אלוהים, אלוהים, אלוהים, אלוהים.

lim02

New member
אלוהים, אלוהים, אלוהים, אלוהים.

אני לא מאמינה שיש להם פורום, אלוהים.. מלפני שנה וחצי אני מקשיבה להם.. חיה אותם.. ועכשיו יש להם פורום, ואנשים מכירים אותם. אלוהים.. זה כ"כ הזוי.

cami love benja

New member
הא?

אני צריכה להגיד ברוכה הבאה?.. ואם כן אני שמחה =] את מי את הכי אוהבת ממקפליי? הפייבוריט שלי זה טום

lim02

New member
חח תודה

הכי את דאגי ודני.. הם פשוט מתוקים:) ואהבתי את דאגי בהתחלה חח הוא היה נמוך כזה, לא קשור לאף אחד.

Hip Hop star

New member
הלו הלו לימור!../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה
אני אלה
מקווה שתהני כאן. אמ....במקרה ראיתי למטה ששמך הינו לימור..אז..תני יותר פרטים שנכיר אותך
בת כמה,מאיפה? איך הכרת את מקפליי? וכו'....

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני שחר. איזה כיף זה לראות אנשים מתלהבים כשהם מגלים אתהפורום
ובאמת.. איך הכרת את מקפליי? ואיך קוראים לך? בת כמה את? במה ההורים עובדים? (אל תתיחסי באמת לשאלה האחרונה)

Love Bem

New member
ברוכה הבאה../images/Emo168.gif

תעני פה אני אימי תספרי לנו איזה עוד מוזיקה את שומעת חוץ ממקפליי? ויש לך פריטים מענינים שלהם?

just jenny

New member
חחחח איזה התרגשות../images/Emo2.gif

ברוכה הבאה
אני ג'ני תהני חחח:]

moran1991

New member
ברווכהה הבאהה ^O^

העיקר שמצאת את הפורום ^^ אצלי זה היה יותר גרוע ידעתי שהפורום קיים ולא הצלחתי להירשם לתפוז ~___~ אבל העיקר שכולנו כאן ותהני!!

lim02

New member
חח עונה על השאלות..

מצאתי את הפורום במקרה רציתי לסרוג צעיף ואני לא יודעת איך.. חח אז חיפשתי בפורומים בכל האותיות וראיתי מול עיניי "מקפליי" אי אפשר היה שלא להכנס.. אני בת 15 מחולון.. אני מכירה את מקפליי בדרך מוזרה: נכנסתי לאתר וראיתי את תמונה של הארבעה.. ראיתי שהם נראים ממש טוב. (אוי זה לא נשמע טוב..) והתחלתי לחפש עליהם חומר גיליתי שהם להקה. שמעתי שירים והתמכרתי.. אין לי פריטים מיוחדים שלהם. אני שומעת קלי קלקרסון, מארון 5, גרין דיי, באסטד, קין, ג'סי מקרטני (יש לו שירים ממכרים..) ואני לא זוכרת עוד.. אבל יש ותודה לכולם על הברוכים הבאים:)

M c F l y

New member
הוווווו ברוכיית ../images/Emo24.gif

אני שיר בת 14 מיבנה [חור
]
נממ שיהיה לך בהצלחה ומקווה שתהני
ואם יתאפשר לך תבואי למפגש מחרר בעזריאלי בשעה 12 יהיה שולט

למעלה