אלוהים אתה שומע...

פייה 31

New member
אלוהים אתה שומע...

הורי נפטרו ממחלת הסרטן בגיל צעיר ומהר כל כך, שנים חשבתי שזה קרה בגללי הייתי ילדה מאוד קשה, מעולם לא הקשבתי לאיש תמיד חשבתי שאני מבינה הכל יודעת הכל, מסוגלת לאכול את החיים ברגע, עד שקיבלתי התקף חרדה חמוד מאוד לפני 13 שנה מאותו היום חיי השתנו הפכתי להיות חסרת בטחון עצמי, פחדתי להתרחק מהבית, חזרתי לגור בבית, לא הסכמתי לצאת לנשום אויר בחוץ שמא אני אחנק או מישהו יראה שמשהו לא בסדר איתי ויחשוב שאני משוגעת, שנים ניסיתי להמודד לבד עם התקפי החרדה ולא הסכמתי לקבל אותם. כשהורי נפטרו עברתי התמוטטות כולם אמרו "החיים חזקים יותר חייבים להמשיך" ואני רוצה לצרוחח מי קבע את הכללים שחייבים להמשיך לא רוצההההההההה רוצה לעצור רוצה לרדת מאותה רכבת, יום אחד הסתכלתי למעלה לשמיים וצרחתי לאלוהים אתה רוצה להעניש אותי תיקח אותי הם לא אשמים תחזיר אותם, בעזרת בעלי וילדי הצלחתי לחזור לשגרת חיים והתחלתי טיפול, כל פעם שאחד מילדי או מישהו שקרוב אלי חולה ליבי מחסיר פעימה שהכל יהיה בסדר שהם לא יהיו חולים באותה מחלה נוראית שגורמת לבנאדם לאבד צלם של אנוש. והיום נודע לי שלחברתי הטובה גילו סרטן בשלב מאוד מתקדם, אני מרגישה חנוקה אין לי אוויר אני יושבת בעבודה ובוכה לא מסוגלת לתפקד כולי רועדת אז אלוהים אתה שומעעעעעעעע בבקשהההההההההה אל תיקח אותה אני לא אהיה מסוגלת להמודד עם עוד מוות כזה אם אתה מחליט שכן עדיף שתיקח את שנינו. סליחה אם גרמתי למישהו להיות עצוב

../images/Emo7.gif

לא, לא עדיף שייקח את שתיכן! וכן, גרמת לי להיות עצובה וזה בסדר גמור. אני עצובה בשבילך פיה, עצובה מאד...

בוזיקית

New member
איך אפשר להישאר אדישים להודעה כזו?

אותו סיפור של יתמות משני הורים מסרטן ארור. זהו נגמרה המשפחה. ולי אין שום בעל וילדים לחוש בקרבתם. כל כך מצטערת בשבילך פיה יקרה ואני אתפלל להחלמתה של החברה שלך שהלואי ותזכה לרפואה שלמה! מחזקת את ידיך, בוזי

אריה1970

New member
אי אפשר להישאר אדישים.

אני שולחת את ההודעה דרך הכנוי של אריה משום שאיני מצליחה לשלוח היום הודעות כלל. כ"כ כואב לי לקרוא את שתיכן, איבדתי את אבי למחלת הסרטן וגם את אחות אמי שהיתה אהובה עליי מכל, אמי היתה חולה כשהייתי בת 6 והצליחה לגבור על המחלה ולהחלים, ועם גנים כאלה גם אני חשה שהסכנה מרחפת מעל ראשי. דבר אחד שחוויתי חיזק אותי מאוד, בפורים האחרון השתתפתי כקוראת בטארוט במסיבה של "יוצאים לחיים" קבוצה לא קטנה בכלל של אנשים שהחלימו ממחלת הסרטן, לפגוש אותם, לראות אותם רוקדים וצוחקים ומשתכרים ומתחבטים בשאלות ככל אדם אחר (בייעוץ בטארוט) הכניס בי המון תקווה וכוח, שיש גם המחלימים, והם רבים ומלאי חיים, גם כאן בתפוז קיים פורום הנקרא סרטן-לא לבד, אשר כל מי שהמחלה נגעה בו או בקרוביו יכול להשתתף, לשמוע, לראות מעבר לכאב שחווינו עת קרובינו נפטרו בטרם עת. פיה יקרה, גם אני אתפלל להחלמתה המלאה של חברתך, עודדי אותה להתחזק תוך שאת מחזקת את עצמך.
ובוזי, בה"ש אם תזמיני אותי, עוד ארקוד בחתונתך

בוזיקית

New member
תודה כתומית יקרה ואהובה../images/Emo23.gif

ורק לסבר את האוזן - לא דחוף לי להתחתן, אין לי אפילו חבר וכרגע גם לא רוצה, רוצה להחלים קודם מהבעיות שלי ולפתור דברים עם עצמי, ואין לי כרגע מה לתת מבלי לרמוס את עצמי. האם את מתכוונת לעמותת "חוסן"? שם השתתפת כקוראת בקלפים? נ.ב. את לא לבד בקטע של הבעיות הטכניות בתפוז. אני כבר יומיים או בחסימה מהבלוג של אלין, או בעיות במסרים, או שהצ'ט נתקע ואני חייבת לעשות ריסטרט... האמת - מוציא אותי משלוותי, ומעורר בי פלצות לא קטנה... וגם אני כמובן נושאת גנים "דפוקים" של סרטן אבל משתדלת לא לחשוב על זה, אחרת באמת אפשר להשתגע...

פייה 31

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה לכם אנשים טובים../images/Emo23.gif

הגעתי הביתה עם עינים נפוחות מבכי הנשמה כל כך כאבה לי, כשנכנסתי בדלת ילדי רצו אלי ולא הפסיקו לחבק ולנשק ולומר לי כמה הם אוהבים והתגעגעו, ואני חושבת לעצמי החיים כל כך מוזרים רגע אחד אני מקבלת הודעה שמישהו עומד למות ואני מרגישה שאין לי כוחות להתמודד שאני רוצה להיפרד מהעולם וברגע השני אני מרגישה שאני האישה הכי מאושרת בעולם שיש לי ילדים הם מוציאים ממני את כל הטוב שבי הם גורמים לי לחייך גם כשאני נמצאת במצב הכי קשה ומסובך שאפשר. אלוהים כנראה כבר החליט לגבי חברתי אני אשתדל לעמוד לצידה ככל האפשר לעודד, לחזק, לחבק אבל אם לא אצליח לעמוד בסבל בכאב פשוט אתרחק, אני מכירה במגבלות שלי, הייתי שם עם הוריי הזכרונות מוציאים אותי מדעתי. בזוקית, כתומית, אריה וגילה תודה רבה רבה על התמיכה והלוואי והמחלה הארורה הזו פשוט תעלם ולא תפגע יותר באיש.

למעלה