אלוהים,איזה סיוט היה לי הלילה!

• פותח הנושא Leli
  • פורסם בתאריך

Leli

New member
אלוהים,איזה סיוט היה לי הלילה!

מזל שזה הלילה האחרון שלי שם בחודש הקרוב!(ואולי בכלל)קראו לי להגיע לשם ב7 במקום ב11 בגלל שיש את חוצות העיר אז באים מלא אנשים,כמו ילדה טובה הגעתי בזמן בשביל לגלות שאני על תקן שחקנית חיזוק-הייתי צריכה לעזור למי שקשה לה,וכמובן שאף אחת לא נתנה לי לקחת לה שולחנות אלא רק לעזור בלקיחת הזמנות ובפינוי,מדי פעם המטומטם נתן לי איזו קבוצה שרובן בקושי הזמינו ולא השאירו לי טיפ...רק ב2 הוא התחיל לשחרר את יתר המלצרים והשאיר רק אותי ואת המלצרית לילה השנייה אבל זה היה מאוחר מדיי בשביל להציל את ה-x העלוב שעשיתי. עבדתי 12 שעות בלי הפסקה(בקושי אישרו לי לשתות איזה שייק תוך כדי עבודה)בשביל שכר מינימום שגם,מן הסתם,יורידו לי ממנו מס כי זה נכנס לבנק-ההשלמות.

get well

New member
../images/Emo4.gifמסכנונת....

גם עלי עבר לילה לא משהו בכלל...החל מהאזור המבאס שקיבלתי, המנהל שהתלונן על כל דבר..ובכלל היה חרא.. כנראה זה משהו באוויר.. נקווה שיהיה יותר טוב במשמרת הבאה..אמן

shir salsa

New member
לי היה בוקר חרא! גם היום וגם אתמול

נתנו לי חרא שולחנות. אתמול עוד היה סבר, אבל היום...לא הגיע אף אחד לשולחנות שלי כי היה שם שמש, כך שהיו לי רק 2 שולחנות כל היום וגם הם בכלל לא היו בשטח שלי, אלא אמרו לי לקחת אותם כי השתעממתי בטרוף ולא מצאו באותו רגע את המלצרית של השולחנות האלה... בסוף השתחררתי מוקדם והשלימו לי.

Leli

New member
בעיקר מעצבן שיש מלצרים עם מונופול

יש לנו,לדוגמא,אחת-שלא משנה מתי היא תגיע,גם אם היא תאחר וכבר יחלקו את כולנו, האיזור הכי טוב-גדול וממוקם בדיוק באמצע -תמיד יהיה שלה ובבוקר הוא שייך למלצרית שמגיעה בשבע

LeaD18

New member
אני לא מבינה למה אתם מתעצבנים כשלא

יושבים בשולחנות שלכם?! אצלנו כשהשולחנות ריקים זה הכי טוב, זה כל הכיף לא עושים כלום ומקבלים כסף, יותר טוב מיזה?

Reservoir Dog

New member
יש מספר סוגים של מלצרות..

ובכמה סוגים של מקומות ואופי עבודה שונה.. בגלל זה למשל אצלך את עובדת נגיד באולם אירועים שיש לך משכורת קבועה מראש וזה לא חשוב לך מי יודע מה להתבסס בנוסף על הטיפים ויש מלצריות אחרות למשל שעובדות במסעדות או במקומות שמתבססים על טיפים והשלמת טיפים למינימום ולכן שם הם כן צריכים לקוות ללקוחות שכן אין משכורת קבועה קודם כל,כי הטיפ זה הכסף שהם מקבלות למרות שיש ויכוח על זה שזה לא חוקי שהמעסיק עושה ככה. אני בכל מקרה בעברי עבדתי באולם פנימי ובחוץ (חתונות) ואני חושב שהיה לי מאד נוח בזה.. אבל בכל זאת אני מבין שאפשר להרויח הרבה מאד גם בסוג השני של מלצרות במקומות שלא אולמות אירועים..

למעלה