אלוהים אדירים.

python 4

New member
אלוהים אדירים.

הייתכן? הנכון מה שראו עיניי? האומנם חזיתי בזיו פניה הנאות של נינה, אחרי כל השנים? אה, איזו נוסטלגיה... ראיין הולך להתנחם בזרועותיה של נינה. למה אין לו יותר משברים, לבנאדם? והדעה שלי על האבוטס מתחילה להתקלקל... ככה להשאיר את ג'יל בודדה ומסכנה בצד? אוי איך ריחמתי עליה.. כל משפחת אבוט חוגגת לה בגרופ האג מרגש, ורק ג'יל בדד תשב.. ולא רק זה, אלא שבילי המחוצ'קן הבוגדני מצטרף לו להאג כאילו כלום, בלי בכלל לשים על אימו שסבלה בגללו 19 שעות צירים? אין צדק בעולם. והרי ג'יל היא היא האישה שבזכותה לג'ון היתה הזדמנות לבכות היום.. אוי איך אני מחכה שיתחיל יום העבודה הראשון בז'בו המשוחררת וג'יל תגיע כמו גדולה ותשתלט על המצב. וויקטוריה, שמתם לב איך היא הכניסה לאמא שלה? "טוב שסילקת את שני הבוגדנים האלה, ג'ק אנד בראד...". אוף אני שונא את ויקטוריה הזו, ואת ניקי, ואת כל משפחת ניומן, for that matter. אפילו קאסי מתחילה לגלות בזמן האחרון גינונים של נסיכת ניומן קטנטנה. ותגידו - מתי מפטרים את קאלי? למה אין איזה רוצח סדרתי חביב גם בג'נואה סיטי?

Charmed24

New member
תפוטר המתרגמת לאלתר../images/Emo70.gif

שוב אותה מתרגמת סוררת חולקת איתנו את שפת הרחוב עליה גדלה והתחנכה קול לג'יל: "I'm not sure I know what you mean" המתרגמת: "מה את רוצה ממני?" WTF
לאחר שניקי העבירה לקאסי שיעור מזורז במתתמטיקה, אנו למדים הערב על כישוריה האריתמטיים הלוקים בחסר של ג'יל: "In one word: I'm so delighted for you John"

Dawn12

New member
שונא את ויקטוריה? ../images/Emo2.gif

הייתכן? הנכון מה שראו עיניי?
ויקטוריה פשוט נולדה למשפחה הלא נכונה אם אתם שואלים אותי, אבל עדיין - היא הניומנית הכי שווה! איך אפשר בכלל ללכלך עליה? במשך כל כך הרבה פרקים בהם נאלצנו לסבול את טוני, מייגן, אוליביה, ניל וקאלי היא היתה זו שנתנה משמעות לפרק! היאאא זו שתמיד אומרת את הדברים העסיסיים ויודעת להשחיל איזו הערה סרקסטית או רמיזה בוטה במקומות הנכונים, היאאאאאא זו שנלחמת על מה שהיא מאמינה בו אפילו אם זה כרוך בויכוחים עם הוריה, האם יש צורך להמשיך?
בכל מקרה, תסלח לי ויקטוריה יקירת נפשי ויסלח לי מיגל שטרח והשקיע מעל ומעבר, אבל היום נוכחנו לדעת כי גם במסיבות - האבוטס עדיפים. החגיגה בקולונייד היתה מושקעת, מרשימה ומרגשת פי כמה וכמה מזו שנערכה בחוות ניומן. היה בהחלט נחמד אילו היו מתייחסים לג'יל מעט יותר, אבל ג'יל יודעת לגרום לאחרים להבחין בה אם הם רוצים בכך ואם לא, וטוב שכך.

python 4

New member
כן, שונא את ויקטוריה.

ואת כל צאצאי ניומן, למעשה. היא אומנם הניומנית הכי שווה, אבל האופי שלה מעצבן אותי מאוד. היא חושבת שהיא כזו גאונה, והיא מתנשאת שחבל על הזמן. ומאיפה יש לה את החוצפה לשפוט את אמא שלה? מותק, אמא שלך מחפשת אצל אחרים מה שהיא לא מקבלת מהשפם! אבל טמטום עובר בירושה במשפחה הזו. הרי אם כבר היא מחפשת אצל אחרים, אז אצל בראד
הבנאדם שהשפם הכי שונא? מזל שהיא לא הלכה לחפש אצל ג'ק. הרי הסדרה מלאה בבחורים שנראים הרבה יותר טוב מהברדלון, ואין להם שום קשר לשפם: מה עם מלקולם, למשל? הוא בדיוק יוצא עכשיו ממערכת יחסים רצינית. שתירה בקאלי ותלך לאכול קצת מלק-צי'קן.

