אלוהים אוהב אותי

אלוהים אוהב אותי ../images/Emo24.gif

זוכרים שאמרתי שנקעתי את הרגל, אז היום הלכתי לרופא (הפסד יום לימודים ....חחחחחחחחחח:) ומסתבר שיש לי נקע רציני ואני נשארת שבוע שלם בבית ליתר דיוק מהתאריך 30.10.2001 ועד 7.11.2001 איזה יופי :) בטח אלוהים הסתכל עלי מלמעלה ראה שלא מספיק אני סובלת מהרגל גם לומדת:( .......... תודה לך אלוהים:) מיכל:)

מיכלוש יקרה

קודם כל לפני הכל שולחת לך החלמה מהירה שהרגל תבריא בציק... וקצת חופש אף פעם לא מזיק.... ענת

liran b

New member
מממ מיכל.....

מממ מה אני יגיד.. החלמה מהירה? (הרי את לא רוצה לחזור ללמוד.) אז תחלימי לאט לאט בקצב שלך :) אני זוכר שהיה לי סדק בקרסול שנה שעברה שבועיים וחצי לפני פולין ואת חלק מן ההכנה אני הפסדתי בגלל שלא יכולתי לדרוך 4 ימים על הרגל!!! 4 ימים הייתי במיטה אני רציני..אבל למזלי לאחותי יש מחשב נייד :) אז קימבנתי חוט מיוחד שיחבר אותי לנט חחחחח וגם הפסדתי את פורים... ובפולין קיבלתי שעתיים ישיבה בבית קפה (עם איזה אחת פצצצה מהשכבה שלי) בגלל שהיא עברה רגל שבורה ..אז היה לנו "כואב" חחחחחחח והיינו בבית קפה על חשבון אחת המורות פחחחחחחחחחחח :)

איך?! אני פה יומיים

בבית בגלל שאני לא יכולה לזוז עקב העובדה שנתפס לי כל החלק השמאלי של הצוואר ואני בקושי יכולה לזוז.... ואני די משתעממת.... ואי אי אי שלא תעיזי לחשוב שאני אוהבת לימודים כי עליי לא אומרים כאלו דברים!!!!!!

אין לכם מושג איך אני מרגישה עכשיו ../images/Emo6.gif

איזה חמודים אתם תודה רבה על העידוד :) אני כל כך שמחה שזה קרה לי שאני פשוט לא מרגישה את הכאב:) תודה אוהבת אותכם מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד :) מיכל:)

למעלה