אלוהה...

אלוהה... ../images/Emo13.gif

הקשיבו הקשיבו! מתוך חוסר שינה וחוסר הליכה והמון המון התכווצויות שרירים, אני החלטתי לחשוב כל הטיול איך להציל את הפורום... ומצאתי פיתרון! תאמינו או לא, אני המצאתי משחק! אז אם יש אישור, אני מעוניינת להפוך לאלי מה שמו ולעשות משחק "אלופי הזינה" ע"פ מלך הטריוויה בערוץ 3 מי שמעוניין להשתתף לפי טופיקים מסויימים, שכבר ידועים לי מראש, שישרשר את ההודעה הזאת... אז שיהיה לכם המשך ערב נעים מיכלי

XenaBoy

New member
נשמע אחלה... יש את האישור שלי ../images/Emo8.gif../images/Emo97.gif

טוב, הנושאים שהולכים להיות הם:

זמנים - הכוונה היא לפרקי זמן. דמויות משנה - דמויות משנה שהופיעו בזינה ילדים - דמויות של ילדים שהופיעו בזינה, ושל ילדים בסדרה באופן כללי... נשיקות - נשיקות בין אנשים בסדרה...
משפטים - משפטים מפורסמים ופחות מפורסמים... כללי - טופיק כללי ושאלות שלא נוגעות לשאר הנושאים בנושאים שונים אז המעוניינים להשתתף, אתם יודעים איך זה הולך... לכל קטגוריה של הנושאים 5 שאלות, בין סכומי הנקודות 100, 200, 300, 400, 500... אח"כ יהיה את שלב הגמר שבו הסכומים יוכפלו. בשתי משבצות שבחרתי מראש יש את הסיכון הכפול... שזה הכפלה של הסכום לאותו בנאדם בלבד.... בקיצור, במשחק הזה צריך להיות ערים! וכל המשתתפים במשחק צריכים להכנס לפורום הרבה! אז יאללה, אתם בפנים או בחוץ?
נ.ב. אלעד - מה אתה אומר על המשחק?

למעלה