Charmed24

New member
בנישואים הראשונים של ניקי וויקטור

(1984-1988) ניקי ניהלה באמת רומן עם ג'ק, וזכינו להרבה סצינות של השניים בין הסדינים. ומעבר לזה, כשויקטור השתלט על ז'בו, כנקמה ג'ק התחתן עם ניקי (1990-1993).

python 4

New member
ג'ק וניקי התחתנו ב- 1990?

אתה יודע שזה אומר שאני רואה צח"מ כבר כמעט עשור? אני זוכר טוב מאוד את החתונה שלהם.. כמה בכי הלך שם (במיוחד מצד ניקי). אלא אם כן ג'ק וניקי התחתנו מאז עוד פעם שאני לא יודע עליה? באיזה שנה שודרו בארה"ב הפרקים שאנחנו רואים היום?

Charmed24

New member
אתה הוזה

ג'ק וניקי התחתנו בחתונה חשאית בחו"ל, ויקטור וג'ק ניהלו קרב מטוסים. ויקטור רצה להספיק להגיע אל ניקי לפני החתונה ולהציע לה נישואין בעצמו, אך ג'ק טס עם ניקי להתחתן בחו"ל, והם עשו תמרונים באויר אחד לשני, כל אחד עם המטוס שלו, וכשויקטור הגיע לניקי, היא בישרה לו שהיא כבר נישאה לג'ק ואף הספיקה לממש את הנישואים... את טכס החתונה עצמו לא ראו ממש, אלא בפלאשבקים של ניקי לאחר מעשה. בכי
אתה הוזה יקירי
אנחנו בפיגור של 4 שנים ו-3 חודשים. הפרקים שמושדרים עכשיו כאן, שודרו בארה"ב בספטמבר 1999.

python 4

New member
זה בדיוק מה שאני זוכר...

ויקטור היה במטוס שלו ולא הספיק להגיע בזמן כדי לעצור את החתונה של ניקי. ברגע שהוא נחת והתברר שניקי וג'ק כבר נשואים, הוא תפס אותה לשיחה שבו הוא אמר לה שהוא היה מתחתן אתה אם היא לא היתה מתחתנת עם ג'ק, ושהיא עשתה את טעות חייה, ואז ניקי התחילה לבכות בגלל שהיא הצטערה על מה שהיא עשתה.. בגלל שהיא לא אהבה את ג'ק אלא את השפם. בכל זאת עבר עשור, אבל את הסצינה שניקי בכתה לא שכחתי..

python 4

New member
אגב...

זה אחד הדברים הכי מוקדמים שאני זוכר מצח"מ. ועכשיו שאתה אומר לי שאנחנו מפגרים בכ- 4 שנים, אז זה מסתדר לי שהחתונה היתה ב- 1994, שבה בערך התחלתי לראות את הסדרה, בערך שנה לפני שהתגייסתי.. ואוי כמה שניקי בכתה.

אור2221

New member
גק וניקי התחתנו ב1990

בדוק. 1994 זו החתונה של ויקטור והופ, וניקי בהחלט בכתה שם...

אור2221

New member
אופס...

1990 ע"פ זמן ארצות הברית... SORRY, אני חייה את הסדרה דרך פורמים אמריקאים כבר 7 שנים. אור.

אור2221

New member
ועוד איך בכי!!

Got the tapes to prove it. כשהיא שמעה שויקטור התכוון להציע נישואין היא קיבלה את דיכאון חייה (הוא בכה לא פחות), כל מערכת היחסים שלה עם גק מבוססת על rebound מויקטור, היא שקלה גירושין, במיוחד אחרי שגק מכר אותה בשביל ג'בו, שינתה את דעתה שהוא הציל את ויקטוריה מטביעה, שינתה אותה עוד פעם כשהבינה שהיא לא יכולה לחיות בלי ויקטור, ואז נפלה מהסוס רק כדי לגלות שא) יש לה בעיות גב מפה ועד הודעה חדשה ב) איבדה את התינוק (כן, היא היתה בהריון מגק פעמיים) ןג) ויקטור התחתן עם אשלי. הלא כל אפקט הsupercouple אצל ויקטור וניקי מבוסס על תזמון גרוע. אור.

python 4

New member
../images/Emo45.gifנכון!

