיר האהוב עליכם? אלבום אהוב? האם מישהו זכה להיות בהופעה שלהם? ו - זהו.

On drugs

New member
../images/Emo124.gifתשובות

לי יש את כל האלבומים
די וי די אין לי
שיר אהוב זה נורא קשה להגיד אלבום אהוב זה מוטרס מילק ולא יצא לי להיות בהופעה שלהם לצערי זה הכל :)

m a n k o

New member
תשובות וגם כמה שאלות :)

יש לי את כל האלבומים כולל האוספים דיוידי האחרון לא זוכרת את השם ואת הקלטת של איך עשו את בלוד שוגר שיר אהוב.. אממ זה די קשה ואלבום הייתי אמורת מות'רס מילק לצערי לא יצא לי להיות בהופעה שלהם ויש לי גם כמה שאלות אליך איך הגעת לדבר עם אח של הלל ולמה רצית כל כך להשיג בזה? :) ודבר נוסף אם יצא לך להיות בהופעה שלהם?

dafnaleh

New member
תשובות

לא, לצערי לא יצא לי להיות בהופעה שלהם עדיין. אני מקווה להשיג את כתובתו של הילל, כי זה יהיה דבר גדול בשבילי, וחוויה רגשית עצומה, להיות במקום בו הוא היה חי. הייתי רוצה לקבור שם, באיזור, איזה פתק או משהו, שכתוב עליו "כאן היה גר אגדת רוק", או משהו סמלי שכזה. השגתי אותו דרך הפורום באתר הרשמי, דרך האי מייל באתר הרשמי שלו, ועוד כלמני.

Vdrums

New member
כמה תשובות

יש לי את BSSM, קליפורניקציה, דקה אחת חמה ואת RHRM (red hot rythm method) די וי די אן. שיר אהוב זה מאוד קשה.... משהו מBSSM.... הופעה לא

תשובות...

אילו אלבומים יש לכל אחד של הלהקה? יש לי את רובם, חסר עוד כמה. די וי די? אין מהו השיר האהוב עליכם? יש כ"כ הרבה... טוב, אני אתן כמה... Knock Me Down Taste The Pain Breaking the Girl I Could Have Lied My Lovely Man Warped My Friends One Big Mob Shallow Be Thy Game Transcending Parallel Universe Otherside Easily This Velvet Glove Savior יצא 15, אפשר לעשות מזה דיסק
אלבום אהוב? הממ...טוב, אחד אני לא יכולה... אז זה OHM ו-Californication האם מישהו זכה להיות בהופעה שלהם? מישהו כנראה כן, אני לא

lollapalooza

New member
די וי די../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

שמישהו יקנה לי די וי די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SubwayToVenus

New member
...תשובות...

אלבומים- יש לי כמעט את כולם חוץ מ-out in LA ו- Abbey Road DVD- השלושה הראשונים שיר-knock me down אבל זה משתנה אלבום-Mother's Milk אבל גם זה משתנה ובהופעה כמעט הייתי (לא בארץ...) אבל לצערי בסוף לא

sk8rock

New member
לי יש....

לי יש את כולם חוץ אאוט אין אל איי ורד אוט צ'לי פפרס כי לא מצאתי אותם. ההיתי אמור להיות בהופעה שלהם בארץ אפילו קניתי כרטיסים ואז הם אבריזו. אין שיר שאני הכי כי אני אוהב את כולם. הדיסק שאני הכי אוהב זה בלד שוגר סקס מג'יק.

dafnaleh

New member
out in LA

יש אותו בארץ בכלל? אני מצאתי אותו בחנות נידחת בשווייץ

למעלה