שיחות עם הללו-יה וחי מזל
קודם כל, יפה, אהבתי ונכון מה שנאמר, רק רציתי להוסיף על הקיים. א."אין בנותן אלה מה שיש בו" ב.תבנה את זה וזה יגיע ג,פיזיקה למתחילים (אפשר למצוא בסטימצקי) א.לא תוכל לתת לאחר אלה מה שיש לך כרגע לתת. מה שקיים אצלך בפנים זה מה שתשדר החוצה. החיים די פשוטים, זה אנחנו שמסבכים במחשבותינו. ב.תרצה את זה, תרגיש את הרצון הזה בפנים נבנה ומתאחד עם כל מה שאתה, ואז תודה על זה בגלל שהכל קיים, צריך רק לבחור ולהודות, כי ברגע שאתה אומר=> כרגע אין לי כך וכך, אז זה מה שאתה בורא, אל תשכח "כל היקום נברא בכל הדיבור", ככה שבמקום לומר למה אין לי, תודה על זה שבחרת עד עכשיו שלא יהיה לך, ותצהיר עך זה שיש לך, ותודה על זה, כי זה כבר כאן!!! ג.כל דבר שתדחוף חזק, יתנגד אליך אבל ילך אחורה, בגלל ההתנגדות שלו, ברגע שתשחרר זה יחזור אליך בגלל ההתנגדות. ניסיתה פעם למצוא מחט ברמה של... אי אפשר, או לקלוט שמילה עומדת לך על קצה הלשון ושכחת אותה ואתה לא מצליח להיזכר, (והדודה המעצבנת אמרה שאם לא זוכרים זה לא חשוב) ,זה בגלל המאמצים, אם תשחרר ותידה שזה כאן, על תצפה, כי צפייה אומרת שזה עדיין לא כאן, ושנו מה קורה במצב הנ"ל. אתן לך שני תרגילים לבצא אם בא לך לנסות 1.קח דף קטן, ורשום עליו (כמובן איך שאתה מוצא לנכון להתבטאות) יש לי אהבה יש לי את לי משהיא לחלוק איתה את החיים (ולעשות אהבה פראית עד אור הבוקר של שבוע הבא) בגלל שאני!!! בחרתי בזה ואני מודה!! על הבחירה שלי וכו'...כל מה שאתה בוחר להוסיף, קרא את זה כל בוקר בקימה, ערב בשינה ושים מתחת לכרית, כך איתך לכל מקום, וברגע שתיהיה לך מחשבה שלילית, (לא אני ככה.. אבל... ובלה בלה בלה)תוציא את הפתק ותיקרא. 2.קח מספר דפים וטיימר של 5 דקות כל ערב או צהריים, שב בשקט כדי ששום דבר לא יפריע ותתחיל לכתוב כל מה שעולה לך בראש שמשלים את המילים " אני מפחד מ..." , בלי להרים את העט, בנשימות סדירות וקצובות ובלי להפסיק כל החמש דקות, זה מצויין (כשתנסה תבין). זה בגלל שאנחנו חיים מכוסים בשכבות שכבות של פחד, וכל פעם תקלף את השכבות ותתן לאהבה שלך להתגלות יותר ויותר. ולהלן רשימת ספרים מצויינים בנושא: דיפק צ'ופרה -דרכו של הקוסם שיחות עם אלהים חלק א' הנבואה שמיימית בדולינה, ואחריו פרא של גבי ניצן, מעגלי אור של רוזלין ברוייר.