אלוהים ודעתו להומוסקסואליות

אלוהים ודעתו להומוסקסואליות

בשיחות עם אלוהים 2 ניק שואל את אלוהים אם הוא מקבל את כל נושא ההומוסקסואליות. יש שם בדיוק שאלה אחת על הנושא וגם תשובתו של אלוהים לא החלטית. די הכאיס אותי כל הנושא הזה. די הפריע לי שיש שם ליבוי והעמקה של הסטיגמה המינית. אולי לא הבנתי את הכל אולי הרגיז אותי ופשוט המשכתי הלאה אבל זה גרם לי מאוד לטהות לאמיתותו של הספר. הרי גם אנשים עם העדפה מינית שונה הם יצירה ה' גם את זה הוא ברא אז מה העניין של לא לגעת בנושא? לא יודעת הפריע לי וזהו.... תקנו אותי אם אני טועה!

orene11

New member
את יכולה להיות יותר ספציפית?

למשל תרשמי את השאלה והתשובה מהספר שנבין במה מדובר.

נענית לבקשה...

שיחות עם אלוהים 2, פרק 8, ע"מ 102... האם השאלות הנוגעות להומוסקסואליות מגוחכות באותה מידה? *** תחליט בעצמך. לי אין כל שיפוט בנושא הזה או בכל נושא אחר. אני יודע שהיית רוצה שיהיה לי שיפוט. זה יקל מאוד על חייכם. לא תצטרכו להחליט החלטות. לא יהיו לכם קשיים. הכל יוחלט בשבילכם. לא יהיה לכם מה לעשות מלבד לציית. לא ממש חיים, לפחות במונחים של עומצה אישית, אבל אז... גם לא יהיו לחצים. ***
אני אנסה להסביר מה לא אהבתי בתשובה הזאת... בספר הראשון ועד השאלה הזאת אלוהים עונה כביכול על כל שאלה בצורה מפורטת ומעוגנת... כשניל נגע בשאלה של הומוסקסואליות הרגשתי מעין חמיקה מהנושא העיקרי. לא תיארתי לעצמי שתינתן תשובה ברורה של כן או לא אבל ההתחמקות הזאת של "אין לי שיפוט בנושא..." או "...גם לא יהיו לחצים." די הפריעה לי. כמו התחמקות של אדם שלא נוח לו לדבר על הנושא. ישר עלתה לי את התשובה המתבקשת של אנשים שמתחמקים מתשובה אבל לא רוצים להראות בוטים ועונים "חיה ותן לחיות"... לא יודעת - משהו בתשובה הזאת הפריע לי...

אין פה התחמקות......./images/Emo127.gif

ניל כותב שאין דבר שהוא לא בסדר בעיני אלוהים. הואלא שופט על התנהגות זו או אחרת. אין סיבה לכנות דבר "רע" כל עוד זה לא פוגע באיש. אלוהים לא שופט את הבחירה הזאת כמו שהוא איננו שופט כל בחירה אחרת שלנו. ולכן הוא אומר..תחליט בעצמך כי אם אני אחליט זה יקשה על חייכם. מה שאני מבינה, זה לא שהוא מתחמק, אלא לא מחליט בשבילנו, ואין טוב ורע, תעשה מה שאתה אוהב כל עוד זה לא פוגע באחר.

למעלה