אלוהים זה נגמר............

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אלוהים זה נגמר............../images/Emo6.gif

אני לא מאמינה שזהו. עברתי את השיעור ואני מרגישה שנמוגה אבן מליבי. השיעור היה ב 9:00 עד 9:40. בהתחלה מאוד התרגשתי והאנגלית שלי לא הייתה perfect אבל אחר כך הכל היסתדר. יצאתי מהשיעור בהרגשה טובה והמדריכה שלי ישבה איתי ונתנה לי משוב. היא אמרה שהשיעור היה מצוין ואפילו מעבר לכך,ושהצורה שבה העברתי אותו והאביזרי עזר שלי היו פשוט מעולים. היא שאלה אותי איך הרגשתי ואמרתי לה את רחשי ליבי. אני כל כך שמחה שכבר עברתי את זה. יומיים שלמים השקעתי בשיעור ובהכנת אביזרי העזר- כרטסיות עבודה, ציורים,flash cards , בריסטולים, דפי עבודה ואת הכל עוד לקחתי לניליון. השיעור הזה עלה לי לפחות 200 ש"ח אם לא יותר. העיקר שזה מאחורי. עכשיו נשארתי אם הדאגה היותר רצינית וזה הניתוח של סבא שלי. הוא אמור להיתקיים בשעה 16:00 ואני מקווה שהכל יבוא על מקומו בשלום דרך אגב הציון שלי לשיעור הוא 95.

gaia20

New member
כל הכבוד!!!!!!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif 95../images/Emo127.gif

אמרתי לך שאת סתם מלחיצה את עצמך, נכון שעכשיו את מסתכלת אחורה ולא מבינה על מה כל המהומה?? יפה מאוד על הציון המרשים!! באמת מגיע לך כל הכבוד!! אני ממש שמחה בשבילך!!
כל הכבוד על ההשקעה לקראת השיעור!! בהצלחה לסבא שלך, אני מקווה שהכל יעבור בשלום
שלך,

למעלה