"אלוהים אדירים יש עכבר בבית!"

"אלוהים אדירים יש עכבר בבית!"

אני לא יודעת אם כאן זה המקום לשאול, אך כיוון שאני רמת גנית ויש לי הרגשה שתפנו אותי לגורם בעירייה אשאל כאן: אני גרה בבית דירות, בקומת קרקע. לשכן לידינו (גם קומת קרקע) יש תוכי בבית. אני לא יודעת מה מצב הניקיון של הבית שלו ושל התוכי, אבל כתוצאה מהתוכי יש לנו כל הזמן עכברים בבית. הם קטנטנים אבל מזיקים בטירוף. כבר חודשים שכל האוכל אטום בקופסאות ויש כל הזמן מלכודות בבית. עד שחשבנו שנפטרנו מאחד, מגיע אחר. אתמול בלילה אני אישית ננשכתי (כנראה) מאחד, בעודי על המיטה (אמא'לה בהחלט!) האם יש דרך להתלונן על השכן? להעיף את התוכי? למי פונים? זה קשור לעירייה? צער בעלי חיים? ממש, אבל ממש נמאס מכל העכברים ועכשיו אנחנו גם לפני קיץ אז בכלל תהיה חגיגה תודה

dragonit12

New member
אני חושבת שאת צריכה לפנות למוקד העירוני

ולהגיד להם להדביר כי יש לכם עכברים בשכונה. במקום מגוריכם. הם כבר יספקו את ההדברה. בהצלחה

פשוט 106?

אבל זה לא "עכברים בשכונה", זה עכברים אצלי בבית כי לשכן יש חיה שמושכת עכברים. זה רק בין שנינו (לפי הידוע לי) - אנחנו דירות צמודות וגםן נשאלת השאלה: האם ההדברה הזו תספיק אם הוא ימשיך לגדל את התוכי? אני לא יכולה להתלונן עליו איפושהו?

dragonit12

New member
אולי תדברי איתו?

תגידי לו שזה דיי מפריע ורק בגלל התוכי שלך יש לי עכברים. אולי גם עשי סבב בשכונה כזה ותשאלי כדרך אגב אם גם להם יש עכברים. אם הם ראו עכברים בזמן האחרון בשכונה.. ואז תדעי אם זה רק אצלך ואצלו או אצל כולם. אני יודעת שלדודה שלי יש תוכים בבית{4 לצורך העניין..} ויש עכברים בשכונה. אבל שהם עושים הדברה אין עכברים. ואם יש,אז מעטים מאד. ובכל מקרה תדברי עם המוקד {זה 106?זה לא 109?
} בהצלחה

תודה, אני אנסה את המוקד

לדבר אתו זו לא אופציה - הוא בן אדם מוזר ומפחיד ולא נראה לי שהוא יהיה הגיוני. יש לו כמה תוכים, הוא לא בן אדם מאוד נקי וכל היום הוא רק יושב ובונה עוד קופסאות לעוד תוכים. בקיצור, גם הוא לא הכי נקי בעולם וזה מסביר את העכברים. אני אראה אם יש עם מי לדבר מהשכנים אבל נראה לי שבלי שום קשר אדבר עם המוקד וזהו. שוב תודה

dragonit12

New member
בהצלחה../images/Emo9.gif

מוזמנת לספר לנו איך היה ומה היה. ואם זה הסתדר בסוף

willo1

New member
העאאאאאאאאאאאא

עכבר עכברים????! אוי אלוהים אדירים
מהר 106!

אז ככה

תוכים לא מביאים עכברים אלה לכלוך ואוכל מה שאפשר לעשות זה לטלפן 109 כי אמרת שאת רמת גנית וזה הטלפון של המוקד העירוני ולבקש שיעשו הדברה נגד עכברים. מעבר אין מה לעשות .

חנוש1234

New member
למה את סתם מאשמיה את התוכי?! מה הוא עשה לך

יכול להיות שמשהו בביתך מביא את העכברים!! "תנו לחיות לחיווות"

ההודעה הזו רצינית?

כי אם כן: אז אין לי שום דבר שיכול להביא עכברים בבית שלי. אין לי שום חיות. כל האוכל כבר מזמן אטום בכלים (בגלל עכברים חוזרים ונשנים) והבית נקי. אין זבל אורגני בבית ליותר מרבע יום בכל פעם (כשמתמלאית שקית, הולכים וזורקים מיד). הדבר היחיד שנשמע הגיוני זה שכן שהו גם ככה לא הגייני יותר מדי ולו כמה וכמה תוכים. ואני מאשימה את השכן, לא את התוכי וחוץ מזה שלא אמרתי לעשות כלום לתוכי, אלא לשכן עצמו (להתלונן, לקנוס אותו, לקחת לו את התוכים וכו') אם לא: אז סבבה, לא הבנתי את הבדיחה

חנוש1234

New member
החלט שההודעה הזאת רצינית!!!

תוכים אל מביאים עכברים יופי שזה נשמע לך הגיונייי אבל זאת עובדה. ואת לא יכולה להאשים סתם דברים!!! זה יכול להיות הדבר הכי פעוט מה את סתם מאשימה את התוכייי!

למעלה