עכשיו נזכרתי שגם ויקטור בכה. אור, מעכשיו אני ממנה אותך רשמית למומחית צח"מ מדרגה I. מזל טוב! שאי את התואר בגאווה.

אור2221

New member
תודה

ויקטור וניקי הם תחום ההתמחות שלי :) זו הייתה סצינה עצובה ונהדרת, אני זוכרת איך הייתי בדיכאון שהם לא התחתנו, מי חשב אז שאני אמשוך עוד 8 שנים בציפייה. תגידו, אתם זוכרים את הפרק שויקטור, בעזרת מיגל, שם חומר (סוג של סודה לשתייה?) באוכל של ג'ק כדי לגרום לכך שהוא לא יוכל לשכב עם ניקי? הפרצוף של גק שהוא הבין שהוא לא יכול לתפקד היה אחד הדברים הכי מצחיקים שאני יכולה לזכור, מיגל ראה אותה יורד מבואס ודיווח לויקטור. היו ימים. אור.

Charmed24

New member
בטח שזוכרים../images/Emo70.gif

אבל היה יותר מוצלח כשבראד וטים סאליבן חיזרו אחרי טרייסי, ובראד שם לטים בתה כדורים משלשלים שמיימי לקחה, ואחרי שטים שתה את זה ורץ לשרותים, בראד השויץ בפני טרייסי מה הוא עשה, ואז מרוב שויץ, שתה בעצמו מהתה של טים, ורץ גם הוא לשירותים....

אור2221

New member
יא... איזה פלשבק נתת לי עכשיו

שכחתי מזה לגמרי! על ויקטור בתור אימפוטנט אתם יודעים?? 1984, ויקטור מציל את ניקי מריק דארוס (החבר הנוכחי) כאשר הוא מנסה להטביע אותה (נותן לה לצלול עם בלונים ומוציא את האוויר), ויקטור (כמובן) מגיע ברגע האחרון, מציל את ניקי אבל חוטף כדור למפשעה. בבית חולים אחרי שלבסוף הוא מכיר באבהותו על ויקטוריה ומציע לניקי נישואין הוא מגלה שהוא אימפוטנט ונפרד ממנה כי הוא לא רוצה לכבול אותה ל"חצי גבר" הוא עוזב את העיר עם דאגלס, כאשר דאגלס מראה לו תמונות סקסיות של ניקי רוקדת למזכרת ממנה, מבט אחד בתמונות והתפקוד של ויקטור חוזר לחיים והוא חוזר הבייתה לזרועותיה. יש לי קטע ממש קטן מהסצנה והייתי נותנת הרבה בשביל הפרקים האלו. אור.

python 4

New member
אני זוכר את זה!

זה היה מייד אחרי שג'ק וניקי התחתנו, לא? איזה בידור מצד השפם!

חחח כן זה היה מצחיק

איך הוא השתגע שהוא לא יכול לספק את הסחורה ולא הבין מה קרה לו!! באמת אחד הקטעים הגדולים שהיו...

ויקטוריה.....(אין לי ממש כותרת)

ויקטוריה: 1)
נכון אני מודה היא ממש מעצבנת שהיא חושבת שכל העולם צריך להקשיב לה וזה כל-כך סנובי!אני מלכת העולם הבלתי מעורערת וזהו! תקשיבו רק לי!בלה בלה בלה! מצד אחד...
(שתתחיל לקחת
) 2)
היא הכי חמודה בניומנים. ואני אוהבת דווקא שהיא מציקה לניקי ואולי גם קצת מבינה אותה,בכל זאת אף-אחד לא רוצה שהנישואין של הוריו יתפרקו. ויש גם את זה שהיא ירשה סמכות מאביה(בנוסף לסנוביות...). אני לא יודעת למה אני אוהבת אנשים סמכות,מעניין.

SupeRonit

New member
לפי דעתי

אני חושבת שאני ניק הכי חמוד.והוא מצא לעצמו אישה נחמד וילדים מתוקים,סוכר

למעלה