אלוהים, הם הרגו את סאות´פארק.

reshef

New member
אלוהים, הם הרגו את סאות´פארק. ../images/Emo46.gif

הפרק שהיה היום, על הצגת חג ההודיה של כיתות ד´, היה הגרוע ביותר שאי פעם ראיתי. בעצם, זהו הפרק הגרוע היחיד של סאות´פארק שאי פעם ראיתי. אוקיי, אז הם עלו לכיתה ד´. אבל מה קרה להם בחופש לעזאזל?! ראיתם את קרטמן?? זה היה נורא!! קרטמן היה רציני ובוגר לאורך כל הפרק! היו רגעים שנדהמתי בהם! כמו למשל כשקרטמן קרא לקייל רגע לשיחה אחרי שקייל פישל, בצד חיכיתי לאיזו קללה מגוונת של קרטמן, אבל לא ולא, הוא ניהל איתו שיחה בוגרת!!! ומה עוד? כל הלילה קרטמן חיפש השראה לשירים למחזמר! אתם קולטים מה שאני כותב פה?! קרטמן?? השראה לשירים למחזמר כל הלילה?? קרטמן התבגר בטירוף. אני לא יודע מה החופש או היוצרים גרמו לו. הוא הפסיק להיות הילד הילדותי שכולנו אהבנו וכאילו עשה לנו טובה כשזרק כמה קללות פה ושם. אני עדיין לא מעכל את מה שקרה לקרטמן בפרק הזה. מזל רק שהיה את טימי שהעלה את מצב הרוח כמה פעמים. סאות´פארק היא סידרה גאונית, וחבל לי לראות אותה נהרסת ככה. אני אראה גם את הפרק הבא ונראה מה יהיה. אני ממש מקווה שהפרק הזה הוא מקרה חד פעמי ולא יחזור על עצמו.

והפרק שאחריו...

שישודר אם אני לא טועה ביום ראשון הוא הפרק האחרון של הענונה הרביעית. ראיתי אותו עכשיו, פרק ע-נ-ק
אבל לפני שאתם רואים אותו רצוי שתורידו את הפרק הזה, 17MB של...דברים מוזרים בהחלט. ונסיים במילותיו של מיסטר האנקי...i´m just a stupet piss of crupp!

hospital_food

New member
לדעתי

הפרק של היום הרבה יותר טוב משל מחר.. אבל זו דעה ======== אף אחד לא הרג את סאותפארק אז עשו לפרק אחד את אריק קצת יותר בוגר, ביג דיל זה היה ממש מצחיק לראות את אריק רציני ולוקח אחריות והכל... ממש אהבתי את הפרק והקטע שטימי משחרר את התרנגול הנכה ובאותו קטע קוראים עוד שלל דברים עצובים היה פשוט קטע גאוני.

reshef

New member
הלוואי שזה רק לפרק אחד

אני לא מבין מה מצחיק כשקרטמן בוגר אבל אם אתה אומר שזה רק לפרק אחד, אז הכל בסדר. נראה מה יהיה היום.

למעלה