אלוהים הוא די ג'יי...

דור דקל

New member
אלוהים הוא די ג'יי...

אני מניח שהשם אילן בן שחר לרובכם לא אומר כלום, אבל כשאנחנו היינו ילדים הוא היה הדי ג'יי הכי מפורסם בארץ. מה שבטוח, גם אם לא שמעתם עליו מעולם, אני בטוח שתהנו מהקטע הבא... תתכוננו לאכול את השטיח... קלאסיקה. http://www.megaupload.com/il/?d=Y4OOEIVR תודה לירון אשבל ששלח לי את הלינק:)

mb13

New member
אילן בן שחר ואבא שלי היו בין 2

הדיגיים הראשונים בארץ....חברים טובים וכן זה נכון הוא אגדה!

דור דקל

New member
נפתח לך חלון מצד ימין

המתן 45 שניות ולאחר מכן יהיה כתוב "לחץ כאן להורדה". תהנה

lovemedo

New member
לא משהו המיקס שלו לקראת הסוף...

לא הבנתי מה מיוחד...

dj jessie

New member
זה בדיוק הקטע

בנאדם - אנחנו מדברים כאן על לפני 20 שנה כמעט אנשים חשבו שהדבר העלוב הזה שהוא עושה שם זה משהו מדהים פשוט מחריד

mb13

New member
חח לא יודע אם תכיר אותו אבל

קוראים לו יורם פאניקה הוא היה התקליטן הבית של מועדון "קליפסו" ברמלה הוא ואילן חברים טובים עד היום ..הם התחילו ביחד...עד היום הוא מתקלט שהיה בריא..:)

זה יורם פאניקה מרחובות???????

איזה מלך!!!!!!!!!!!!!!! אני זוכר אותו באמת מהזמנים ההם ,אם זה באמת הוא..תמסור לו שהוא באמת היה גדול ולמי שלא זוכר או היה קטן מדי או לא קיים בכלל,הוא ואילן בן שחר היו בין היחידים שהשם שלהם היה מוכר אצל כולם.

mb13

New member
חבר'ה אפשר להעביר בקורת עד מחר

אבל זה מה שהיה אז וזה היה מגניב כול הקטע של הסקרצי'ם זה סוג של אומנות מפני עצמה, חלק אוהבים וחלק לא השידור הזה היה בשנת 88 והסקרצ'ים רק התחילו להתפתח בתקופה הזאת..אז באמת תנו את הכבוד לבן אדם כי ראוי לו...שאנחנו היינו ילדים הוא היה הההלהיט בארץ

lovemedo

New member
אבל...

הסקרצ'ים מהתחרות שהם דיברו עליה נחמדים, מה שהוא עשה סתם מעפן.

mb13

New member
תשמע..

המכונה של NUMARK זה היה הלהיט בזמנו..להכפיל את המילים, אם גדלת על מוסיקת שנות ה80 את יכול להשים לב שכול הרמיקסים "הלבנים" נעשו עם המכשיר הזה....זה היה הפיוניר 1000 של אז....בבקשה בוא לא נהיה קטנונים זה כמו שתגיד למה אליוס לא ניגן טרנס? ושר רוקנרול מסריח?

למעלה