אלוהים בבקשה לא שוב

פרוזק

New member
אלוהים בבקשה לא שוב

כל הסיפור אזה ממש לא מתאים אתם לא יכולים לעשות לי את זה תמה כל המבוגרים מתנהגים בצורה של שברו את הכלים ולא משחקים? אתמול ישבתי ראיתי שמעתי הייתי שקולה אגיונית מתפקדת יותר מתמיד אבל כך זה תמיד היה תמיד ברגעים כאלה אני אוכלת את עצמי מבפנים אבל חתומה בחוץ שאף אחד לא יראה אבל בפנים זה התחבר לנקודה הכואבת ביותר שלי ההורים שלי לפניי חמש שנים בערך ביקשו מהיתנו לבוא לסלון ואמרו לנו שמחר אמא עוזבת את הבית בלי למה בלי מה יהיה עכשיו בלבי קלום פשוט עוזבים וזהו ומה איתי? אתם לא יכולים לעשות לי את זה

POOH*

New member
../images/Emo24.gif

מצטערת שאין מילים... אבל רציתי שתדעי שקראתי....

(((((((((((((פרוזק))))))))))

שולחת לך חיבוק מלא הזדהות..............
ילדה עצובה

חמודה.

הנה גם אנחנו מתמודדים עם השינוי. גם אבא שלי עזב. מתחילים דיונים על נקיון, וכסף, ובייביסיטר, ורכב. אבל את יודעת? אני נותנת לכל הסידורים האלה חודש-חודשיים. ואז הכל יהיה רגוע יותר. אחרי שנפתח את השיגרה שלנו, וכבר לא יחשבו על המצב כ"איך היה" אלא "איך נעשה שיהיה" , אז הכל יהיה בסדר. וכן, גם כאן, השינוי נראה גדול, נראה מפחיד. אבל יש לך אותנו. לנו יש אותך. עדיין תקבלי עזרה, ואהבה, עדיין נהיה בצורה הכי טובה שאנחנו יכולים אחד בשביל השני. מקווה שתראי בזה, באיזושהי דרך, כצעד להתפתחות. ולא כעצירה. כי זה ממש לא זה. שלך, שני.

למעלה