אלוהים אתה כן אתה שם למעלה

אלוהים אתה כן אתה שם למעלה

מדוע אתה עושה למשפחה שלי צרות כאלה מדוע אתה מעניש אותנו מה מה עשינו לך בסך הכל רוצים לחיות בשקט מה אחי שגר בוגאס עשה לך שלקחת אותו מאיתנו שבוע שעבר ועכשיו אחי שמצבו מאוד קשה ונמצא בבית חולים בוגאס במצב מאוד קשה למה למה אתה עושה לו ככה מה מה הוא עשה לך הוא בסך הכל רוצה לחיות בשקט לגדל את נכדו הראשון בנחת ובסך הכל רוצה לראות את ביתו שצריכה ללדת שוב בקרוב שתלדת בשלום מה מה קורה שם בארצות הברית מה קורה לקחת אח אחד שלי ועכשיו אתה רוצה לקחת עוד אח אנחנו 9 אחים ואחיות ועכשו השארת אותנו 8 האח הרביעי מהגדולים נתן נשמתו למה למה למה כלכך מוקדם ועכשו אתה גורם לנו להרגיש רע מאוד שהאח השביעי שלי חולה מאוד מאוד כרגע נמצא במצב מאוד מאוד קשה אולי תשנה את גישתך כלפי המשפחה שלי ואולי תעזור לו לאח היקר המסכן שלי שסובל מאוד מאוד ממש לא פייר מצדך אתה לא אוהב את המשפחה שלי? למה למה מה עשינו לך אלוהים בבקשה ממך אלוהים תעזור לאח שלי אני כאן בישראל כואבת ובוכה ללא הפסקה מבקשת ממך אלוהים בכל ליבי תעזור לאחי שגר בוגאס לפחות לו כי לאח שנפטר שם בוגאס לא כלכך עזרת אלוהים שלי תן ידך לאחי תן לו תקווה תן לו לאחי טיפת בריאות תן לו לאחי טיפת חיים נורמליים תן לו לאחי רצון להמשיך לחיות ותן לי סימן שאתה כאן איתי תן לנו תקווה למשפחה הגדולה שלי שאני הבת הזקונים ושמאוד קשה לי לקבל את המצב הזה ועוד להיות באבל לא פייר אלוהים אני אסיים כעת בתקווה שתתן לו לאחי יעקב את ידך וקצת בריאות ואולי עוד קצת אריכות ימים רק קצת אני לא מבקשת הרבה קצת אלוהים אני יודעת שאתה כל יכול אלוהים בבקשה ממך תשמור על אחותי היקרה ועל האחים היקרים שלי שגרים בארצות הברית ועל שתי אחיותי הגדולות היקרות שגרות איתי כאן בארץ תן תן לנו תקווה בריאות וחיים טובים אלוהים תודה לך

עכשיו ברגע זה אנחנו צריכים אותך

תעזור לו לאחי בבקשה ממך אלוהים תעזור תאמין לי זו לא משימה קשה בשבילך אתה יכול יותר אבל אבל אני מבקשת את המעט עבור אחי יעקב ממש מעט תן לו תקווה תן לו חיים תןלו שינתחו אותו תן לו שיחזור לעצמו תן לו אות תן לו סימן חיים תן לו חיים נוספים דימשיך לחיות איתנו למרות שהוא רחוק מכבר לים תן לו בריאות תן לו אריכות ימים אלוהים בוא נראה ואתך עכשיו אלוהים אני כותבת לך ובוכה כרגע דיברתי עם גיסתי אישתו של אחי יקירי אמרה שהמצב קשה ולא יודעים אם יכולים לנתח אותו אותו את יעקב אחי אלוהים תעכשה ששם בבית חולים בוגאס יוכלו לנתח את אחי יעקב שיבריא ויחזור לעצמו אלוהים אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שמע נא לי שמור על אחי יעקב

leegil

New member
וואוו זיוי ממש הזלתי דימעה, מאחלת

לך שתקבלי את כל מה שביקשת, המון המון בריאות.

אפים1000

New member
../images/Emo24.gif ומילת נוחם

קודם כל אלף תפילות, חיבוקים ומילות עידוד. ומכיוון שכבר חלפו מאז 20 יום מה נשמע? היה ניתוח? הצליח? מקווים לשמוע ממך בשורות טובות!

למעלה