אלוהים היכן אתה?

עננים.

New member
אלוהים היכן אתה? ../images/Emo39.gif

לא אינני מאמין חסוד ואינני אוהד אבוד רק אמרו לי שאתה קיים תן סימן, עשה שלום עשה חסד עם בניך הטועים כואב ליראות, את כל הדם תן לנו את גן העדן בחזרה הרי אנו חלק ממך, תודה!!! ואם לא את גן העדן החצוי פרי עץ הדעת, הגם הוא רצוי תן סימן, עשה דבר עדיין לא מאוחר. תן משהו להשתיק את הנשמה תן חיים של אהבה וחדווה תן תקווה לדור הצעיר תן אמונה שיהיה קצת בהיר אלוהים, היכן אתה? עננים בעקבות האירועים בארץ

איש-ילד

New member
אלוהים

עננים, בתור אחד שמעצם שמו נמצא אי שם במרומים, אולי אתה תוכל לומר לי מי זה אלוהים? או אולי יותר נכון מה זה אלוהים? האם יש רק אלוהים אחד? האם יש אלוהים אישי? משהו כזה פרטי? או אולי אלוהים זה המצפון של כל אחד? האם אלוהים הוא משהו שדופק חשבון לכל אחד על כל מעשה? או אולי, רחמנא ליצלן, אין הוא אלא המצאה מתוחכמת? אולי... ניצול פחדם של בני-האדם מהמיסתורי כדי שייטיבו דרכיהם? (ומכאן המילה "חרד", "חרדת קודש" וכו´) או אולי כדי ליצור כוח שבני האדם יוכלו להישען עליו? מכאן אולי אלוהים -זה - התקווה? מי יודע מי זה או מה זה אלוהים? אבל...מה לכל זה ולפורום הזה? אולי גם כאן כולנו מחפשים את האלוהים שלנו בייחוד אם אלוהים זו...האהבה. תקנו אותי אם אני טועה.

עננים.

New member
אלוהים, איש- ילד, הוא כל אחד ../images/Emo28.gif

אלוהים בשבילי, הוא "אני", ולמה הכוונה: אם לא הייתי אלוהים גם לא היה קיים. אך בכוונתי לאלוהים (למעלה) בעצם פניתי לכל אחד ואחד. ולשאלתך מי זה אלוהים, אין לי תשובה נקודתית, אך אומר לך כי היום (התפתחות המדע) קיימת נקודה במרכז מוח האדם שנקראת נקודת האלוהים. נקודת האלוהים תפקידה לאפשר לאדם לחשוב, להרגיש, לייצר, לבנות, לתכנן, לשאוף, לחלום, בקיצור כל מה שמיחד את האדם בתור אדם. עננים

מישהו קרא לי?? ../images/Emo8.gif

איש ילד...... אלוהים הוא הכוכב הראשי בדרמה הגדולה הזו שנקראת חיים. אין לו מצבי רוח, ואין לו הורים שדפקו לו את החיים.. ואכן, אתה צודק.... אלוהים הוא מקור יציב וקבוע של הטוב, החסד, השלווה והאהבה... גם אני לא האמנתי בקיומו כמעט כל חיי עד אשר יום אחד היכתה בי תחושה מאוד עוצמתית כי אי הכרה בקיומו נובעת ממקור אחד- האגו שלי..

איש-ילד

New member
אגו

אהבתי את עניין האגו. נדמה לי שזה הדבר שדופק לנו בהרבה מיקרים את החיים...אז אולי הוא השטן?

עננים.

New member
על השטן ../images/Emo9.gif

התחיל בבדיחה שובניסטית. אדם שואל את אלוהים: אלוהים האם האישה יותר קרובה אליך מהאדם? עונה אלוהים: למה אתה שואל זאת? משיב האדם: מכיוון שיש לאישה את יכולת הבריאה, היא יוצרת חיים, היא מולידה בני אדם חדשים. עונה אלוהים: נכון הוא הדבר, האישה יותר קרובה אלי עקב יכולת זו, כך גם אתה חלק מהבריאה. מחייך האדם לעצמו ואומר לאלוהים: ומה תפקידו של השטן? הרי גם הוא מקורב אליך, הוא לוקח חיים! מביט אלוהים באדם ואומר לו: הכן, האישה והשטן קרובים אלי, ואתה מרוחק במידת מה, זאת כדי לשמור על איזון, הרי לא יתכן כי כולם יהיו מקורבים. מחייך האדם לאלוהיו, מחייך וחושב לו, אילו היה באפשרותי להיות שטן, ולא לרגע אחד הייתי מלמד את האישה מה אני חש ומרגיש. מאז שנוצרה המחשבה על השטן / העין הרעה, כולם משתמשים בכוח זה. מטרת כוח זה הוא שליטה, בבני אדם הקרובים לנו, כדי שאנו נרגיש אלוהים. שיהיה לנו יום ללא השטן שבנו עננים

cheni

New member
אלוהים ענני דבר ../images/Emo16.gif

אלוהי הנושק לוחמים אלוהי הנושק לוחמים ועוצם עיניהם ההוזות הידעת את פי הלוחם שנשקת בפעם הזאת? איזה יש כרע עם הגב שהמך בטרשי הקרבות ואיזו שירת נעורים נשתתקה בשתוק לב נדבות.. תן אות אלוהי המתים שידעת בפעם הזאת שבאיזה מקום בעולם ממשיכות שתי עינו להזות. שבצל שכינתך - טוב לבן שמתחת כנפך כמו טף ממשיכים חלומות שרעפת לנער אי שם: קם ישרו ועמד על רגליו ושירו מכזה לגבעות ככסות העירית, הסחלב.. תן אות לרעיו אלוהי, ענני דבר שאם לא הלא טעם לשמש אינו ענני נושק לוחמים ועוצם עיניהם ההוזות הידעת את פי הלוחם שנשקת בפעם הזאת? חן שיר זה כבר ידוע לרב חברי פורום זוגיות במשבר בIOL עננים אתה רואה היגעתי גם לכאן למרות שהשם חן נתפס לי

עננים.

New member
אלוהי החן אמר ../images/Emo27.gif

אלוהי האצילים שעלינו שומרים בגבולות המדינה בבוץ מתחפרים תפקידם בחסד ואמונה עושים כי לא לימדום דברים אחרים ובתום הבלבול, בין אבק ותרשים אלינו יוצאים הם עם חיוכים כואבים פוסעים הם באצילות כמו מלאכים פוסעים והולכים ורושם מגביהים ולא ינידו עפעף ולא ירכינו ראשם למרות הכאב וחרפת האדם יודעים הם תפקיד אחריות שולחם יודעים הם כי מגינים הם בגופם ולמי התפלל לאותו אלוהים השומר על בנינו אשר משרתים ומחיר לו לחופש הכוזב התמים ואת המחיר כולנו משלמים מחיר היתמות האבלות והחיים מחיר החופש הרצוי לשאר העמים ואם אלוהים שומע עכשיו באמת ומתמים עשה שלום אמיתי, שלום לעולמים חן תודה עננים

למעלה