אלוהים אדירים
מה יהיה

F650

New member
אלוהים אדירים../images/Emo70.gif מה יהיה../images/Emo35.gif

כל שיעור הופך ליותר ויותר קשה
אין לו הנחות לבחור הזה
היום חטפתי סטירת לחי מצלצלת בשיעור בנושא - "איך לוותר על האגו ולבקש עזרה" בואו נגיד שהתכוננתי נפשית כל חיי למשפט הלקוח מתוך ברכת המזון : וְנָא אַל תַּצְרִיכֵנוּ יי אֱלֹהֵינוּ לִידֵי מַתְּנוֹת בָּשָׂר וָדָם. וְלֹא לִידֵי הַלְוָאָתָם. אֶלָּא לְיָדְךָ הַמְּלֵאָה וְהָרְחָבָה. הָעֲשִׁירָה וְהַפְּתוּחָה. יְהִי רָצוֹן שֶׁלּא נֵבוֹשׁ בָּעוֹלָם הַזֶּה. וְלֹא נִכָּלֵם לְעוֹלָם הַבָּא. והיום נצרכתי לעזרתו של אדם אשר זילזלתי ופגעתי בו בעבר... אז היום אין לי כל כך אגו
רק אהבה לכולם
קטונתי
באמת

גריני

New member
זה כמו לקלף בצל ../images/Emo7.gif

ככל שנכנסים פנימה - צורב יותר בעיניים, קשה יותר. ובכלל ללמוד לקבל, ללמוד לבקש
- חבל על הזמן... אכן שיעור קשה |נאנחת איתך| ואני נמנעת משליחת אור ואהבה, שלא תלכלך לי שוב את השטיח בסלון...
אבל לא יכולה להתאפק, ובכל-זאת איזה "דחליל" קטן כזה
, חזק ואמץ, איש
עוד יבואו ימים קלים יותר של כיף, קלילות וריקוד הנשמה.

F650

New member
לא זו היתה כוונת המשורר...

בואי נגדיר מחדש את נושא השיעור שלי - "ללמוד לקבל". לקבל אהבה לקבל שמישהו יוצא מגידרו ומפסיד כסף וזמן יקר ובא לאמצע שומקום כדי לחלץ אותך. וכל זה כשהוא היה זר לחלוטין כמה שעות לפני כן. אז אני מקבל באהבה
אפילו את ה
ים שלך וה
ים שלך
אה כן... אם יש למישהו/הי רעיון כיצד אני אוכל לעזור לו... שינסה אותי

גריני

New member
טוב,לא פיספסתי את כל השיעור...

רק חלק ממנו... היה נדמה לי שההתנסות כללה צורך בלבקש (שזה דבר שלחלק מאיתנו הוא קשה יותר מ"סתם" לקבל....) אז אולי השיעור הזה (בלקבל) יעבור לך יותר בקלות,אם תתחיל לזמר באוזניך - דבר פשוט כמו: מגיע לי
, ואם תחזור על כך שוב ושוב ושוב.... כמו מנטרה.... במשך כמה ימים - בסוף אפילו אתה תאמין לעצמך...(?)
ואם הצלחתי לתפוס אותך מקבל באהבה, אז הנה שולחת לך, ב
:

F650

New member
אוף ../images/Emo70.gif עוד אחת.....

שגורמת לי להסמיק. כי אחרי מה שקרה היום - אני מתחיל להאמין שיש אהבה בכל החיבוקים האלה
ולגבי שאלתך מה שמתי בקפה של יום שישי...
סתם קצת רד בול ופגישה עם ילדה מקסימה שצבטה לי את הלב... (לאמשנה שלא יצא מזה כלום... פשוט נהניתי מלהביט בה )

גריני

New member
היי..פססססס... ../images/Emo11.gif

אני אגלה לך בשקט בשקט - מנהלי פורומים בתפוז מקבלים תגמולים בסופחודש -לפי מספר האייקונים שנשתלו במהלך החודש בפורום שלהם. כל פ'ם יש "אייקון החודש".... ועכשיו לחידון היום: מה בחרה הנהלת
בתור "אייקון נובמבר"?
רד-בול, הא??? עשה לך כנפיים...

ברכת המזון ? לא מדוייק....../images/Emo63.gif

ונא אל תצריכנו אדוני אלוהינו,לא לידי מתנת בשר ודם, ולא לידי הלוואתם, כי אם לידך המלאה, הפתוחה הקדושה והרחבה, שלא נבוש ולא נכלם לעולם ועוד...

F650

New member
יקירתי... את כנראה אשכנזיה...

את הטקסט העתקתי מילה במילה (לא רואים לפי הניקוד
) כנראה שאת העתקת נוסח אשכנזי.

למעלה