אלוהים ( או מי שיושב שם למטה )

gabrielle

New member
אלוהים ( או מי שיושב שם למטה )

ישמור- א-ת-ם מ-ו-כ-נ-י-ם ל-ה-ז-י-ז א-ת ע-צ-מ-כ-ם כ-ב-ר
בחיית, פותחים פרוייקט בפורום וצריך להתחנן בפניכם שתתחילו לכתוב הגדרות ולשים תמונות מסכנה?? דיי לאדישות המטומטמת הזאת
הפורום מתמוטט ואתם פשוט נותנים לו, ולא עושים שום דבר כדי למנוע את זה. עברנו לאות "י´" .

gabrielle

New member
../images/Emo186.gifאלוהים, למטה למעלה מה זה משנה

חשבתי גם על יקוט- אבל אני לא יודעת איך להגדיר אותה אז אני אשמח לקבל עזרה עם זה... 10x

ברודי

New member
ירדן, חארם על הקריזה.

אנשים מנסים נו באמת, אבל היה קשה ח´,ט´ וכאלה... נ.ב אין לי מושג מי זאת יקוט :S אז אני... אתפנה מההודעה הזאת... ואלך לחשוב לי על מושגים ב-י´. *יודושי, הבנאלף* בררר... לא יודעת לא עולה לי שומדבר כרגע... הייתי מגדירה את יודושי אבל אני אשאיר לגדולים וחכמים ממני לעשות את זה...

shanyz

New member
אממ

כן, גם אני חשבתי עליו אבל די קשה להגדיר אותו, לי בכל אופן קשה.. טוב אני אנסה, אבל בטוח אני אשגה ואשכח דברים אז תוסיפו:) אממ אוקי יודושי הוא רוח שלוקחת את כל הנשמות של האנשים שנהרגים ביפן (נכון?)אוקי, הוא האבא של אקימי לפי מה שהבנתי... הוא רע מאוד:) וזינה נלחמה איתו, הרגה אותו ובכך שחררה אלפי נשמות!! אממ תוסיפו אם שכחתי פרטים..:)

gabrielle

New member
שמישהו ישים תמונה שלו

אין לי.. זה לא רק האותיות בול, זה הרבה יותר מיזה.... לא משנה- נרגעתי.

ברודי

New member
../images/Emo5.gif באמת הפורום קצת מת (יחסית).

אבל זה רק בגלל שזינה נגמר וכאלה... זה טיבעי אין מה לעשות, מה שממש מלחיץ זה מה יקרה כשיגמר בביפ השידורים חוזרים. נקווה שיהיה בסדר, בינתיים אני גאה לומר שהקדשתי את שיעור היסטוריה בבי"ס במטרה להינפש לי ולנסות למצוא דברים שמתחילים ב-י´. לא פעל
הדבר היחיד שיצא לי מזה, זה המסקנה שכדאי להתחיל לקבוע מעכשיו תחת איזה אות יכנס השאקרם של זינה (או שמא- צ´אקרם
).

*neta*

New member
ירדן....../images/Emo184.gif

בעדינות.. המילון הוא לא "פעילות חובה", ולא צריך להתחנן בשביל אף אחד, מי שרוצה שישתתף
. אז נכון שבימים האחרונים המילון קצת נעצר, אבל זו לא סיבה להכריז שאנשים לא משתתפים ושהפורום מתמוטט.

gabrielle

New member
אין בעיה ...../images/Emo46.gif

את יודעת מה? אני לא אגיד שום דבר יותר... אני אשב לי ואסתכל על הפורום מהצד- את בינתיים תחבקי את מי שרושם הודעה ותודיעי שמילון הוא לא חובה אבל מה שאת לא מבינה, או אף אחד אחר לא מבין, שזה לא המילון- זה הפורום עצמו. הפורום כבר יותר מחודש לא זז ואם נתתי לזה להציק לי כנראה שטעיתי שחשבתי שזה לא רק אני שהנושא לא יוצא לה מהראש. בכל מיקרה, אין בעיה- אני לא אעיר יותר.

gabrielle

New member
לכל מי שדאג...

נטע ואני דיברנו והכל שב למקומו בשלום:) לא שהוא זז כל כך אבל לא משנה:)

סמייילי

New member
מממ האות י´...

ירדן- AKA גבריאל, חברת פורום חביבה ונחמדה...רגע.. סתם בצחוק.. אני אתן לך להגדיר את עצמך.. יוריפדס- איך אני מגדירה אותו...תעזרו לי.. יולאוס קיסר!!- קיסר רומא, ממ.. בעל שאיפות להשתלט על העולם, *צלב את זינה וגבריאל* טוב, אני יודעת, אין לי כישורי הגרה, תצתטרכו לעזור לי גם בזה.. אני אספק לכם רעיונות.. טוב.. עד כאן להיום..ישל לי מחר מבחן -עדי

gabrielle

New member
יולאוס קיסר

לפני שניהיה קיסר רומא , הוא היה בקשר רומנטי עם זינה ואז בגד בה ושבר לה את הרגליים. קיסר, הוא אחד האויבים הגדולים של זינה והוא שקרן ובוגדני. הוא זה שאשם במותן של זינה וגבריאל בסיום העונה ה-4 כאשר הורה על צליבתן. בפרק " כשהגורל קורא " בעונה ה-6 הוא נרצח על ידי אלטי.

NTL

New member
יש לי המון מה להוסיף

יש את: יארגו ויש את ינה ויש את יבריאל ויש את ירס ויש את ירקולס ויש את ייולס ויש את יליסטו ויש את יפרודיטה ויש את יפני ויש את יהורם גאון ויש את ידס אבל בתאחלס? יש את יופיטר אם זה נחשב ויש את יאסון המלך שאני לא זוכרת מה הוא עשה! ואין לי שום תמונה המחשב פורמט! מתי עוברים אות?

ברודי

New member
../images/Emo12.gifבקשר למילון ../images/Emo12.gif

זה מילון שיתופי?! כי תראו מה קורה בהגדרה של יוליסס במילה- פוסידון הדגישו את ה-דון מבאפי בכלל.... אז כאילו זה טעות של תפוז או שהמילונים הם אומנם שונים לכל פורום אבל בהדגשות זה שיתופי?

ברודי

New member
בקשר למילון-2 (גמלי מתחיל להימאס)

יש פה את כל ה-CAST מזינה. מסודר לפי ה-א´ ב´. כל מיני אנשים עב"מים שהופיעו פעם אחת ולא ממש זוכרים ת´שמות שלהם...

*neta*

New member
וואו עכשיו יהיה הרבה יותר פשוט

מתנדבים לתרגם ?
ובקשר למילון ולהדגשות, זה לא מילון שותפי, לכל פורום (שרוצה) יש מילון, וזה מזהה אוטומטי הגדרות קיימות, בכל המילונים

ברודי

New member
אוי זה מציק

כי זה גם נתקע באמצע מילה פתאום בררר... שישנו את זה!!! בכל אופן זה מוביל אותי לשאלה הבאה שלי (טוב זה לא הוביל אותי אבל לא התחשק לי לפתוח: בקשר למילון-3) למה אין הגדרה לזינה?!

למעלה